Υδροχόος

(20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου). Η δύσκολη όψη της Νέας Σελήνης στο ζώδιό σας με τον Κρόνο σάς ζητά να προβείτε σήμερα σε ουσιαστικά ξεκαθαρίσματα στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Η τάση σας να απομακρύνεστε από την πραγματικότητα έχει δημιουργήσει σημαντικά κενά, τα οποία αυτή την περίοδο καλείστε να καλύψετε. Είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσετε ότι η αίσθηση που έχετε πως είστε μόνοι σας προέρχεται από την τάση σας να δημιουργείτε ανισότιμες σχέσεις και να παίζετε ρόλους.

Ιχθύες

(19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου). Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας και ο Αρης απέναντί σας κινούν τη μέρα εξαιρετικά αντιφατικά. Από τη μία έντονες πιέσεις στον επαγγελματικό τομέα και σε πρακτικά ζητήματα σας επιφορτίζουν με κούραση και άγχος. Από την άλλη, η διάθεσή σας για διασκέδαση, χαλάρωση και συναισθηματική ανατροφοδότηση βρίσκει ανταπόκριση και αυτό λειτουργεί εξιισορροπιστικά. Δώστε προσοχή σε θέματα ψυχικής και σωματικής ισορροπίας.

Κριός

(21 Μαρτίου – 19 Απριλίου). Η Νέα Σελήνη από το φιλικό σας ζώδιο του Υδροχόου σε δύσκολη όψη με τον Κρόνο απέναντί σας, σας ζητά να ρίξετε φως σε σχέσεις και συνεργασίες. Κινηθείτε με την επίγνωση ότι χρειάζονται σημαντικές αλλαγές, διάθεση αλληλεγγύης και αλληλοκατανόησης για να ισορροπήσουν. Στον επαγγελματικό τομέα, αποφύγετε βιαστικές αποφάσεις που στερούνται υποδομή και οργάνωση.

Ταύρος

(20 Απριλίου – 20 Μαΐου). Σημαντικά ξεκαθαρίσματα σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών καθώς και οικονομικών ζητημάτων που περιέχουν υπερβολές φέρνει στο προσκήνιο η Νέα Σελήνη σε δύσκολη όψη με το ζώδιό σας. Αλλαγές που είναι απαραίτητο να υλοποιηθούν, για να νιώσετε σταθερότητα και ασφάλεια, περιέχουν ανατροπές και συγκρούσεις. Η δυσκολία σας να είστε ευέλικτοι σε αλλαγές είναι το εμπόδιο που χρειάζεται να αντιμετωπίσετε αυτή την περίοδο.

Δίδυμοι

(21 Μαΐου – 21 Ιουνίου). Η Νέα Σελήνη από το φιλικό σας ζώδιο του Υδροχόου έρχεται αυτή τη δύσκολη περίοδο για εσάς να σας βοηθήσει να δείτε με διαύγεια τα πράγματα. Λάθος επιλογές στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών καθώς και ο φόβος σας να δείξετε τον αυθεντικό σας εαυτό έχουν περιπλέξει έντονα τη ζωή σας. Πρόσωπα που περιέχουν σημαντικές αλήθειες για εσάς μπορούν να σας βοηθήσουν.

Καρκίνος

(22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου). Η Νέα Σελήνη από τον Υδροχόο σε δύσκολη όψη με τον Κρόνο και τον Δία σάς θέτει τόσο σήμερα όσο και το επόμενο διάστημα θέματα που αφορούν διαχειριστικά λάθη σε σχέσεις και οικονομικά ζητήματα. Τολμήστε να ξεδιαλύνετε με θάρρος και γενναιότητα μπερδεμένες και διαστρεβλωμένες καταστάσεις, βάζοντας στην άκρη την τάση σας για συγκάλυψη και ωραιοποίηση αρνητικών καταστάσεων. Ο Ερμής, απέναντί σας, σας βοηθά προς αυτή την κατεύθυνση.

