Υδροχόος

(20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου). Η δύσκολη όψη της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σας εφιστά την προσοχή σε μπερδεμένες καταστάσεις τόσο στον οικονομικό όσο και στον οικογενειακό τομέα. Αξιοποιήστε την παρουσία του Ηλιου και του Ερμή στο ζώδιό σας, δρώντας αποκαλυπτικά και βγάζοντας στο φως στρεβλώσεις που σας αποδιοργανώνουν. Επαφές με κοντινά πρόσωπα σας βοηθούν πολύ σε ξεκαθαρίσματα σχέσεων.

Ιχθύες

(19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου). Η δύσκολη όψη του κυβερνήτη σας Ποσειδώνα με τη Σελήνη σας φέρνει αντιμέτωπους με απογοητεύσεις τόσο στον συναισθηματικό όσο και στον οικογενειακό τομέα, δείχνοντάς σας πως αυτό που φαντάζεστε δεν έχει καμία σχέση με αυτό που πραγματικά ισχύει. Το ίδιο ισχύει και σε θέματα που αφορούν τον οικονομικό τομέα. Δείτε με θετική διάθεση τις όποιες αποκαλύψεις και ανατροπές, διότι ουσιαστικά σας βοηθούν να ξεκαθαρίσετε εγκαίρως τις πλάνες από τους στόχους σας.

Κριός

(21 Μαρτίου – 19 Απριλίου). Η θετική όψη του ανάδρομου Αρη και της Σελήνης σας βοηθά να διευθετήσετε εκκρεμότητες στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα. Μη βιαστείτε να πιέσετε καταστάσεις σε αυτούς τους τομείς, δίνοντας στα πράγματα τον χρόνο τους για να εξελιχθούν. Εντονη φόρτιση στον ερωτικό τομέα μπορεί να οδηγήσει σε ακραίες κινήσεις που περιέχουν ανταγωνισμό, πίεση και κριτική.

Ταύρος

(20 Απριλίου – 20 Μαΐου). Η Σελήνη στο ζώδιό σας σε δύσκολη όψη με τον Ποσειδώνα εφιστά την προσοχή σας σε περιπλεγμένες και αδιαφανείς καταστάσεις, που αφορούν τον οικογενειακό και οικονομικό τομέα. Από την άλλη, η θετική όψη της Σελήνης με τον ανάδρομο Αρη σας βοηθά να βγάλετε στο φως εκκρεμότητες που χρειάζονται διευθέτηση και που στο άμεσο μέλλον θα προκαλούσαν αξεπέραστα εμπόδια στον επαγγελματικό τομέα. Εντονος θα είναι σήμερα ο ερωτικός σας τομέας.

Δίδυμοι

(21 Μαΐου – 21 Ιουνίου). Η ανάγκη σας να βάλετε σε τάξη καταστάσεις στον επαγγελματικό και τον συναισθηματικό τομέα θα βρει εμπόδια και ψευδοδιλλήματα, τα οποία σας αποδιοργανώνουν. Σκεφτείτε πως είναι πιθανόν ούτε η μια περίπτωση που σκέφτεστε ούτε η άλλη να είναι αυτό που πράγματι επιθυμείτε και ότι χρειάζεται να δώσετε χρόνο στον εαυτό σας για να εστιάσει σε αυτό που θέλετε.

Καρκίνος

(22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου). Η σημερινή μέρα εμπεριέχει έντονη φόρτιση στον οικογενειακό και οικονομικό τομέα, κυρίως λόγω μπερδεμένων καταστάσεων που περιέχουν ασάφειες ή εξαπατήσεις. Φόρτιση θα υπάρξει και στον τομέα των σχέσεων, στην προσπάθειά σας να ξεκαθαρίσετε εκκρεμότητες και να βρείτε την ισορροπία ανάμεσα στη λογική και στα συναισθήματά σας. Σχέσεις που εμφανίζονται αυτή την περίοδο στον ερωτικό τομέα, χρειάζονται διερεύνηση.

Λέων

(23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου). Σημαντικά ξεκαθαρίσματα σε θέματα σχέσεων και οικονομικών βγαίνουν στο προσκήνιο μέσα από συζητήσεις και επαφές με κοντινά πρόσωπα και συνεργάτες. Η ασάφεια είναι πως αλλιώς νιώθετε να πράξετε προς τα συγκεκριμένα πρόσωπα και καταστάσεις και άλλο λέει η λογική σας πως είναι το σωστό. Η βοήθεια σημαντικών προσώπων μπορεί να σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε τα πραγματικά θέλω σας και να νιώσετε ασφαλείς.

Παρθένος

(23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου). Η σημερινή μέρα ευνοεί τη διευθέτηση εκκρεμοτήτων που αφορούν θέματα σπιτιού, χρημάτων αλλά και οικογενειακά ζητήματα. Εντονη φόρτιση υπάρχει στον επαγγελματικό και τον ερωτικό τομέα, η οποία μπορεί εύκολα να σας οδηγήσει σε παιχνίδια ανταγωνισμού που στο τέλος θα πληγώσουν και εσάς και την άλλη πλευρά. Χρησιμοποιήστε τη λογική σας, ακούγοντας παράλληλα την καρδιά σας.

Ζυγός

(24 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου). Συζητήσεις και επαφές με φίλους και συνεργάτες σας βοηθούν να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις που σας βαραίνουν και να νιώσετε ανάλαφροι, ελεύθεροι και σίγουροι για το πώς θέλετε να υλοποιήσετε τους στόχους σας σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στον ερωτικό τομέα, αποφεύγοντας εντάσεις που προέρχονται από διάθεση κριτικής ή από ανώριμες αψυχολόγητες και ασαφείς συμπεριφορές.

Σκορπιός

(24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου). Η Σελήνη απέναντί σας σε δύσκολη όψη με τον Ποσειδώνα εφιστά την προσοχή σας σε υπερβολές που αφορούν τον οικονομικό και οικογενειακό τομέα. Ισως νιώσετε απογοητευμένοι γιατί αυτό που φαντάζεστε ότι υπάρχει σε αυτούς τους τομείς θα διαπιστώσετε πως στην πραγματικότητα δεν ισχύει, και αυτό που ισχύει μάλλον δεν θα σας αρέσει καθόλου. Παρ’ όλα αυτά, μακροπρόθεσμα τα ξεκαθαρίσματα θα σας βγουν σε καλό.

Τοξότης

(23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου). Εντονη φόρτιση περιέχει η σημερινή μέρα σε θέματα που αφορούν νομικές διαδικασίες, ταξίδια, σπουδές, συμβόλαια αλλά και πρακτικά ζητήματα που αφορούν τον επαγγελματικό τομέα. Η ημέρα ζητά να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στη σωματική και ψυχική σας ισορροπία αλλά και στον τομέα των σχέσεων, αποφεύγοντας τις έντονες συγκρούσεις και κάνοντας «έρωτα και όχι πόλεμο».

Αιγόκερως

(22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου). Συζητήσεις και επαφές που αφορούν τον οικογενειακό και οικονομικό τομέα αλλά και επαγγελματικές υποθέσεις σας βοηθούν να ξεκαθαρίσετε εκκρεμότητες που εδώ και καιρό σας πιέζουν φορτικά. Με τη θετική όψη της Σελήνης με τον ανάδρομο Αρη να σας ευνοεί, αφιερώστε χρόνο και ενέργεια στον ερωτικό τομέα, επικοινωνώντας ουσιαστικά με το ταίρι σας και βάζοντας στην άκρη εκκρεμότητες και εμπόδια που σας απομακρύνουν.