Υδροχόος

(20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου). Ο Ηλιος στο ζώδιό σας σας προτρέπει σήμερα να εστιάσετε σε θέματα σχέσεων. Βρίσκεστε σε μια περίοδο της ζωής σας όπου ένας κύκλος κλείνει οριστικά και σας ζητάει επιτακτικά να αφήσετε πίσω σας πρόσωπα, καταστάσεις και πεποιθήσεις που δεν σας επιτρέπουν να εξελιχθείτε. Η όψη του Κρόνου με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σας σας λέει ξεκάθαρα πως το «παιχνίδι των ρόλων» και οι ανισότιμες σχέσεις θα αφήνουν πάντα πίσω τους μοναξιά.

Ιχθύες

(19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου). Αντιφατικά κινείται η σημερινή μέρα για εσάς. Η Σελήνη στο ζώδιό σας σε όψη με την Αφροδίτη φορτίζει θετικά τη διάθεσή σας και σας ωθεί να χαλαρώσετε και να ανατροφοδοτηθείτε κοντά σε αγαπημένα σας πρόσωπα. Από την άλλη, ο Αρης, ανάδρομος απέναντί σας, σας θυμίζει πως υπάρχουν σημαντικές εκκρεμότητες τόσο στον επαγγελματικό τομέα όσο και σε πρακτικά ζητήματα. Ενα θέμα υγείας που σας απασχολεί θα χρειαστεί χρόνο ώστε να ξεκαθαρίσει.

Κριός

(21 Μαρτίου – 19 Απριλίου). Αποφύγετε σήμερα συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις με ιεραρχικά ανώτερους ή κατώτερους από εσάς στον επαγγελματικό και οικογενειακό τομέα. Αν δώσετε λίγο χρόνο στα πράγματα, θα δείτε πως ούτε εσείς ούτε η άλλη πλευρά είστε ακόμη σε θέση να δείτε τον σωστό τρόπο διευθέτησης των ζητημάτων που προκαλούν αυτή την ένταση. Δώστε χώρο στον τομέα των σχέσεων και αξιοποιήστε την εύνοια Σελήνης και Αφροδίτης στον ερωτικό τομέα.

Ταύρος

(20 Απριλίου – 20 Μαΐου). Η όψη της Σελήνης και της Αφροδίτης που σας κυβερνά ευνοεί εξαιρετικά σήμερα επαφές με αγαπημένα πρόσωπα αλλά και την εξομάλυνση σχέσεων που βρίσκονται εδώ και καιρό σε συγκρουσιακή φάση. Συζητήσεις που αφορούν στον επαγγελματικό τομέα αλλά και την καριέρα σας φαίνεται πως, αν τους δώσετε χρόνο και θετική ενέργεια, μπορούν να αποδώσουν θετικά στο άμεσο μέλλον, δίνοντάς σας σταθερότητα και ασφάλεια.

Δίδυμοι

(21 Μαΐου – 21 Ιουνίου). Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σήμερα σε συγκρούσεις τόσο στον εργασιακό όσο και στον οικογενειακό και συναισθηματικό τομέα. Αποφύγετε ατασθαλίες σε πρακτικά ζητήματα κάτω από το βάρος έντονης ψυχολογικής φόρτισης, διότι θα εκτεθείτε. Αποφύγετε να συμμετέχετε σε παιχνίδια σε κάθε τομέα παίζοντας «διπλό ρόλο», διαιρώντας για άλλη μια φορά τον εαυτό σας και οδηγώντας τον στην καθήλωση και την ασάφεια.

Καρκίνος

(22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου). Η σημερινή μέρα ευνοεί εξαιρετικά τον τομέα των σχέσεων τόσο στον προσωπικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Αυτή τη περίοδο μη βιαστείτε να πανικοβληθείτε σε θέματα που αφορούν τη δική σας υγεία ή κοντινών σας προσώπων, διότι η ασάφεια που προκαλεί ο ανάδρομος Αρης από το ζώδιο της Παρθένου θα αλλάξει αρκετές φορές τα δεδομένα.

