Υδροχόος

(20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου). Η σημερινή μέρα κινείται σε δύο ταχύτητες, συχνά συγκρουόμενες μεταξύ τους. Από τη μια η διάθεσή σας να ανοιχτείτε και να επικοινωνήσετε είναι έντονη και μπορεί να λειτουργήσει εξαιρετικά δυναμικά. Από την άλλη, η έντονη φόρτιση που προέρχετααι απο άτομα του περιβάλλοντός σας μπορεί να οδηγήσει σε εντάσεις, όχι γιατί εσείς το επιθυμείτε, αλλά γιατί αυτοί είναι έντονα φορτισμένοι. Προστατέψτε τον εαυτό σας.

Ιχθύες

(19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου). Ενα έντονο κλίμα φόρτισης στον επαγγελματικό τομέα ενδέχεται να δημιουργήσει σήμερα εντάσεις που προέρχονται από τη δυσκολία στον τομέα της επικοινωνίας. Αποφύγετε να πιέσετε καταστάσεις, ώστε να μην έρθετε αντιμέτωποι με συγκρούσεις αλλά και για να μην αναλωθείτε στην προσπάθειά σας να εξηγήσετε πράγματα που οι άλλοι δεν είναι διατεθειμένοι να καταλάβουν. Εντονη φόρτιση θα υπάρχει στον ερωτικό τομέα.

Κριός

(21 Μαρτίου – 19 Απριλίου). Η δύσκολη όψη του κυβερνήτη σας Αρη, που βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία, με την Αφροδίτη και τη Σελήνη φέρνει στο προσκήνιο σήμερα ζητήματα που σας απασχολούν έντονα εδώ και καιρό και αφορούν τον συναισθηματικό και επαγγελματικό τομέα. Μη βιαστείτε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις σε θέματα που αφορούν σπουδές, νομικές διαδικασίες, συμβόλαια αλλά και το εξωτερικό, γιατί ακόμη οι συνθήκες δεν είναι ώριμες και τα δεδομένα θα αλλάξουν.

Ταύρος

(20 Απριλίου – 20 Μαΐου). Εντονη φόρτιση εμπεριέχεται σήμερα σε σχέσεις σας που αφορούν τόσο τον επαγγελματικό όσο και τον ερωτικό τομέα. Πράγματα που δεν λέγονται ξεκάθαρα και συναισθήματα που δεν συνάδουν με τη λογική σας δημιουργούν ένταση και σας οδηγούν σε διλήμματα. Αγαπημένα πρόσωπα είναι σε θέση να σας στηρίξουν, βοηθώντας σας να δείτε την αλήθεια ως έχει, αλλά η διάθεσή σας δεν είναι ιδιαίτερα θετική προς αυτή την κατεύθυνση.

Δίδυμοι

(21 Μαΐου – 21 Ιουνίου). Εντονη φόρτιση υπάρχει σήμερα με τη Σελήνη στο ζώδιό σας σε δύσκολη όψη, με τον ανάδρομο Αρη και την Αφροδίτη να ενεργοποιούν σημαντικά καρμικά ζητήματα που έθεσαν προ μηνών οι εκλείψεις στο ζώδιό σας. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σήμερα αλλά και το Σαββατοκύριακο σε οικογενειακά θέματα, υποθέσεις που αφορούν νομικές διαδικασίες, σπουδές, μετακινήσεις και το εξωτερικό. Φροντίστε τη σωματική και ψυχική σας υγεία και ζητήστε τη βοήθεια ανθρώπων που πραγματικά σας νοιάζονται.

Καρκίνος

(22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου). Η δύσκολη όψη της κυβερνήτριάς σας Σελήνης με τον Αρη και την Αφροδίτη σας εφιστά σήμερα την προσοχή σε ατέρμονες συζητήσεις τόσο στον οικογενειακό όσο και στον επαγγελματικό τομέα, που δεν μπορούν να οδηγήσουν σε ουσιαστικό αποτέλεσμα αλλά μπορούν να επιφέρουν ισχυρές εντάσεις. Η φροντίδα κοντινών σας προσώπων ενδέχεται να σας απασχολήσει έντονα τόσο σήμερα όσο και το Σαββατοκύριακο που έρχεται. Φανείτε προσεκτικοί σε μετακινήσεις.

