Υδροχόος

(20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου). Η όψη Αφροδίτης – Ουρανού σας ζητά να κλείσετε με γενναιότητα έντονα φορτισμένες καταστάσεις του παρελθόντος που αφορούν σχέσεις σε κάθε τομέα, να αποχαιρετήσετε έναν κύκλο ζωής και να ανοίξετε έναν καινούργιο πιο κοντά στις ανάγκες σας. Η περίοδος δεν ευνοεί καθόλου την εξωτερική δράση. Εάν αισθάνεστε ότι δεν επαρκείτε, ζητήστε βοήθεια και θα τη λάβετε.

Ιχθύες

(19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου). Συζητήσεις που γίνονται και αφορούν επαγγελματικά και οικονομικά θέματα καλό είναι να αντιμετωπιστούν με ρεαλισμό και επιφυλακτικότητα. Το ίδιο ισχύει και για τον συναισθηματικό τομέα, όπου είναι σημαντικό να κατανοήσετε ότι οι καλές προθέσεις και τα θετικά συναισθήματα δεν μπορούν να αποδώσουν αν δεν υπάρχουν και οι ικανές ρεαλιστικές προϋποθέσεις.

Κριός

(21 Μαρτίου – 19 Απριλίου). Η όψη Αφροδίτης – Ουρανού στο ζώδιό σας σας εφιστά σήμερα την προσοχή σε αποκαλύψεις που περιέχουν εντάσεις με συνεργάτες, νομικές διαδικασίες, οικογενειακά θέματα και τον σύντροφό σας. Αποφύγετε ρήξεις και αντιπαραθέσεις, όποια και αν είναι η διάθεση της άλλης πλευράς, αναλαμβάνοντας τις ευθύνες σας τόσο πρακτικά όσο και συναισθηματικά.

Ταύρος

(20 Απριλίου – 20 Μαΐου). Επαφές και συζητήσεις θα σας οδηγήσουν να δείτε την αλήθεια ως έχει σε κάθε τομέα και να κλείσετε οριστικά εκκρεμότητες, τόσο συναισθηματικές όσο και πρακτικές. Αποκαλύψεις και ανατροπές αρχικά σας αναστατώνουν, αλλά επί της ουσίας σας βοηθούν να απεμπλακείτε από επιλογές που σας εγκλωβίζουν. Η υποστήριξη από αγαπημένα πρόσωπα θα είναι απλόχερη.

Δίδυμοι

(21 Μαΐου – 21 Ιουνίου). Ξεκαθαρίσματα τα οποία καθυστερούν εδώ και καιρό έρχονται στο προσκήνιο κάτω από μια ιδιαίτερα φορτισμένη ατμόσφαιρα και ζητούν επίλυση. Παρ’ όλα αυτά, η εύνοια του Ηλιου και του Ερμή σάς δίνουν όλες τις εναλλακτικές λύσεις και ένα ιδιαίτερα υποστηρικτικό περιβάλλον ώστε να δείτε ξεκάθαρα πώς μπορείτε να πετύχετε τους στόχους σας.

Καρκίνος

(22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου). Ξαφνικές καταστάσεις και ανατροπές όσων σχεδιάζετε σας καλούν να κινηθείτε μέσα από γρήγορες αποφάσεις. Αποκαλύψεις στον συναισθηματικό τομέα ενδέχεται να σας σοκάρουν, αλλά η τελική έκβαση θα είναι θετική. Με την Αφροδίτη και τον Ουρανό σε δύσκολη όψη, δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε αψυχολόγητες κινήσεις συνεργατών, φίλων και ερωτικών συντρόφων.

Λέων

(23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου). Η θετική όψη Αφροδίτης – Ουρανού σάς ζητά σήμερα να κινηθείτε με απόλυτη ακρίβεια σε νομικές διαδικασίες, δάνεια, θέματα σπουδών αλλά και ζητήματα που αφορούν την επικοινωνία και το εξωτερικό. Αποφύγετε τις παρορμητικές κινήσεις, όσο και αν το περιβάλλον σάς στρέφει προς τα εκεί, και μη λοξοδρομήσετε σε καμία περίπτωση από τους στόχους σας.

Παρθένος

(23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου). Σημαντικές κινήσεις που αφορούν πρακτικά ζητήματα θα έχουν θετική εξέλιξη, αν αποφύγετε το παρασκήνιο και πάρετε δυναμικά την κατάσταση στα χέρια σας. Το περιβάλλον σας είναι απόλυτα θετικό στο να σας στηρίξει. Στον συναισθηματικό τομέα, σημαντικές διευθετήσεις με τον σύντροφό σας ωθούν τη σχέση σας προς μια καλύτερη πορεία.

Ζυγός

(24 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου). Η όψη Αφροδίτης – Ουρανού απέναντί σας φέρνει στο προσκήνιο αποκαλύψεις, δημιουργώντας ανατροπές σε θέματα σχέσεων αλλά και αναπάντεχες συναντήσεις στον ερωτικό τομέα. Αξιοποιήστε την εύνοια του Ηλιου και του Ερμή και διαχειριστείτε με διαύγεια τα όσα προκύψουν, αφήνοντας χρόνο να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και αγαπημένα πρόσωπα.

Σκορπιός

(24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου). Η θετική όψη της Σελήνης με τον Πλούτωνα σας ζητά σήμερα ήρεμες, ρεαλιστικές κινήσεις στον οικονομικό και προσωπικό τομέα. Χειριστείτε με προσοχή σημαντικά θέματα και ξεκαθαρίστε μπερδεμένες καταστάσεις που δεν σας επιτρέπουν να δράσετε. Αποφύγετε υπερβολές στον ερωτικό τομέα αλλά και διαπληκτισμούς με φιλικά πρόσωπα.

Τοξότης

(23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου). Η ευνοϊκή όψη της Αφροδίτης και του Ουρανού ευνοεί σήμερα ιδιαίτερα τον τομέα της επικοινωνίας μέσα από επαφές, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον προσωπικό σας τομέα. Σημαντικές συζητήσεις με το ταίρι σας αλλά και συνεργάτες σάς δείχνουν νέους τρόπους να πετύχετε αυτά που επιθυμείτε. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σήμερα σε μετακινήσεις, γιατί είναι πολύ πιθανό να σας ταλαιπωρήσουν.

Αιγόκερως

(22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου). Η ευνοϊκή όψη της Σελήνης και του Πλούτωνα σας φέρνει σήμερα σε επαφή με αγαπημένα πρόσωπα αλλά και συζητήσεις που αφορούν επαγγελματικούς σας στόχους. Στον συναισθηματικό τομέα, εντάσεις, αποκαλύψεις και ανατροπές έρχονται να ξεκαθαρίσουν μελανά σημεία που αφορούν τη σχέση σας αλλά και προβλημάτιζαν τον τελευταίο καιρό εσάς και τον σύντροφό σας.