Υδροχόος

(20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου). Η Πανσέληνος στο απέναντί σας ζώδιο του Λέοντα προάγει με αποτελεσματικότητα θέματα αποφασιστικότητας και δύναμης που αφορούν τους στόχους σας τόσο στον προσωπικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσετε πως η πραγματική δύναμη ξεκινά και εκπορεύεται από τη συνέπεια, την απεριόριστη εκτίμηση και την αγάπη χωρίς όρους προς τον εαυτό σας. Η Αφροδίτη στον Κριό σε όψη με τον Ουρανό σάς στηρίζει προς αυτή την κατεύθυνση.

Ιχθύες

(19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου). Το πέρασμα του Ποσειδώνα στο ζώδιό σας δείχνει πως το τι είναι πραγματικά η αγάπη διά της ευθείας σχέτισης μαζί της και όχι «διά της ατόπου απαγωγής» είναι το καρμικό μάθημα που έχετε να λάβετε. Συνειδητοποιήστε πως η αυθεντική αγάπη ξεκινάει πάντα από την αγάπη προς τον εαυτό μας και στηρίζεται στην ουσιαστική δύναμη και την εκτίμηση προς αυτόν. Αποφύγετε παρορμητικές κινήσεις στον επαγγελματικό τομέα και φροντίστε την ψυχική και σωματική σας υγεία.

Κριός

(21 Μαρτίου – 19 Απριλίου). Η εβδομάδα περιέχει έντονα ξεκαθαρίσματα σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Η μετάβαση από την οργή και τον παιδικό θυμό στην ουσιαστική δύναμη που περικλείει την αυτογνωσία και την αγάπη για τον εαυτό σας είναι το ζητούμενο. Αποφύγετε βιαστικές και ανώριμες κινήσεις στον επαγγελματικό τομέα και οργανώστε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους στόχους σας ώστε να οδηγηθούν στην επιτυχία, ενισχύοντας την αυτοεκτίμησή σας και το αίσθημα της ασφάλειας και της σταθερότητας.

Ταύρος

(20 Απριλίου – 20 Μαΐου). Την εβδομάδα που έρχεται φανείτε εξαιρετικά προσεκτικοί στο πώς θα διαχειριστείτε θέματα επαγγελματικά, οικονομικά αλλά και σχέσεων. Αποφύγετε υπερβολές και εστιάστε σε ξεκαθαρίσματα που προάγουν την αλήθεια και σπάστε φαύλους κύκλους που περιέχουν παιχνίδια δύναμης και επιβολής με στόχο μια πρόσκαιρη «πύρρειο» νίκη. Δεχτείτε με παρρησία και μέτρο ότι υπάρχουν καταστάσεις, πρόσωπα και πεποιθήσεις σας που χρειάζεται επειγόντως να διαφοροποιηθούν, μια και ουδέποτε απέδωσαν.

Δίδυμοι

(21 Μαΐου – 21 Ιουνίου). Το πέρασμα του Ποσειδώνα στους Ιχθύς και ο Αρης σε ανάδρομη πορεία έρχονται να σας δείξουν πόσο συχνά βρίσκεστε μακριά από τη συναισθηματική σας πραγματικότητα, κάτι που έχει επώδυνο αντίκτυπο και σε πρακτικά θέματα. Η τάση σας να υπηρετείτε την «εικόνα» σας διαστρεβλώνοντας αδιάκοπα τον αυθεντικό σας εαυτό σάς έχει οδηγήσει σε αδιέξοδες και εξαιρετικά αγχωτικές επιλογές. Εκφράστε την αλήθεια σας αποδιαστρεβλώνοντας σχέσεις και καταστάσεις σε κάθε τομέα.

Καρκίνος

(22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου). Η εβδομάδα που έρχεται σημειοδοτεί συναισθηματικά ζητήματα που αφορούν αποδιαστρεβλώσεις σε θέματα σχέσεων αλλά και στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα, όπου εντείνονται αποκαλύψεις και ανατροπές που αφορούν σκοτεινές και μπερδεμένες καταστάσεις. Αποφύγετε να ξοδευτείτε σε συγκρούσεις που στηρίζονται στην παρόρμηση και τοποθετηθείτε απέναντι στις προκλήσεις που δέχεστε με ουσιαστική δύναμη που περιέχει σταθερότητα, προστασία και εκτίμηση προς τον εαυτό σας.