Λέων

(23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου). Ζητήματα που αφορούν τις φιλικές και συντροφικές σχέσεις σας έρχεται να φωτίσει η σημερινή ημέρα, με τον Ηλιο στο απέναντί σας ζώδιο του Υδροχόου. Μιλήστε με αυθεντικότητα και ειλικρίνεια και μην ολισθήσετε σε παιχνίδια δύναμης και κυριαρχίας σε καμία περίπτωση. Στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα αποφύγετε υπερβολές και δώστε χρόνο στις συνθήκες να ωριμάσουν πριν προβείτε σε σημαντικές κινήσεις.

Παρθένος

(23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου). Αφήστε σήμερα στην άκρη το άγχος και την πίεση που σας προκαλούν επαγγελματικές και πρακτικές εκκρεμότητες και δώστε χρόνο και χώρο στον εαυτό σας να «γεμίσει» τις μπαταρίες του, οργανώνοντας συνευρέσεις με αγαπημένα πρόσωπα που σας δίνουν ασφάλεια και πληρότητα. Αξιοποιήστε την εύνοια της όψης Σελήνης – Αφροδίτης στο απέναντί σας ζώδιο των Ιχθύων για να εξομαλύνετε καταστάσεις στον επαγγελματικό τομέα.

Ζυγός

(24 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου). Η όψη της κυβερνήτριάς σας Αφροδίτης με τη Σελήνη, η εύνοια του Ηλιου αλλά και η όψη του Κρόνου από το ζώδιό σας με τον Ποσειδώνα σάς δίνουν σήμερα όλα τα εχέγγυα ώστε να δώσετε και να πάρετε αγάπη και υποστήριξη και να νιώσετε ασφάλεια. Είναι μια ευκαιρία να ξεδιαλύνετε, τόσο μέσα σας όσο και με το περιβάλλον σας, ασάφειες και μπερδεμένες καταστάσεις.

Σκορπιός

(24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου). Η θετική όψη της Σελήνης και της Αφροδίτης από το φιλικό σας ζώδιο των Ιχθύων σάς ευνοεί σήμερα ώστε να ανατροφοδοτηθείτε συναισθηματικά κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα αλλά και να οραματιστείτε νέους στόχους. Δώστε επίσης χρόνο στη σχέση με τον σύντροφό σας και ελάτε πιο κοντά με πρόσωπα του οικογενειακού σας τομέα που οι σχέσεις σας το τελευταίο διάστημα βρίσκονται σε κρίση. Αποφύγετε υπερβολές στον οικονομικό τομέα.

Τοξότης

(23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου). Η σημερινή μέρα κινείται ανάμεσα σε ασάφειες και μπερδεμένες καταστάσεις για εσάς. Αυτό που φαντάζεστε και αυτό που η πραγματικότητα είναι σε θέση να σας προσφέρει μάλλον θα διαπιστώσετε ότι βρίσκονται σε πλήρη διάσταση. Ζητήστε τη βοήθεια σημαντικών προσώπων που είναι σε θέση να δουν τα πράγματα με περισσότερη συναισθηματική αποστασιοποίηση από εσάς, ώστε να ξεδιαλύνετε τους τρόπους με τους οποίους χρειάζεται να κινηθείτε.

Αιγόκερως

(22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου). Συζητήσεις που αφορούν επαγγελματικά και πρακτικά θέματα φέρνει στο προσκήνιο η σημερινή μέρα. Η διάθεση φαίνεται περισσότερο διερευνητική, μιας και ακόμα οι συνθήκες δεν ευνοούν για ολοκληρωμένες αξιολογήσεις. Αξιοποιήστε την εύνοια της συνόδου Σελήνης – Αφροδίτης στον συναισθηματικό τομέα και βρεθείτε κοντά σε πρόσωπα αγαπημένα που σας γεμίζουν με ζεστασιά και θετικότητα.