Υδροχόος

(20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου). Η όψη της Αφροδίτης με τον Ουρανό φέρνει σήμερα στο προσκήνιο σημαντικά ξεκαθαρίσματα σε θέματα σχέσεων. Σημαντικές αποκαλύψεις τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον οικογενειακό και στον ερωτικό τομέα σάς φέρνουν αντιμέτωπους με πρόσωπα που θέλουν να σας ασκούν εξουσία, αλλά και με την ανάγκη σας να ασκείτε εσείς εξουσία πάνω σε άλλους, ανακυκλώνοντας ένταση, οργή και μην αναλαμβάνοντας επί της ουσίας αμφότεροι τις πραγματικές σας ευθύνες.

Ιχθύες

(19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου). Αλήθειες που χρειάζεται να ειπωθούν αυτή τη περίοδο σας επιφορτίζουν με έντονο στρες. Είναι απαραίτητο παρ’ όλα αυτά, με τον Αρη ανάδρομο απέναντί σας, να μην αφήσετε χαοτικές καταστάσεις να εκκρεμούν αλλά ούτε και να συνθηκολογήσετε σε ανεδαφικά σενάρια τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον προσωπικό τομέα. Η ευθύνη να πείτε τα πράγματα με το όνομά τους διαφοροποιώντας τη θέση σας θα σας βοηθήσει άμεσα στην εξέλιξή σας.

Κριός

(21 Μαρτίου – 19 Απριλίου). Η όψη της Αφροδίτης και του Ουρανού στο ζώδιό σας φορτίζει έντονα το κλίμα των ημερών με ισχυρές αποκαλύψεις και ξεκαθαρίσματα που αφορούν κυρίως σε θέματα σχέσεων. Αποφύγετε να εμπλακείτε σε χαοτικές καταστάσεις που δεν έχουν καμιά σχέση με την πραγματικότητα, διαφοροποιώντας τη θέση σας και παίρνοντας τις απαραίτητες αποστάσεις, κλείνοντας οριστικά φαύλους κύκλους.

Ταύρος

(20 Απριλίου – 20 Μαΐου). Η όψη της κυβερνήτριάς σας της Αφροδίτης με τον Ουρανό σάς δείχνει πως αν δεν ξεκαθαριστούν σημαντικές υποθέσεις στον τομέα των σχέσεων αλλά και των οικονομικών, τα προβλήματα θα αναπαράγονται καθηλώνοντάς σας. Προβείτε με γενναιότητα σε ουσιαστικά ξεκαθαρίσματα, χωρίς απαραιτήτως να συγκρουστείτε αλλά και χωρίς να αποφύγετε να δείξετε τη δύναμή σας εκεί που χρειάζεται.

Δίδυμοι

(21 Μαΐου – 21 Ιουνίου). Η όψη του Ηλιου και του Ερμή σάς ζητά να ξεκαθαρίσετε, κυρίως μέσα σας, φορτισμένες συναισθηματικές καταστάσεις που σας περιπλέκουν και σας γεμίζουν με σκέψεις, διλήμματα και φόβους. Είναι απαραίτητο αυτή την περίοδο να οργανώσετε εκ νέου τους στόχους σας στον επαγγελματικό τομέα με καθαρότητα και διαύγεια αλλά και να ομαλοποιήσετε σχέσεις που έχετε φορτίσει αρνητικά.

Καρκίνος

(22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου). Σημαντικές ανατροπές φέρνουν στο φως αυτή την περίοδο αποκαλύψεις που αφορούν τόσο θέματα σχέσεων όσο και οικονομικά ζητήματα. Ο δρόμος προς την ελευθερία σας θα ανοίξει μόνο όταν αναλάβετε την ευθύνη να δείτε την αλήθεια όπως έχει. Βρείτε το σθένος αυτή την αλήθεια να την κοινοποιήσετε στους γύρω σας. Νέες προοπτικές σάς ωθούν να κινηθείτε σε καλύτερες επιλογές σε κάθε τομέα.

