Υδροχόος

(20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου). Συζητήσεις που αφορούν σχέσεις και συνεργασίες, σας ωθούν να βρείτε τρόπους να ελευθερωθείτε από πιεστικές καταστάσεις που σας επιβαρύνουν και σας μπερδεύουν εδώ και καιρό. Με τον Αρη σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία το επόμενο δίμηνο, περισσότερο ευνοούνται η αναδιοργάνωση και η επαναξιολόγηση παρά η δράση. Δώστε προσοχή σε θέματα υγείας, αλλά και σε ξεκαθαρίσματα στον εργασιακό τομέα, χωρίς να καθηλωθείτε από τρομοκρατικά σενάρια.

Ιχθύες

(19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου). Η εβδομάδα που έρχεται ενεργοποιεί σημαντικά καρμικά ζητήματα που έθεσαν το προηγούμενο διάστημα οι εκλείψεις. Εργασιακά θέματα, νομικές διαδικασίες, ζητήματα υγείας, σχέσεων, αλλά και υποθέσεις που αφορούν το εξωτερικό, θα χρειαστούν μια καλύτερη μορφή οργάνωσης και απόσταση από παρορμητικές αποφάσεις και δραματοποιήσεις. Μη βιαστείτε μέχρι τα μέσα του Απρίλη να πάρετε οριστικές αποφάσεις, αξιολογώντας ρεαλιστικά κάθε πιθανή παράμετρο.

Κριός

(21 Μαρτίου – 19 Απριλίου). Περίοδος διαρκών ανακατατάξεων και επαναπροσδιορισμών τόσο στον εργασιακό όσο και στον προσωπικό τομέα είναι αυτή που διανύετε. Εντάσεις που αφορούν τις συνθήκες στον επαγγελματικό σας τομέα χρειάζονται καλύτερες «μεθόδους». Ο Κρόνος απέναντί σας σάς βοηθά να κατανοήσετε πως η «δόμηση» ουσιαστικών σχέσεων είναι αυτό που χρειάζεστε για να νιώσετε ασφαλείς και υποστηριγμένοι. Ο ρόλος του αρχηγού και οι ανισότιμες σχέσεις δεν θα αποδώσουν.

Ταύρος

(20 Απριλίου – 20 Μαΐου). Την εβδομάδα που έρχεται αλλά και το επόμενο τρίμηνο θα χρειαστεί να ξαναμετρήσετε στόχους και επιλογές, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα. Δείτε τα κενά που περιέχουν οι στόχοι σας και η στρατηγική σας και βελτιώστε τα. Ο Αρης σε ανάδρομη πορεία σάς δίνει τη δυνατότητα να εστιάσετε με λογική και μέτρο. Η όψη του με την Αφροδίτη στα μέσα της εβδομάδας σάς εφιστά την προσοχή σε συγκρούσεις και εντάσεις που θα σας αποδιοργανώσουν. Αποφύγετε υπερβολές.

Δίδυμοι

(21 Μαΐου – 21 Ιουνίου). Η είσοδος του Ερμή στον φιλικό Υδροχόο σάς βοηθά την εβδομάδα που έρχεται να δείτε με καθαρότητα πού χωλαίνουν επαγγελματικοί στόχοι, ζητήματα σπουδών, θέματα που αφορούν ταξίδια ή το εξωτερικό και νομικές διαδικασίες. Το κλειδί της επιτυχίας βρίσκεται στο να αφήσετε κατά μέρος σενάρια, ψευδοδιλήμματα, δραματοποιήσεις και αδιάκοπες σκέψεις και να επαναπροσδιορίσετε με ρεαλισμό και λογική τους στόχους σας.

Καρκίνος

(22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου). Η εβδομάδα που έρχεται φορτίζει έντονα την καθημερινότητά σας μέσα από μια σωρεία ανατροπών που χρειάζεται μια εντελώς διαφορετική στρατηγική από αυτή που ακολουθούσατε μέχρι τώρα, ώστε να σας οδηγήσει σε έναν τελείως διαφορετικό τρόπο ζωής. Η τάση σας να προσκολλάστε σε αυτό που ξέρετε, έστω και αν δεν σας οδηγεί πουθενά, είναι η αιτία της καθήλωσής σας. Ανοιχτείτε σε νέους τρόπους, νέους ανθρώπους και πρωτοποριακές λύσεις.

