Οι μετεωρολόγοι μάς προειδοποιούν ότι έρχεται πολικό ψύχος από τη Δευτέρα. Το οποίο βεβαίως θα επιδεινωθεί την Τρίτη, που έρχονται οι τροϊκανοί! Μπρρρ!..
Ολόκληρο θέμα έγινε η κλοπή τριών πινάκων από την Εθνική μας Πινακοθήκη. Και δεν βγάλαμε άχνα που κλέψανε απ' τη ζωή μας τα όνειρα και τις ελπίδες! Αλλά φαίνεται πως φταίγαμε και εμείς: Δεν την προφυλάσσαμε επαρκώς και δεν ακούγαμε και τον συναγερμό που... χτυπούσε!..
Δεκαεννέα βουλευτές του ΠΑΣΟΚ συνιστούν για τη διαδοχή Παπανδρέου πρόεδρο από τη βάση. Αυτοί ξέρουν!
Στη σημερινή Ελλάδα συμβαίνουν τα εξής απίστευτα: Από τη μια, μας ξεσπιτώνουν με τα συνεχή χαράτσια, αλλά μετά ως αστέγους μάς φροντίζουν με κουβέρτες και υπνόσακους. Από την άλλη, αφού μας αδειάσουν με την ακρίβεια ψυγεία και κατσαρόλες, μετά μας προσφέρουν ομαδικά συσσίτια! Να σε κάψω, Γιάννη, να σ' αλείψω λάδι, που έλεγε και η γιαγιά μου...
Ενα είναι σίγουρο: Αν σήμερα σε κάποια συνεδρίαση του ΠΑΣΟΚ φωνάξει κάποιος δυνατά: «Κύριε υποψήφιε», θα γυρίσουν όλοι το κεφάλι!
Εφιαλτικός για την ανεργία ο Οκτώβριος του 2011. Γύρω στο 1.000.000 μετρώνται πλέον οι άνεργοι. Αλλά το κακό είναι ότι σ' αυτόν τον αριθμό δεν προσμετρώνται οι... εργαζόμενοι μεν, αλλά μη πληρωνόμενοι δε!.. Και δυστυχώς είναι πλέον πάρα πολλοί και αυτοί!..
Περίεργο: Δεν έχει ακόμη ακουστεί αν ο κ. Φίλιππος Πετσάλνικος θα θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Αλλά ίσως περιμένει πάλι να τον προτείνουν οι άλλοι!..
Δυο πράσινα μάτια με μπλε βλεφαρίδες με έχουνε κάνει τρελό. Βλέπετε, το πολύ το αϊλάινερ και το μάσκαρα πολλές φορές προκαλούν αχρωματοψία και βλέπεις τα κόκκινα φανάρια για πράσινα!..
Ηταν τυχερός που δεν τον σταμάτησαν στη Συγγρού. Ομορφάντρααα μου!..
Σε ριμέικ έχει βγει αυτές τις ημέρες στα τηλεοπτικά κανάλια η παλιά ελληνική ταινία «Τα κόκκινα φανάρια». Στη σημερινή εκδοχή της πρωταγωνιστεί ένας πρώην πολιτικός. Ο Κίμων Κουλούρης. Η παλιά ταινία εκτυλισσόταν μέσα σ' έναν οίκο ανοχής. Το θέμα όμως είναι ότι πλέον δεν υπάρχει ίχνος ανοχής σε πρώην και νυν, που συστήνονται ως «ξέρεις ποιος είμαι εγώ;».
Ο,τι πιο ταπεινωτικό για τον Κίμωνα Κουλούρη, γράφτηκε γι' αυτόν στο Δελτίο Τύπου της Αστυνομίας που τον χαρακτήριζε: «Ημεδαπός πρώην βουλευτής»!
Μας προειδοποιούν ότι, αν δεν υπάρξει ανάπτυξη και αύξηση της ανταγωνιστικότητας, θα πάμε στους μισθούς της Βουλγαρίας. Οπότε προσεχώς Ελληνίδες Βουλγάρες!
Και όμως υπάρχει ένα σημείο αυτή τη στιγμή που βρίσκει για πρώτη φορά όλους τους Ελληνες ενωμένους. Το κοινό σημείο τους είναι το μένος τους κατά της πολιτικής και των πολιτικών εν γένει...
Απεφεύχθη την τελευταία στιγμή η ομαδική απόπειρα αυτοκτονίας 150 κινέζων εργατών στο εργοστάσιο της Foxconn, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις συνθήκες εργασίας. Αντίθετα, πέτυχε η ομαδική παραίτηση όλων των μελών της Τοπικής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ στην Τρίπολη, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα συμβαίνοντα στο κόμμα τους!
Εδώ ο κόσμος χάνεται, οι μισθοί κόβονται, οι συντάξεις κόβονται, οι παροχές κόβονται και οι πρωτοχρονιάτικες πίτες συνεχίζουν να... κόβονται! Κρατάει μήνες αυτό το έθιμο!..
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από