Υδροχόος

(20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου). Η όψη Αφροδίτης – Ουρανού σάς εφιστά σήμερα την προσοχή σε ανατροπές αλλά και υπερβολές στον οικονομικό και οικογενειακό τομέα. Είναι η κατάλληλη στιγμή για τη δικαίωση των προσδοκιών σας στον συναισθηματικό τομέα, το ξεπέρασμα εμποδίων στον οικογενειακό αλλά και για την αλλαγή του τρόπου που αισθάνεστε και νιώθετε.

Ιχθύες

(19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου). Νομικά θέματα, συμβόλαια αλλά και θέματα υγείας που μέχρι πρόσφατα «αιωρούνταν» έρχονται να τεθούν επί τάπητος, ζητώντας πρακτική αντιμετώπιση και χρειάζονται προσοχή ώστε να αποφύγετε σκοπέλους. Με τον Αρη σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία απέναντί σας και τον Ποσειδώνα να ευνοεί υπερενθουσιασμούς και πλάνες, μην αφήσετε τίποτα στην τύχη του σε κανέναν τομέα.

Κριός

(21 Μαρτίου – 19 Απριλίου). Αποφύγετε σήμερα παρορμητικές αποφάσεις. Μετρήστε μεθοδικά τις κινήσεις σας και δώστε αίσθηση ασφάλειας και σταθερότητας στο περιβάλλον σας. Ξεκαθαρίσματα και αποκαλύψεις σε σχέσεις με φίλους, ερωτικά ζητήματα και οικονομικές υποθέσεις, αν γίνουν με ψυχραιμία και κλίμα συνεργασίας, σας βοηθούν να χαλαρώσετε από ζητήματα που σας απασχολούν έντονα το τελευταίο διάστημα.

Ταύρος

(20 Απριλίου – 20 Μαΐου). Αποφύγετε σήμερα κόντρες, ανταγωνισμούς και σενάρια επιβολής και βρείτε τρόπους να λειτουργήσετε αρμονικά με ουσιαστική δύναμη. Η περίοδος ευνοεί το κλείσιμο χαοτικών κύκλων που εκκρεμούν και χρειάζεται, όσο ποτέ, κινήσεις ακριβείας με συνυπολογισμό όλων των παραμέτρων αλλά και ξεκάθαρους στόχους για το πού θέλετε να πάτε.

Δίδυμοι

(21 Μαΐου – 21 Ιουνίου). Είναι η στιγμή για σημαντικές διαφοροποιήσεις τόσο στον προσωπικό και συναισθηματικό όσο και στον οικονομικό τομέα. Καταστάσεις που σας κρατούν σε μια χαοτική πορεία χρειάζεται να ανατραπούν προς όφελός σας, αποφεύγοντας παγίδες και πλάνες. Δώστε προσοχή σε υπερβολές αλλά και θέματα σωματικής και ψυχικής υγείας.

Καρκίνος

(22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου). Η όψη Αφροδίτης – Ουρανού και Σελήνης – ανάδρομου Αρη δημιουργούν έντονη κινητικότητα μέσω αποκαλύψεων στον τομέα των σχέσεων. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για οριστικές αποφάσεις αλλά για εσωτερική ταξινόμηση και επανατοποθέτηση. Αναλάβετε τις ευθύνες σας και αντιμετωπίστε την αλήθεια κατάματα. Θα νιώσετε πιο δυνατοί.

Λέων

(23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου). Η παρουσία του Ηλιου και του Ερμή απέναντί σας και η όψη της Αφροδίτης με τον Ουρανό φορτίζουν τη μέρα με θετικά γεγονότα σε κάθε τομέα. Μια νέα τάξη πραγμάτων που προωθεί τα σχέδιά σας σας καλεί να αφήσετε πίσω σας ό,τι δυσλειτουργικό και να περάσετε σε ένα νέο κύκλο θετικών επιλογών. Εντονη φόρτιση περιέχει σήμερα ο ερωτικός τομέας.

Παρθένος

(23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου). Αποφύγετε σήμερα να επαναπαυτείτε σε υποσχέσεις αλλά και να πανικοβληθείτε και χειριστείτε δυναμικά ευκαιρίες αλλά και τυχόν παγίδες. Χρησιμοποιήστε υπέρ σας σχέσεις και συνεργασίες και δώστε ιδιαίτερη βαρύτητα στον σύντροφό σας. Ζητήματα οικονομικά αλλά και υγείας χρειάζονται ψύχραιμη αντιμετώπιση, με τη Σελήνη στο ζώδιό σας σε όψη με τον Αρη ανάδρομο να επιφέρει σύγχυση.

Ζυγός

(24 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου). Η περίοδος αυτή σας ανοίγει δρόμους και σας δίνει ευκαιρίες που απαιτούν μια εντελώς διαφορετική αντιμετώπιση από αυτή του πρόσφατου παρελθόντος. Αν νιώθετε ότι οι άλλοι αδυνατούν να ακολουθήσουν, προχωρήστε μόνοι σας. Είστε κοντά σε αυτό που επιθυμείτε και σας αξίζει. Μην το διαπραγματευτείτε με ψευδοδιλήμματα.

Σκορπιός

(24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου). Είναι σημαντικό αυτή την περίοδο να επαναπροσδιορίσετε το πώς ακριβώς σας αφορά να σχετίζεστε σε κάθε τομέα και να το ξεκαθαρίσετε στο περιβάλλον σας. Ενα σημαντικό κοινωνικό άνοιγμα και ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα σάς καλούν σε συνεχή κίνηση. Προσοχή όμως σε υπερβολές και οικονομικά ρίσκα.

Τοξότης

(23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου). Επαγγελματικά θέματα με έντονο παρασκήνιο και αλλαγές, οικονομικά θέματα, προσωπικές σχέσεις αλλά και θέματα υγείας δεν πρέπει να αφεθούν στην τύχη τους σε καμία περίπτωση. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε συμβόλαια, δάνεια αλλά και νομικές υποθέσεις. Η μέρα ευνοεί ξεκαθαρίσματα στον συναισθηματικό τομέα αλλά και νέες ξαφνικές γνωριμίες.

Αιγόκερως

(22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου). Η περίοδος αυτή σας λέει πως αν θέλετε να δείτε τα ζητήματα που εκκρεμούν από το παρελθόν σε κάθε τομέα να βελτιώνονται, πρέπει να αλλάξετε τον τρόπο που σχετίζεστε, να ομολογήσετε αλήθειες και να θέσετε δυναμικά τους όρους σας. Οι θετικές σχέσεις είναι άλλωστε αποτέλεσμα διεργασίας και ευθύνης και καθόλου τύχης.