Οτι οι πολιτικοί στις κατά τόπους προεκλογικές τους ομιλίες πηγαίνουν με τους δικούς τους ανθρώπους και μάλιστα με πούλμαν όπως οι θεατρικοί θίασοι, είναι γνωστόν από παλαιοτάτων χρόνων. Η μόνη διαφορά στις τωρινές εκλογές είναι ότι πολλοί υποψήφιοι μετέφεραν μαζί τους και εκατοντάδες ακροατές τους. Δηλαδή, για να μιλήσουμε στη θεατρική γλώσσα, είναι σαν να πηγαίνει κάπου να παίξει ένας θεατρικός θίασος και να παίρνει μαζί και τους… θεατές του! Ακριβώς το ίδιο!

Δεν είναι μόνον οι παράνομοι οίκοι ανοχής που λειτουργούν σε όλη τη χώρα, είναι και οι χιλιάδες νόμιμοι οίκοι αντοχής που κατοικούνται από οροθετικούς στην… ανεργία. Γι’ αυτούς ποιος θα νοιαστεί;

Και δεν μας φτάνουν οι δικοί μας παράνομοι οίκοι ανοχής, έχουμε και τους ξένους οίκους αξιολόγησης να μας κάνουν όλη την ώρα τεστ με ανάλυση αίματος για να δούνε αν θα έχουμε χρήματα να τους πληρώσουμε την επόμενη δόση…

Και μην ξεχνάτε… Αν αύριο μπει στη Βουλή κάποιο κόμμα… ακραίο, εμείς θα φταίμε! Που ξεχάσαμε κάποια πόρτα… ανασφάλιστη ή κάναμε έρωτα μαζί του χωρίς… προφύλαξη. Και τα λάθη πάντα πληρώνονται!..

Αύριο 6 Μαΐου 2012 και ημέρα των εθνικών μας εκλογών, το βράδυ θα λάμψει στον ουρανό το φαινόμενο της σούπερ Σελήνης! Αυτό που η NASA χαρακτηρίζει super moon και τονίζει ότι θα είναι από τις ισχυρότερες των τελευταίων ετών. Μια θεωρία μάλιστα θέλει τον «Τιτανικό» να βυθίστηκε από μια αντίστοιχη ισχυρή σούπερ Σελήνη! Δεν ξέρω ποιο κόμμα ή ποια κόμματα θα βυθιστούν αύριο, όμως ένα είναι σίγουρο: αν αύριο έχουμε έναν πολιτικό «Τιτανικό», πάλι θα σωθούν οι… επιβάτες της πρώτης θέσης!..

Στο super moon, αυτό που συμβαίνει είναι ότι έρχεται πολύ κοντά η Γη με το φεγγάρι. Αυτό δηλαδή που θα συμβεί αν αύριο έρθουν πολύ κοντά το ΠΑΣΟΚ με τη ΝΔ…

Χαμός έγινε στην τηλεόραση ανάμεσα στους πρώην συναγωνιστές και πρώην συμπολιτευόμενους Αδωνη Γεωργιάδη και Θανάση Πλεύρη. Οι χειρότεροι αντίπαλοι είναι πάντα στην πολιτική όπως και στη ζωή οι πρώην… σύζυγοι.

Και τι θα γίνουν οι εκατοντάδες των υποψηφίων απ’ όλα τα κόμματα που δεν θα καταφέρουνε να εκλεγούνε και θα μείνουν άστεγοι; Η… Αμυγδαλέζα ίσως είναι μια κάποια λύση…

Σ’ αυτές τις εκλογές, οι νέοι θέλουν να κλειδώσουν στο σπίτι τούς μεγάλους και οι μεγάλοι θέλουν να κλειδώσουν στο σπίτι τούς νέους! Για να δούμε ποιοι στο τέλος θα φανούνε οι πιο ευέλικτοι να σπάσουν τις αμπάρες και να πάνε να ψηφίσουν το κόμμα της αρεσκείας τους. Η κάλπη θα το δείξει…

Κοινή φράση όλων των υποψηφίων: «Θέλω να προσφέρω!». Και ως γνωστόν, μετά τις εκλογές και τις προσφορές έρχονται οι… εκπτώσεις!

Μόνο στην Ελλάδα οι εκλογές συνδυάζονται με το ρήμα… κατεβαίνω! Λένε οι υποψήφιοι: «Κατεβαίνω στην τάδε περιφέρεια!». Τόσα χρόνια κατεβαίνουν και ακόμη να πιάσουν πάτο!..

Την Πρωτομαγιά τη γιορτάσαμε την Τρίτη που μας πέρασε. Το… μαγιόξυλο θα το δώσουμε ετεροχρονισμένα… αύριο!

Πουλήθηκε στην Αμερική ο περίφημος πίνακας του νορβηγού ζωγράφου Εντβαρντ Μουνκ «Κραυγή» προς 120 εκατομμύρια δολάρια! Και εμείς κραυγάζουμε δυνατά, αλλά ούτε μας αγοράζουνε οι ξένοι οίκοι ούτε καν μας ακούνε!

Την πρώτη Κυριακή του Μαΐου γιορτάζεται παγκοσμίως το γέλιο. Δηλαδή αύριο. Για να δούμε αν στην Ελλάδα, με τις εκλογές αυτές, γιορτάσουμε το γέλιο ή το κλάμα!