Λέων

(23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου). Με τη διάθεση να βάλετε σε τάξη εκκρεμότητες που σας πιέζουν τόσο στον επαγγελματικό τομέα όσο και σε θέματα σχέσεων είναι φορτισμένη η σημερινή μέρα. Αν σκέφτεστε να μετακινηθείτε ή να ταξιδέψετε τόσο σήμερα όσο και το Σαββατοκύριακο, οργανώστε καλά το πρόγραμμά σας και κυρίως μην κάνετε το λάθος να συνευρεθείτε με ανθρώπους που είναι έντονα συναισθηματικά φορτισμένοι.

Παρθένος

(23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου). Η δύσκολη όψη της Σελήνης και της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Αρη στο ζώδιό σας ενεργοποιεί ζητήματα και εκκρεμότητες τόσο στον επαγγελματικό τομέα όσο και σε θέματα σχέσεων, ταξίδια, συμβόλαια αλλά και θέματα που αφορούν το εξωτερικό. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή τόσο σήμερα όσο και το Σαββατοκύριακο στις ανάγκες σας. Δώστε χρόνο για ξεκούραση και ανατροφοδοσία στον εαυτό σας και αποφύγετε ακραίες καταστάσεις στον ερωτικό τομέα.

Ζυγός

(24 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου). Σημαντικά ξεκαθαρίσματα που σκέφτεστε να κάνετε σε θέματα επαγγελματικών και προσωπικών σχέσεων φέρνουν στο προσκήνιο τόσο η σημερινή μέρα όσο και το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί. Φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα βρίσκονται με εξαιρετικά θετική διάθεση στο πλευρό σας, στηρίζοντάς σας στο να βρείτε λύσεις που σας βοηθούν να απελευθερωθείτε ουσιαστικά από εκκρεμότητες του παρελθόντος.

Σκορπιός

(24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου). Με τη δύσκολη όψη του Ερμή και του Ηλιου, η σημερινή μέρα αλλά και το Σαββατοκύριακο που έρχεται εμπεριέχουν σημαντικά ξεκαθαρίσματα που αφορούν θέματα σχέσεων. Αλήθειες που θα ειπωθούν, τόσο από μέρους σας όσο και από την άλλη πλευρά, είναι σημαντικό να μην έχουν ως πρόθεση να πληγώσουν αλλά να διαλευκάνουν καταστάσεις. Στον συναισθηματικό τομέα το κλίμα θα είναι έντονα ερωτικό, αρκεί να αποφευχθούν συζητήσεις που περιέχουν κριτική.

Τοξότης

(23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου). Η Σελήνη απέναντί σας σε δύσκολη όψη με τον Αρη και την Αφροδίτη φέρνει σήμερα αλλά και το Σαββατοκύριακο που έρχεται στο προσκήνιο έντονες καρμικές καταστάσεις, ενεργοποιώντας ζητήματα που έθεσαν οι εκλείψεις στον άξονά σας. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε συμβόλαια, νομικές διαδικασίες, ταξίδια, θέματα σπουδών αλλά και ζητήματα που αφορούν το εξωτερικό αλλά και τη σωματική και ψυχική υγεία τόσο τη δική σας όσο και κοντινών σας προσώπων.

Αιγόκερως

(22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου). Συζητήσεις που αφορούν ζητήματα σχέσεων αλλά και ταξίδια που σκέφτεστε να κάνετε τόσο σήμερα όσο και το Σαββατοκύριακο ευνοούν τη διάθεσή σας και σας βοηθούν να επαναφορτιστείτε και να πάρετε απόσταση από την καθημερινότητα ξεκαθαρίζοντας μέσα σας καταστάσεις. Μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις σε σημαντικά ζητήματα γιατί ακόμη οι συνθήκες δεν είναι ώριμες.