Υδροχόος

(20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου). Η όψη του Κρόνου με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σας σάς ζητά να αφήσετε πίσω σας καταστάσεις διχόνοιας και να ανοιχτείτε σε τρόπους που προάγουν την ένωση και τη συνεργασία σε κάθε τομέα. Μια νέα τάξη πραγμάτων που ανοίγεται τώρα στη ζωή σας θα υλοποιηθεί μόνο μέσα από ισχυρές συμμαχίες, που κινούνται εγκάρδια, αυθεντικά και ισότιμα.

Ιχθύες

(19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου). Είναι η κατάλληλη στιγμή να εναρμονίσετε σχέσεις σε κάθε τομέα που κινούνται εδώ και καιρό μέσα σε αντιπαλότητα και ψυχρότητα. Οι θετικές όψεις της Αφροδίτης και του Κρόνου με τον κυβερνήτη σας Ποσειδώνα ανοίγουν τις πύλες που οδηγούν στην ισορροπία μέσα από ξεκαθαρίσματα. Χειριστείτε με ωριμότητα, μέτρο και πειθαρχία τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται σε κάθε τομέα.

Κριός

(21 Μαρτίου – 19 Απριλίου). Σήμερα σας δίνονται αρκετές ευκαιρίες, ώστε να επαναδιαπραγματευτείτε με ηρεμία σχέσεις, συνεργασίες και οικονομικά ζητήματα που το προηγούμενο διάστημα περνούσαν κρίση. Η συμφέρουσα για σας αλληλουχία των γεγονότων και η δική σας καθαρότητα δείχνουν πως όλα μπορούν να εξελιχθούν ομαλά. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι να μην παρασυρθείτε σε εντάσεις.

Ταύρος

(20 Απριλίου – 20 Μαΐου). Η ημέρα σάς βοηθά να βάλετε τάξη σε επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα. Αποφύγετε να ανοιχτείτε περισσότερο από όσο αντέχετε και μην επιβαρυνθείτε με περισσότερες ευθύνες από αυτές που είστε σε θέση να φέρετε εις πέρας. Χειριστείτε με διάθεση συνεργασίας και ενότητας θέματα προσωπικών σχέσεων, τόσο σήμερα όσο και το Σαββατοκύριακο.

Δίδυμοι

(21 Μαΐου – 21 Ιουνίου). Με τη Σελήνη σε δύσκολη όψη με τον Αρη, αποστασιοποιηθείτε από ανταγωνιστικές συμπεριφορές στον προσωπικό, οικογενειακό αλλά και επαγγελματικό τομέα και πάψτε να κατηγορείτε τους άλλους για ανευθυνότητα, παρατηρώντας τη δική σας άρνηση να αναλάβετε τις ευθύνες σας. Το Σαββατοκύριακο, αναλογιστείτε ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να εξελίξετε τη ζωή σας και τι ευθύνες σάς αναλογούν.

Καρκίνος

(22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου). Επαφές με σημαντικά για εσάς πρόσωπα προωθούν διευθετήσεις συναισθηματικών και πρακτικών ζητημάτων που εκκρεμούν από το παρελθόν. Αρνηθείτε να συμμετάσχετε σήμερα αλλά και το Σαββατοκύριακο σε παιχνίδια δύναμης και ενοχών, αλλά και ανταγωνισμού και ανώριμων συμπεριφορών. Τοποθετηθείτε επί της ουσίας, αποφεύγοντας να αναλωθείτε σε δυσλειτουργικούς φαύλους κύκλους.

Λέων

(23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου). Συναντήσεις και επαφές με στόχο οργανωτικά ζητήματα, τόσο στον οικονομικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα, μπορούν σήμερα να έχουν θετικά αποτελέσματα, με την εύνοια της όψης της Σελήνης. Η δε όψη του Κρόνου με τον κυβερνήτη σας, τον Ηλιο, σας δείχνει ότι χρειάζεται να επαναπροσδιορίσετε τα πλάνα σας και να αναθεωρήσετε σε βάθος παλιούς και φθαρμένους τρόπους.

Παρθένος

(23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου). Η εύνοια της όψης Κρόνου – Ηλιου σάς προικίζει με μέτρο και διαύγεια για να αντιμετωπίσετε μπερδεμένες καταστάσεις που προκύπτουν σήμερα, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον συναισθηματικό και οικογενειακό τομέα. Με τον Αρη στο ζώδιό σας να πλησιάζει σε ανάδρομη πορεία, μη βιαστείτε να υπογράψετε συμβόλαια αν δεν έχετε εξετάσει πρώτα όλες τις παραμέτρους. Αποφύγετε βιαστικές κινήσεις στον οικονομικό τομέα.

Ζυγός

(24 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου). Η ημέρα σάς βοηθά να βάλετε τάξη σε κάθε είδους εκκρεμότητες, μέσα από συζητήσεις και συναντήσεις με πρόσωπα που τον τελευταίο καιρό η σχέση σας περνά κρίση. Διερευνήστε κάθε σας κίνηση αυτή την περίοδο όχι με ενθουσιασμό, αλλά με βάση ρεαλιστικά δεδομένα και κριτήρια, για να μην οδηγηθείτε σε υπερβολές που θα λειτουργήσουν πιεστικά για εσάς στο άμεσο μέλλον.

Σκορπιός

(24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου). Συζητήσεις που προκύπτουν με στόχο την επίλυση σημαντικών ζητημάτων στον προσωπικό κι επαγγελματικό τομέα διαφωτίζουν σημεία στα οποία κυριαρχούσε η ασάφεια, ενώ οι αλήθειες που λέγονται σας φέρνουν πιο κοντά με αγαπημένα πρόσωπα. Μη βιαστείτε να προχωρήσετε σε οριστικές κινήσεις, πριν νιώσετε απόλυτα ξεκάθαροι και σίγουροι για αυτό που θέλετε να κάνετε.

Τοξότης

(23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου). Εντονα ψυχολογικά γεγονότα διακινεί η σημερινή μέρα με την όψη Σελήνης – Αρη, που δεν σας επιτρέπουν να χαλαρώσετε, αφενός στον προσωπικό σας τομέα και αφετέρου σε άτομα του περιβάλλοντός σας. Συζητήσεις που περιέχουν ένταση στον επαγγελματικό και προσωπικό τομέα, καλό είναι να αντιμετωπιστούν με αποστασιοποίηση. Βάλτε όρια στη σκέψη σας το Σαββατοκύριακο που έρχεται και χαλαρώστε.

Αιγόκερως

(22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου). Σημαντικές όψεις σάς ωθούν σήμερα σε ξεκαθαρίσματα και έντονες συζητήσεις, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον προσωπικό σας τομέα, και θα χρειαστεί αρκετή προσπάθεια από μέρους σας για να κρατήσετε τις ισορροπίες. Στον συναισθηματικό τομέα τίθενται θέματα που αφορούν την πορεία των σχέσεών σας και τη θέση σας μέσα σε αυτές, ζητώντας σας να επανεξετάσετε τους τρόπους συσχέτισης.