Λέων

(23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου). Η ώρα για σημαντικά ξεκαθαρίσματα που βγάζουν την αλήθεια στο φως και σας αποφορτίζουν από πιέσεις, που σας ασκούν εδώ και καιρό ανώριμες επιλογές και καταστάσεις, έφτασε. Η εύνοια θετικών προσώπων είναι στο πλευρό σας και στο χέρι σας είναι να αξιοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για εσάς. Στοχεύστε στην ενδυνάμωση του εαυτού σας αναλαμβάνοντας μόνο τις ευθύνες που σας αναλογούν.

Παρθένος

(23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου). Ασαφείς και μπερδεμένες καταστάσεις που εκκρεμούν εδώ και καιρό βγαίνουν αυτή τη περίοδο στο προσκήνιο. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιό σας σε όψη με τον Δία και τον Ποσειδώνα και η όψη Αφροδίτης – Ουρανού σάς περιπλέκουν εσωτερικά, δημιουργώντας ισχυρές αντιθέσεις ανάμεσα στα συναισθήματά σας και την πραγματικότητα. Αναλογιστείτε απλά αν πολλά από αυτά που φαντάζεστε είναι αυτή τη στιγμή ανέφικτο να πραγματοποιηθούν.

Ζυγός

(24 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου). Αποκαλύψεις που βγαίνουν στο φως αυτή την περίοδο και αφορούν θέματα σχέσεων από τη μια ενδέχεται να σας σοκάρουν, από την άλλη όμως σας βοηθούν να κάνετε μια πιο ρεαλιστική εκτίμηση της πραγματικότητας. Η εύνοια του Ερμή και του Ηλιου από τον Υδροχόο σάς ωθεί προς την ίδια κατεύθυνση, με στόχο να ειπωθούν σημαντικές αλήθειες και να παραμεριστούν ασάφειες και πλάνες.

Σκορπιός

(24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου). Η απόφασή σας να αφήσετε πίσω σας δυσλειτουργικές καταστάσεις που σας κοστίζουν χωρίς να αποδίδουν είναι αυτό στο οποίο χρειάζεται να εστιάσετε αυτή την περίοδο. Μη βιαστείτε να κάνετε κινήσεις κάτω από έντονη συναισθηματική φόρτιση και δώστε αρκετό χρόνο στον εαυτό σας να συμβουλευτεί σημαντικά πρόσωπα που είναι σε θέση να σας διαφωτίσουν και να σας βοηθήσουν να οργανώσετε καλύτερα τους στόχους σας.

Τοξότης

(23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου). Στοιχεία που βλέπουν το φως της πραγματικότητας σας βοηθούν να ξεκαθαρίσετε ασάφειες και μπερδεμένες καταστάσεις που σας είχαν αποσυντονίσει το προηγούμενο διάστημα. Παρ’ όλα αυτά θα χρειαστεί να μετρήσετε πολύ προσεκτικά τις κινήσεις σας κυρίως στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα και να αποφύγετε να προβείτε σε καίριες κινήσεις πριν να έχετε ελέγξει διεξοδικά κάθε πιθανή παράμετρο. Ξαφνικές γνωριμίες εμφανίζονται στον ερωτικό τομέα.

Αιγόκερως

(22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου). Ανατροπές και ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις και συνεργασίες βγάζουν στο φως στοιχεία, δρώντας εξαιρετικά αποκαλυπτικά και φορτίζοντάς σας με ένταση και θυμό. Η εύνοια της Σελήνης, του Δία αλλά και του ανάδρομου Αρη από την Παρθένο σάς δείχνουν πως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να προβείτε σε σημαντικές κινήσεις πριν να έχετε όλα τα απαραίτητα στοιχεία. Αφήστε πίσω σας καταστάσεις που σας επιφορτίζουν και ανοιχτείτε σε νέους τρόπους και επιλογές.