Πώς του ξέφυγε το 1,6%;..

1957: «ΠΑΡΙΣΙ: Ο θρίαμβος του Γκομούλκα εις τας εκλογάς της Κυριακής εις Πολωνίαν υπήρξεν άνευ προηγουμένου εις την ιστορίαν της χώρας αυτής. Ο Πολωνός ηγέτης έλαβε το 98,4% των ψήφων και τοιουτοτρόπως θα δυνηθή να συνεχίση απερίσπαστος το έργο του και αναμένεται να προχωρήση εις εκκαθάρισιν ευρείας κλίμακος των σταλινικών στοιχείων εις το κόμμα και τον κρατικόν μηχανισμόν». («ΤΑ ΝΕΑ»)

Ειδικό δικαστήριο για σκάνδαλα

1965: «Την μεταπροσεχή εβδομάδα προμηνύεται οξύτατη συζήτησις εις την Βουλήν επί της προτάσεως της ΕΔΑ περί παραπομπής ενώπιον Ειδικού Δικαστηρίου του κ. Κ. Καραμανλή και των τέως υπουργών του κ.κ. Μάρτη, Πρωτοπαπαδάκη, Παπαληγούρα, Χέλμη και Μπουρνιά, οι οποίοι κατηγορούνται (στην πρόταση) ότι έγιναν ένοχοι εκ προθέσεως βλάβης των συμφερόντων του δημοσίου και της ΔΕΗ». («ΤΑ ΝΕΑ»)

Η… κατάρα των Ωνάσηδων

1973: «Η δραματική πάλη του Αλέξανδρου Ωνάση με τον θάνατο συνεχίζεται. Συνεχίζεται επί 21 ώρες τώρα – από τις 3.20 χθες το απόγευμα, που το αμφίβιο δικινητήριο αεροπλάνο που οδηγούσε, ελάχιστα δευτερόλεπτα μετά την απογείωσίν του, έπεσε στη χωμάτινη ζώνη ασφαλείας του αεροδρομίου Ελληνικού και κομματιάστηκε…». («ΤΑ ΝΕΑ»)