Υδροχόος

(20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου). Η δύσκολη όψη της Σελήνης και του Δία από το ζώδιο του Ταύρου σας εφιστά την προσοχή σε υπερβολές στον οικονομικό και τον οικογενειακό τομέα. Με τον Ηλιο και τον Ερμή στο ζώδιό σας σημαντικά ξεκαθαρίσματα σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών είναι σημαντικό να έχουν στόχο την ασφάλεια και την ελευθερία σας.

Ιχθύες

(19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου). Η όψη της Αφροδίτης στο ζώδιό σας με τον ανάδρομο Αρη απέναντί σας, σας ζητά να κάνετε τη διάκριση ανάμεσα στην αγάπη σας προς τους άλλους και την τάση σας να θυσιάζεστε για αυτούς. Διαφοροποιήστε σενάρια και φαντασίες στον επαγγελματικό τομέα και σε θέματα σχέσεων που έρχονται σε πλήρη σύγκρουση με την πραγματικότητα.

Κριός

(21 Μαρτίου – 19 Απριλίου). Διαστρεβλωμένες καταστάσεις που στηρίζονται σε φαντασίες και σενάρια τόσο στον προσωπικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα σάς ζητά να εξυγιάνετε η όψη του ανάδρομου Αρη με την Αφροδίτη. Φανείτε εξαιρετικά προσεκτικοί και αποφύγετε υπερβολές στον οικονομικό τομέα που, αν και δείχνουν θετικές, θα περιορίσουν τη δύναμη και την ελευθερία σας.

Ταύρος

(20 Απριλίου – 20 Μαΐου). Η ημέρα κινείται αντιφατικά για εσάς σε θέματα που αφορούν τις σχέσεις και τον οικονομικό τομέα. Η υπερβολική τάση σας για σταθερότητα και ασφάλεια συχνά σας εγκλωβίζει σε επιλογές που σας στερούν την ελευθερία σας. Ευνοϊκά θα κινηθούν θέματα που αφορούν την καριέρα σας, αν και ακόμη οι συνθήκες δεν είναι ώριμες.

Δίδυμοι

(21 Μαΐου – 21 Ιουνίου). Εχετε συνειδητοποιήσει ξεκαθαρίσματα που θέλετε να κάνετε σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Το να είστε ελεύθεροι και αυτόνομοι σε κάθε τομέα της ζωής σας εμπεριέχει το τίμημα να δυσαρεστήσετε ανθρώπους και να ματαιώσετε προσδοκίες που έχουν από εσάς.

Καρκίνος

(22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου). Η όψη της Σελήνης με τον Δία και η θετική τους σχέτιση με τον Πλούτωνα σας βοηθούν να βάλετε σε τάξη αγχωτικές καταστάσεις τόσο στον οικονομικό όσο και τον οικογενειακό τομέα. Η καθημερινότητα σας δείχνει άλλωστε πως αν δεν οργανωθούν με ωριμότητα και πρακτικότητα τα ζητήματα που εκκρεμούν η ασφάλεια που επιθυμείτε θα παραμείνει για πολύ καιρό ένα ουτοπικό ζητούμενο.

Λέων

(23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου). Εξαιρετικά αντιφατικά κινείται η ημέρα για εσάς. Επιλογές που σας κάνουν να νιώθετε ελεύθεροι έχουν ως τίμημα τη συναισθηματική και οικονομική σας ανασφάλεια, ενώ επιλογές που σας παρέχουν ασφάλεια αισθάνεστε ότι σας στερούν την ελευθερία σας. Η εναρμόνιση νέων επιλογών που σας παρέχουν ταυτόχρονα ασφάλεια και ελευθερία είναι για εσάς το ζητούμενο.

Παρθένος

(23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου). Είναι ανάγκη να βρείτε το μέτρο ανάμεσα στην άκριτη προσφορά σας προς τους άλλους, την τάση σας να θυσιάζεστε για αυτούς και στην αγάπη προς τον εαυτό σας. Το ξόδεμα της ενέργειάς σας, είτε πρακτικά είτε συναισθηματικά, σε υποθέσεις τρίτων δεν σας επιτρέπει να υλοποιήσετε αναγκαίους και πραγματικούς στόχους σας που θα σας απαλλάξουν από την ένταση και το στρες.

Ζυγός

(24 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου). Η θετική όψη του Ηλιου και του Ερμή από το φιλικό σας ζώδιο του Υδροχόου σάς προτρέπει να εκφραστείτε με αυθεντικότητα και αλήθεια, ξεκαθαρίζοντας θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Καταστάσεις που εκκρεμούν εδώ και καιρό στους παραπάνω τομείς σας «βαραίνουν» και σας πιέζουν έντονα ψυχολογικά. Ζητήματα που αφορούν τον οικονομικό τομέα μπορούν σήμερα να αποδώσουν θετικά.

Σκορπιός

(24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου). Η όψη του Δία και της Σελήνης στο απέναντί σας ζώδιο του Ταύρου σε δύσκολη όψη με τον Ερμή και τον Ηλιο στο ζώδιο του Υδροχόου κινούν εξαιρετικά αντιφατικά την ημέρα. Επιλογές στον επαγγελματικό, τον οικογενειακό και τον προσωπικό τομέα σάς θυμώνουν, γιατί αισθάνεστε ότι σας στερούν την ελευθερία και την αυτονομία σας.

Τοξότης

(23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου). Η όψη του Δία με τη Σελήνη σάς δίνει την ευκαιρία να έχετε θετικές εξελίξεις στον οικονομικό και τον οικογενειακό τομέα. Δώστε έμφαση σε θέματα σχέσεων που στηρίζονται στη μονόπλευρη παροχή και προσφορά απομυζώντας σας χρόνο και ενέργεια και φορτίζοντάς σας συναισθηματικά. Προσέξτε θέματα ψυχικής και σωματικής ισορροπίας.

Αιγόκερως

(22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου). Η θετική όψη του Δία και της Σελήνης σάς ευνοεί με τη θετική συμμετοχή του Πλούτωνα στο ζώδιό σας, ώστε να διαλευκάνετε θέματα στον οικογενειακό και τον οικονομικό τομέα. Η ημέρα ευνοεί οικονομικές συναλλαγές, χωρίς όμως να ξεχνάτε πως, με την ανάδρομη πορεία του Αρη, τα πράγματα δεν είναι σίγουρα έτσι όπως φαίνονται. Δώστε χώρο σε θετικές επαφές με αγαπημένα πρόσωπα.