Ιχθύες

(19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου). Σήμερα σφύζετε από ενέργεια. Το γεγονός αυτό θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε μια συμφωνία. Μην αφήσετε τους ανταγωνιστές να μπλέξουν στα πόδια σας, εκτός και αν η παρέμβασή τους συμφέρει τα σχέδιά σας. Προς το απόγευμα θα έχετε καλά νέα, τα οποία νιώθετε ότι πρέπει να μοιραστείτε με καλούς φίλους και συγγενείς.

Κριός

(21 Μαρτίου – 19 Απριλίου). Οι πράξεις σας σήμερα θα έχουν μακροχρόνιες συνέπειες, οπότε σκεφτείτε καλά προτού λάβετε αποφάσεις. Στις σχέσεις σας με αγαπημένα πρόσωπα προκύπτουν μεγάλες ευθύνες. Δώστε στον εαυτό σας χρόνο για να σκεφτεί τις αποφάσεις που άλλοι θα ήθελαν εσείς να πάρετε. Αλλωστε, η δημιουργικότητά μας είναι στα ύψη.

Ταύρος

(20 Απριλίου – 20 Μαΐου). Η ημέρα αυτή σηματοδοτεί το τέλος αρκετών εκκρεμοτήτων. Βλέποντας το θετικό αποτέλεσμα της δουλειάς σας, αισθάνεστε πως δεν πήγε στράφι ο κόπος σας. Επαγγελματικές επαφές μπορεί να είναι ιδιαίτερα καρποφόρες. Είναι καλή στιγμή για να αξιολογήσετε τη θέση ή το στάτους σας στον χώρο εργασίας.

Δίδυμοι

(21 Μαΐου – 21 Ιουνίου). Ο 2ος οίκος σας παίρνει φωτιά από τον Ποσειδώνα. Μπορεί να σας είναι δύσκολο να αποκρυπτογραφήσετε κάποιες αλλαγές, ειδικά οικονομικής φύσης. Ετσι, όμως, θα αναγκαστείτε να αναθεωρήσετε και να υιοθετήσετε βελτιωμένες συνήθειες. Αναλάβετε πρωτοβουλίες και έχετε τα αυτιά σας ανοιχτά στις συμβουλές. Ολο και κάτι θα βγάλετε απ’ αυτό.

Καρκίνος

(22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου). Ισχυρά σεξουαλικά αισθήματα και ρομαντική πάθη προκύπτουν τώρα αφού η επίδραση της Αφροδίτης σας διεγείρει. Η επιθυμία σας να είστε με τον σύντροφό σας είναι σήμερα επιτακτική. Αν δεν είστε σε κάποια σχέση, είναι πιθανό να πάρετε την πρωτοβουλία και να κάνετε την πρώτη κίνηση προς κάποιον που σας ελκύει.

Λέων

(23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου). Οι κοινωνικές υποχρεώσεις δεν είναι σήμερα το φόρτε. Παρ’ όλα αυτά, φίλοι και εκδηλώσεις σάς κρατούν μακριά από το σπιτάκι σας. Μπορεί κατά βάθος να θέλετε να βγείτε και να απολαύσετε χρόνο με τους φίλους σας, αλλά απ’ την άλλη χρειάζεστε να μείνετε περισσότερο στο κρεβάτι.

Παρθένος

(23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου). Η Σελήνη στο ζώδιό σας συγκρούεται με τον Πλούτωνα στον δέκατο οίκο σας. Αν βρείτε τοίχο, ιδίως από άτομα με εξουσία, αντιμετωπίστε την κατάσταση. Ωστόσο, μην παραφορτώνετε τον εγκέφαλό σας. Δεν είναι ώρα να ανακινήσετε σημαντικά θέματα στο γραφείο. Με το πάσο σας, δείτε τι συμβαίνει και μείνετε έξω από ξαφνικά παιχνίδια εξουσίας.

Ζυγός

(24 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου). Η ρήξη με το παρελθόν σας επιβάλλεται σήμερα από τις κοσμικές επιρροές. Μπορεί να βιώσετε μια αλλαγή της καθημερινής σας ρουτίνας εξαιτίας της καραμπόλας των μεταβολών συνθηκών δουλειάς ή υγείας σας. Θα αφήσετε πίσω σας ανθρώπους καθώς και τρόπους σκέψεις – μπορείτε να το έχετε κάνει ήδη ώς ένα βαθμό και τώρα θα βιώσετε τον πλήρη αντίκτυπο.

Σκορπιός

(24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου). Η Σελήνη κινείται από τους Ιχθείς στο ζώδιό σας στο τέλος της ημέρας. Παραμάσχαλα φέρνει μια ισχυρή αλλαγή της διάθεσης ή των αισθημάτων σας. Μπορεί να νιώσετε αβεβαιότητα ή να διστάζετε, μέχρι το όμορφο σεληνιακό φως να σας ανάψει φωτιές. Από εκί και μετά θα βάλετε το πόδι σας στο γκάζι. Προσοχή όμως στα οδοφράγματα.

Τοξότης

(23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου). Η σημερινή ημέρα είναι η χαρά τις επιφοίτησης. Ξαφνικές ιδέες, ανακαλύψεις και νέες λύσεις σε παλιά προβλήματα σας χτυπούν την πόρτα. Μπορείτε να αναζητήσετε εναλλακτικές λύσεις και να αφήσετε τον συνηθισμένο τρόπο που αντιμετωπίζετε τα πράγματα. Προσπαθήστε να κάνετε χώρο για μεγαλύτερη αμεσότητα και ευελιξία στο πρόγραμμά σας ωστόσο.

Αιγόκερως

(22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου). Οπως η Σελήνη βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, παράξενες εξελίξεις σηματοδοτούν ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή σας με ελπίδες και όνειρα. Ωστόσο δεν είναι ώρα να σας πιάνουν τα πείσματα. Ακολουθήστε τη ροή των πραγμάτων και αφήστε να ξεδιπλωθεί το κάτι διαφορετικό. Ποτέ δεν ξέρετε τι θα προκύψει.

Υδροχόος

(20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου). Σήμερα ακούστε περισσότερο τη λογική και τα δεδομένα και αφήστε στην άκρη τα συναισθήματα. Συναντήσεις με συναδέλφους και συνεργάτες θα σας φέρουν πιο κοντά. Αντιλαμβάνεστε τις ανάγκες των άλλων και τρέχετε να βοηθήσετε. Ετσι είστε ο καλύτερος φίλος όλων. Αυτός που θέλουν να έχουν στο πλευρό τους για να περνούν καλά.