Λέων

(23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου). Η είσοδος του Ερμή στο απέναντί σας ζώδιο του Υδροχόου σάς ευνοεί την εβδομάδα που έρχεται ώστε να πραγματοποιήσετε επαφές και συζητήσεις που θα ξεδιαλύνουν μπερδεμένες καταστάσεις. Δώστε προσοχή σε επαγγελματικά θέματα που ενδεχομένως αφορούν μετακινήσεις, συμβόλαια, σπουδές, αλλά και έντονες πιέσεις, μετρώντας προσεκτικά κάθε σας κίνηση. Η περίοδος που διανύετε δεν ευνοεί τη δράση αλλά την επαναξιολόγηση.

Παρθένος

(23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου). Η εβδομάδα που έρχεται θα περιέχει εντάσεις. Οι εντάσεις αυτές έχουν σαν στόχο να ξεκαθαριστούν μπερδεμένες καταστάσεις, ψευτοδιλήμματα, λάθος πεποιθήσεις αλλά και ανακρίβειες και συναισθηματικές πιέσεις. Πάρτε απόσταση αυτή την περίοδο από την τάση σας να υπερφορτώνετε το μυαλό σας και το νευρικό σας σύστημα με άπειρες σκέψεις που σας τρομάζουν και σας μπερδεύουν και δείτε την πραγματικότητα ως έχει, ώστε να μπορέσετε να τη διαχειριστείτε με επιτυχία.

Ζυγός

(24 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου). Η ερχόμενη εβδομάδα φέρνει κοντά σας αγαπημένα πρόσωπα που σας βοηθούν να ξεδιαλύνετε καταστάσεις που παραπαίουν ανάμεσα στη φαντασία και την πραγματικότητα. Η όψη Αρη – Αφροδίτης σάς ωθεί να ξεδιαλύνετε μπερδεμένες καταστάσεις που αφορούν τον επαγγελματικό, οικονομικό αλλά και τον τομέα των σχέσεων. Ο δε Κρόνος στο ζώδιό σας σάς θυμίζει πως κάποιες φορές οι αντιπαραθέσεις μπορούν να φανούν περισσότερο χρήσιμες από μια ψεύτικη, «συγκαλυπτική» αρμονία.

Σκορπιός

(24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου). Η εβδομάδα σάς φέρνει αντιμέτωπους με αποκαλύψεις τόσο στον τομέα των σχέσεων όσο και στον οικονομικό, εφιστώντας σας την προσοχή σε ατέρμονες συζητήσεις που μόνο θα σας «ξοδέψουν» χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα. Είναι σημαντικό να αναλογιστείτε μήπως οι τρόποι που θα σας οδηγήσουν στις λύσεις που επιθυμείτε σας είναι εντελώς άγνωστοι. Ζητήστε τη βοήθεια σημαντικών προσώπων, βάζοντας όριο στην τάση σας να πιστεύετε πως μπορείτε να ελέγξετε τα πάντα.

Τοξότης

(23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου). Μια σωρεία ανατροπών που συμβαίνει το τελευταίο διάστημα σε κάθε τομέα της ζωής σας σάς δείχνει με σαφήνεια πως οι τρόποι αλλά και οι δεξιότητές σας δεν επαρκούν ώστε να δώσετε ουσιαστικές και καίριες λύσεις. Αποστασιοποιηθείτε από την αδιάκοπη δράση, τις ατελείωτες συζητήσεις και σκέψεις, δημιουργώντας «χώρο» και ησυχία μέσα σας ώστε να παρατηρήσετε πού υπάρχουν κενά και λάθη. Συμφιλιωθείτε με την ιδέα ότι δεν τα γνωρίζετε όλα και ζητήστε βοήθεια.

Αιγόκερως

(22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου). Η περίοδος που διανύετε σας ζητά να επαναπροσδιορίσετε επιλογές που αφορούν τον επαγγελματικό τομέα αλλά και την καθημερινότητά σας. Νέα δεδομένα εμφανίζονται διαρκώς, δυσχεραίνοντας τη λήψη αποφάσεων. Μη βιαστείτε να καταλήξετε σε οριστικές αποφάσεις μέχρι τα μέσα Απριλίου. Ζητήματα σχέσεων σας ζητούν να κλείσετε οριστικά φαύλους κύκλους, φέρνοντας κοντά σας πρόσωπα και καταστάσεις που σας δημιουργούν σταθερότητα και ασφάλεια.