Λέων

(23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου). Στηρίξτε αυτή την εβδομάδα με σταθερότητα και αγάπη τον εαυτό σας, δείχνοντας την πραγματική σας δύναμη. Αποφύγετε διά ροπάλου να αναλωθείτε σε «παιχνίδια» χειρισμού και επιβολής, επαναλαμβάνοντας φαύλους κύκλους που μπορεί μεν να προσφέρουν πρόσκαιρες «νίκες», αλλά επί της ουσίας σάς καθηλώνουν σε συμπεριφορές και καταστάσεις αποδυναμώνοντας σας. Βγάλτε στο φως και αφήστε πίσω σας μπερδεμένες και υπονομευτικές καταστάσεις και συμπεριφορές.

Παρθένος

(23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου). Το πέρασμα του Ποσειδώνα στο απέναντί σας ζώδιο των Ιχθύων έρχεται να καθορίσει όχι μόνο εσάς αλλά και την εποχή που ζούμε, οδηγώντας στην εξέλιξη, την αντίληψη και τη βίωση της πραγματικής αγάπης. Οργανώστε έτσι τους στόχους σας σε κάθε τομέα, ώστε να προάγουν τη δύναμη και την αυτοεκτίμησή σας και να οδηγήσετε σταδιακά στη ζωή σας στη σταθερότητα και την ασφάλεια. Δώστε προσοχή στη σωματική και ψυχική σας ισορροπία.

Ζυγός

(24 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου). Υπονομευτικές προς τη δύναμή σας καταστάσεις, επιλογές αλλά και συμπεριφορές δικές σας ή και τρίτων είναι η στιγμή που ξεκαθαρίζουν. Η τάση σας για αρμονία, ησυχία και αποφυγή εντάσεων είναι το εμπόδιο που βάζετε στον εαυτό σας στο να ειπωθούν τα πράγματα με το όνομά τους. Εστιάστε στην αγάπη προς τον εαυτό σας και εκφραστείτε με ουσιαστική δύναμη, σταθερότητα και μέτρο, εκθέτοντας στο φως σκοτεινές καταστάσεις που σας υπονομεύουν, και θα δικαιωθείτε.

Σκορπιός

(24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου). Υπόγειες και μπερδεμένες καταστάσεις βγαίνουν στο φως, είτε για να επιλυθούν είτε για να σας εκθέσουν. Αυτό θα εξαρτηθεί κυρίως από την ωριμότητα και την αυθεντικότητα που θα τις αντιμετωπίσετε. Οριοθετήστε την τάση σας να ελέγχετε και να επιβάλλεστε με κάθε κόστος στους γύρω σας με υπερβολές και παιχνίδια εξουσίας. Οσο διαχειρίζεστε με αλαζονεία το περιβάλλον σας τόσο η αποδυνάμωσή σας θα εντείνεται. Η εύνοια του Ποσειδώνα σάς στρέφει να αποδιαστρεβλώσετε την έννοια «αγάπη».

Τοξότης

(23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου). Με τη θετική επιρροή της Πανσέληνου, της Αφροδίτης και του Ουρανού, παλέψτε με ουσιαστική δύναμη και ισχυρούς συμμάχους μπερδεμένες υποθέσεις που αφορούν σχέσεις, νομικές διαδικασίες, συμβόλαια, θέματα σπουδών, ιεραρχίας. Αποφύγετε βιαστικές κινήσεις στους παραπάνω τομείς προτού να ελέγξετε διεξοδικά κάθε πιθανή παράμετρο που μπορεί να περιέχει ασάφειες αλλά και κενά. Ο Ποσειδώνας σε δύσκολη πλέον όψη με το ζώδιό σας σας εφιστά την προσοχή σε χίμαιρες και αυταπάτες.

Αιγόκερως

(22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου). Σημαντικά ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις που περιέχουν εντάσεις, ανατροπές και εκπλήξεις περιέχει η εβδομάδα. Στον επαγγελματικό τομέα, βγάλτε στο φως υπονομευτικές καταστάσεις που σας υποσκάπτουν. Δώστε τον απαραίτητο χρόνο σε θέματα οργάνωσης, αντιμετωπίζοντάς τα με σταθερότητα και δύναμη ώστε να μείνετε αμετάβλητοι και λογικοί σε «επιθέσεις» που περιέχουν τρομοκρατικά σενάρια που, αν φανείτε ευάλωτοι, θα σας προκαλέσουν έντονο στρες και πανικό. Μην ξεχνάτε άλλωστε πως τα πράγματα αυτή τη περίοδο δεν είναι έτσι όπως δείχνουν.