Υδροχόος

(20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου). Η θετική όψη της Σελήνης με τον Ερμή και τον Ηλιο στο ζώδιό σας επιφορτίζει τη σημερινή μέρα με πολλές επαφές, ταξίδια, συναντήσεις αλλά και συζητήσεις. Αξιοποιήστε το θετικό κλίμα της ημέρας και βρεθείτε με αγαπημένα πρόσωπα, διασκεδάστε και ανατροφοδοτηθείτε. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε υπερβολές που αφορούν τον οικονομικό και ερωτικό τομέα.

Ιχθύες

(19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου). Διαφυλάξτε σήμερα την ενέργειά σας και προστατέψτε το νευρικό σας σύστημα από πρόσωπα και καταστάσεις που περιέχουν ένταση, στρεβλώσεις και καμία δυνατότητα ουσιαστικής επικοινωνίας. Με έντονη διάθεση κινείται ο ερωτικός τομέας, εμπεριέχοντας πολλές ευκαιρίες αλλά και την προδιάθεση για έντονες συγκρούσεις που θα σας αποδιοργανώσουν συναισθηματικά.

Κριός

(21 Μαρτίου – 19 Απριλίου). Η θετική όψη του Ηλιου και της Σελήνης σάς ευνοεί σήμερα σε θέματα επικοινωνίας τόσο με φίλους όσο και με συνεργάτες. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στον ερωτικό τομέα, όπου πρακτικά ζητήματα που εκκρεμούν εδώ και καιρό θα γίνουν η αιχμή του δόρατος ανάμεσα σε σας και την άλλη πλευρά. Το ίδιο ισχύει και στον επαγγελματικό τομέα. Φροντίστε την ψυχική και σωματική σας ισορροπία.

Ταύρος

(20 Απριλίου – 20 Μαΐου). Διαπιστώσεις και συνειδητοποιήσεις που έρχονται σήμερα στο φως ενδέχεται να σας σοκάρουν, μιας και θα σας φέρουν αντιμέτωπους με μια όψη πραγματικότητας που δεν φανταζόσασταν καν ότι υπάρχει. Οσο κι αν νιώσετε πως πιέζεστε από τα ξεκαθαρίσματα αυτής της περιόδου, μακροπρόθεσμα θα λειτουργήσουν εξαιρετικά θετικά, βοηθώντας σας να θέσετε τους στόχους σας σε ρεαλιστική βάση.

Δίδυμοι

(21 Μαΐου – 21 Ιουνίου). Η Σελήνη στο ζώδιό σας σε όψη με τον Ηλιο και τον Ερμή φορτίζει τη σημερινή μέρα με ταξίδια, συζητήσεις και επαφές με φιλικά και αγαπημένα πρόσωπα. Εστιάστε με αυθεντικότητα στην αλήθεια σας, αποφεύγοντας να παίξετε ρόλους ώστε να είστε κοινωνικά αρεστοί αλλά και να υποσχεθείτε πράγματα που γνωρίζετε εκ των προτέρων ότι δεν είστε σε θέση να υλοποιήσετε.

Καρκίνος

(22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου). Η ευνοϊκή όψη του Ηλιου και της Σελήνης δημιουργεί σήμερα έντονη εξωστρέφεια και πολλές επαφές που διαφωτίζουν θέματα που αφορούν ταξίδια, σπουδές, νομικές διαδικασίες, αλλά και τις σχέσεις σας. Αξιοποιήστε την εύνοια της Αφροδίτης σε όψη με τον ανάδρομο Αρη, βάζοντας τάξη σε ζητήματα που αφορούν τον επαγγελματικό αλλά και τον ερωτικό τομέα και κλείνοντας εκκρεμότητες.

Λέων

(23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου). Η παρουσία του Ηλιου και του Ερμή απέναντί σας, με τη θετική συγκατάθεση της Σελήνης, ευνοεί επαφές που αφορούν τον φιλικό τομέα, τις σχέσεις σας αλλά και το ξεκαθάρισμα των σκέψεων και των συναισθημάτων σας. Ο στόχος είναι να προβείτε σταδιακά μέσα από σημαντικές αποδιαστρεβλώσεις σε μια ανώτερη μορφή τάξης, τόσο στην καθημερινότητά σας όσο και στον επαγγελματικό τομέα, με στόχο να απαλλαγείτε από το στρες και τον φόβο.

Παρθένος

(23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου). Η ημέρα κινείται με αντιφατική διάθεση κυρίως στον τομέα της επικοινωνίας, ευνοώντας τα σημαντικά ξεκαθαρίσματα και καθόλου το να κρυφτείτε πίσω από τον ρόλο του καλού παιδιού που συμφωνεί με όλους, ενώ ταυτόχρονα οργίζεται που το κάνει. Δείξτε ξεκάθαρα ποιοι είστε και τι θέλετε, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον ερωτικό τομέα, και φανείτε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε θέματα που αφορούν ταξίδια, σπουδές και συμβόλαια.

Ζυγός

(24 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου). Η ευνοϊκή όψη της Σελήνης από το φιλικό σας ζώδιο των Διδύμων με τον Ηλιο και τον Ερμή στον Υδροχόο ευνοεί με εξαιρετικό τρόπο σήμερα επαφές, συναντήσεις, συζητήσεις και ταξίδια σε κάθε τομέα. Εξαίρεση αποτελεί ο ερωτικός τομέας όπου, με την όψη της Αφροδίτης και του ανάδρομου Αρη, για να περάσετε όμορφα, θα χρειαστεί να αποφύγετε αποδιοργανωτικές επιλογές και καταστάσεις.

Σκορπιός

(24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου). Συζητήσεις που βγάζουν στο φως αλήθειες και μπερδεμένες καταστάσεις, τόσο στον προσωπικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα, θα σας επιφορτίσουν σήμερα με ένταση. Η διάκριση ανάμεσα στην πραγματικότητα, τη λογική, τη φαντασία και τον παραλογισμό είναι αυτό που θα κληθείτε να κάνετε αρκετές φορές. Η εύνοια σημαντικών προσώπων σάς στηρίζει σε αυτή σας την προσπάθεια.

Τοξότης

(23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου). Η Σελήνη απέναντί σας ευνοεί σήμερα συζητήσεις και επαφές που αφορούν εκκρεμότητες, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον ερωτικό τομέα. Αν νιώθετε πως η ένταση είναι μεγάλη σε θέματα που αφορούν τους παραπάνω τομείς, αποφύγετε να πιέσετε καταστάσεις, διότι οι εντάσεις που θα προκύψουν μόνο θα σας αποδιοργανώσουν.

Αιγόκερως

(22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου). Η μέρα περιέχει πολλές επαφές τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον οικογενειακό τομέα, και αυτό περισσότερο σας κουράζει παρά σας χαροποιεί. Αποφύγετε να ξοδευτείτε αλλά και να πείτε, στην ανάγκη σας να ξεμπερδεύετε, πράγματα τα οποία δεν είστε διατεθειμένοι να υποστηρίξετε. Δώστε χώρο στην πραγματική σας ανάγκη, που είναι ξεκούραση και χαλάρωση.