Λέων

(23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου). Η ημέρα σάς ζητά επιτακτικά να ξεδιαλύνετε καταστάσεις σε θέματα σχέσεων και οικονομικών που κινούνται σε ένα πλαίσιο ακραίων υπερβολών. Ούτε η υπερβολική δοτικότητα ούτε και οι σκληρά στερητικές επιλογές θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε τους στόχους σας. Η ευνοϊκή όψη του Κρόνου με τον Ποσειδώνα απέναντί σας σάς ζητά να βρείτε το μέτρο κάθε πράγματος σε κάθε τομέα της ζωής σας.

Παρθένος

(23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου). Εντονα ξεκαθαρίσματα φέρνουν στο προσκήνιο αυτή την περίοδο κενά και λάθη που περιέχουν οι επιλογές και οι στόχοι σας, τόσο στον επαγγελματικό τομέα όσο και στην καθημερινότητά σας. Η έντονη συναισθηματική φόρτιση σας οδηγεί σε αδιάκοπες σκέψεις και συχνά σε λάθος επιλογές. Με την εύνοια της Αφροδίτης απέναντί σας είναι απαραίτητο για την ψυχική και σωματική σας ισορροπία να αποστασιοποιηθείτε με στόχο να αποφορτιστείτε.

Ζυγός

(24 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου). Η θετική όψη της Νέας Σελήνης από τον Υδροχόο, σε δύσκολη όμως όψη με τον Κρόνο στο ζώδιό σας, έρχεται σήμερα να θέσει την αναγκαιότητα σημαντικών ξεκαθαρισμάτων σε σχέσεις και συνεργασίες. Παλιές συμπεριφορές και επιλογές είναι σημαντικό να αναθεωρηθούν. Από την άλλη, καινούριοι τρόποι συμπεριφοράς και πρωτοποριακές μέθοδοι που σκέφτεστε να εφαρμόσετε είναι σημαντικό να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Σκορπιός

(24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου). Εντονη φόρτιση περιέχει για εσάς η μέρα, με τη Νέα Σελήνη σε δύσκολη όψη με το ζώδιό σας. Αλήθειες που αφορούν σχέσεις, συνεργασίες και οικονομικά ζητήματα βγαίνουν με ένταση στο φως με στόχο να μην είναι πια διαστρεβλωμένα. Αναλογιστείτε αν αυτό που συντηρείτε με τόσο κόπο στη ζωή σας, σας παρέχει τελικά τη συναισθηματική και την υλική ασφάλεια που τόσο έχετε ανάγκη.

Τοξότης

(23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου). Η μέρα σας προτρέπει να αναθεωρήσετε συμπεριφορές που δεν αποδίδουν αλλά και να αποφύγετε υπερβολές στην προσπάθειά σας να υποστηρίξετε νέους τρόπους που ουσιαστικά δεν κατέχετε. Το μέτρο τόσο στον συναισθηματικό τομέα όσο και σε θέματα σχέσεων και οικονομικών ζητημάτων είναι το ζητούμενο για εσάς αυτή την περίοδο. Αποφύγετε βιαστικές αποφάσεις στον επαγγελματικό τομέα.

Αιγόκερως

(22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου). Η Νέα Σελήνη, σε δύσκολη όψη με τον κυβερνήτη σας τον Κρόνο και τον Δία, σας καλεί τόσο σήμερα όσο και τις επόμενες μέρες να φανείτε εξαιρετικά προσεκτικοί σε θέματα διαχείρισης σχέσεων και οικονομικών θεμάτων. Η ταλάντευσή σας ανάμεσα σε παλιές, γνώριμες τακτικές και απαραίτητες ριζοσπαστικές αλλαγές είναι αυτό που θα σας απασχολήσει έντονα αυτή την περίοδο. Δώστε χρόνο στις επιλογές σας, μιας και οι συνθήκες δεν είναι καθόλου ώριμες.