Τελικά ορίσθηκε: εκλογές θα γίνουν στις 6 Μαΐου! Ολως τυχαίως εκείνη την ημέρα, η Εκκλησία μας εορτάζει Του παραλύτου!

Πρώτα πήγε η υποψήφιά μας στη Γιουροβίζιον Ελευθερία Ελευθερίου στον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο για να πάρει την ευχή του για τον διαγωνισμό τραγουδιού! Προχθές πήγε στον κ. Βαρθολομαίο για την ευχή του και ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς για τον διαγωνισμό… χορού!

Τελικά, γι’ αυτό φαίνεται ότι ο Χριστούλης πήρε τον Σταυρό στους ώμους του και ανέβηκε τον Γολγοθά… Από τότε δεν εμπιστευότανε τους συνδικαλιστές της ΠΝΟ με τις απεργίες τους…

Για μεγάλα χρηματικά ποσά κατηγορούνται σημαίνοντα στελέχη της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ ότι σπαταλούσαν για τις διακοπές τους με τη «ΔΕΗ Τουρ»! Ωραίοι είναι. Αυτοί πηγαίνουν διακοπές και εμάς χρεώνουν με διακοπές του ρεύματος!

Από τη μια η Αγορανομία κυνηγάει – λόγω Πάσχα – να κατασχέσει τα παράνομα εισαχθέντα αρνιά Βουλγαρίας και από την άλλη όλο το σύστημα σπρώχνει να μας εισαγάγει παρανόμως και να μας δώσει… μισθούς Βουλγαρίας!

Αυξάνονται δραματικά και καθημερινά οι αυτοκτονίες στη χώρα μας. Μόνο μην το πολυλέμε και μας βάλουν και σ’ αυτές οι τροϊκανοί χαράτσι!..

Σφαγή των συνταξιούχων. Η σιωπή των αμνών!

Τελικά τα 57 σακιά με τα κατοχικά γερμανικά μάρκα που βρέθηκαν στο θησαυροφυλάκιο της Τραπέζης της Ελλάδος έχουν μόνον ιστορική αξία. Μήπως να φυλάξουμε τα ελληνικά ευρώ μας, που μπορεί σε λίγο να έχουν μόνον προϊστορική αξία…

Πάντως απ’ όσο γνωρίζουμε, ούτε σ’ αυτές τις εκλογές συμμετέχει ο Κίμων Κουλούρης!

Απίστευτο. Οπως όλοι γνωρίζουν η Αθήνα έχει γεμίσει «Ενοικιάζεται», «Πωλείται», «Διατίθεται» γι’ αυτό φαίνεται ότι αποτελεί είδηση και διαφήμιση για ένα μεσιτικό γραφείο ότι νοίκιασε κάποιο ακίνητο. Ετσι στην αρχή της Κηφισίας είδαμε σ’ ένα ακίνητο ένα μεγάλο πανό που γράφει «Νοικιάστηκε» και από κάτω το όνομα του μεσίτη που συνέβαλε σ’ αυτήν τη μεγάλη επιτυχία…

Πρόφθασαν και γράψανε στους τοίχους: «Free Ακης»!

Η Μεγάλη Εβδομάδα τελειώνει. Από Δευτέρα, αρχίζουν πάλι οι… μικρές πολύ μικρές εβδομάδες!

Οδηγίες από την Τροχαία συνιστούν «τι να προσέχουν οι οδηγοί κατά την πασχαλινή έξοδο». Για την πασχαλινή είσοδο πίσω μετά τις γιορτές, τσιμουδιά! Γνωρίζουν ότι – δυστυχώς – πάντα… γυρίζουν λιγότεροι!..

Μεγάλη Τετάρτη που διαλύθηκε η Βουλή συνελήφθη και ο Ακης Τσοχατζόπουλος. Πάει. Δεν υπάρχει κράτος!

Χθες Μεγάλη Πέμπτη, ο Χριστός δείπνησε με τους μαθητές του στον περίφημο Μυστικό Δείπνο. Φέτος το Πάσχα, πολλοί έλληνες άνεργοι και συνταξιούχοι θα δειπνήσουν με τις οικογένειές τους σ’ έναν άλλο περίφημο, τον… Νηστικό Δείπνο. Καλή μας Ανάσταση!