Αιγόκερως

(22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου). Ο Πλούτωνας και ο Ερμής στο ζώδιό σας και η Πανσέληνος απέναντί σας σε όψη με τον Κρόνο, φορτίζουν με οριστικά ξεκαθαρίσματα την εβδομάδα που έρχεται τόσο στον προσωπικό όσο και στον οικογενειακό τομέα. Θέματα που αφορούν τον επαγγελματικό τομέα μπαίνουν σε μια νέα βάση μέσα από αναγκαίες αλλαγές. Στον ερωτικό τομέα, παλιές σχέσεις περνούν από φάση αναθεώρησης, ενώ καινούργιες σχέσεις έρχονται με στόχο να εκπληρώσουν βαθύτερες ανάγκες και επιθυμίες σας.

Υδροχόος

(20 Ιανουαρίου 18 Φεβρουαρίου). Η παρουσία της Αφροδίτης και του Ποσειδώνα στο ζώδιό σας, σας εφιστά την προσοχή σε υπερβολές και εξαπατήσεις, κυρίως όσον αφορά τον συναισθηματικό τομέα αλλά και οικονομικά θέματα. Χειριστείτε προσεκτικά θέματα επικοινωνίας αλλά και μετακινήσεων και μην αφήσετε την αμέλεια, τόσο τη δική σας όσο και των άλλων, να προκαλέσει ανατροπές. Στον ερωτικό τομέα υπάρχει κινητικότητα, τόσο σε ξεκαθαρίσματα παλαιών σχέσεων όσο και σε νέες γνωριμίες.

Ιχθύες

(19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου). Η όψη της Πανσελήνου από τον φιλικό σας Καρκίνο, σας οδηγεί αυτήν την εβδομάδα σε ιδιαίτερα σημαντικά ξεκαθαρίσματα. Οικογενειακές και συναισθηματικές επαφές μπορούν να σας δώσουν την ασφάλεια που τόσο έχετε ανάγκη, αλλά και βοηθούν να ξεκαθαριστούν μπερδεμένες καταστάσεις. Με τον Αρη απέναντί σας και την όψη Αφροδίτης – Ποσειδώνα, αποφύγετε υπερβολές σε κάθε τομέα και δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα υγείας, μετακινήσεις αλλά και ταξίδια.

Κριός

(21 Μαρτίου – 19 Απριλίου). Η δύσκολη όψη του Ηλιου, του Ερμή, του Πλούτωνα, αλλά και της Πανσελήνου, δημιουργεί ανατροπές, φέρνοντας στο προσκήνιο οικογενειακά και επαγγελματικά ζητήματα και εκκρεμότητες. Κρατήστε αποστάσεις από υποθέσεις τρίτων και μην εμπλακείτε σε ζητήματα που στην ουσία δεν σας αφορούν. Με την εύνοια της όψης Ηλιου – Αρη, αξιοποιήστε τη διάθεση ατόμων που θέλουν να σας στηρίζουν και δώστε δημιουργικές διεξόδους σε θέματα που αφορούν τον επαγγελματικό τομέα.

Ταύρος

(20 Απριλίου – 20 Μαΐου). Ο Αρης, ο Ηλιος, ο Ερμής και ο Πλούτωνας σας ευνοούν ώστε να δώσετε καίριες λύσεις σε επαγγελματικά και προσωπικά θέματα που σας απασχολούν, ενώ η Πανσέληνος σάς ζητά να προβείτε σε σημαντικές αλλαγές τόσο στον οικογενειακό όσο και στον συναισθηματικό τομέα. Η δε όψη Ποσειδώνα – Αφροδίτης, σας καλεί να φανείτε ρεαλιστές και να μην αφήσετε χωρο για πλάνες και αυτοεξαπατήσεις, χωρίς όμως να χάσετε από καχυποψία τη δυνατότητα να δώσετε και να πάρετε αγάπη.

Δίδυμοι

(21 Μαΐου – 21 Ιουνίου). Η όψη της Πανσέληνου με τον Κρόνο σάς ωθεί στην αναγκαιότητα μιας νέας πορείας σε κάθε τομέα, μακριά από εξαρτημένες σχέσεις και καθηλωτικές επιλογές. Επαγγελματικές και κοινωνικές επιλογές θα αποδώσουν, αρκεί να πάρετε τη δύναμη στα χέρια σας και να αφήσετε πίσω σας πρόσωπα και καταστάσεις. Στον προσωπικό και συναισθηματικό τομέα, η όψη Ποσειδώνα – Αφροδίτης σάς ευνοεί ώστε να αλλάξετε αρνητικές καταστάσεις σε θετικές και να ζήσετε «μαγικές» στιγμές.

Καρκίνος

(22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου). Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας σε όψη με τον Κρόνο, ενεργοποιεί σημαντικά ζητήματα που έθεσαν οι εκλείψεις τα δυόμισι τελευταία χρόνια στον άξονά σας. Η περίοδος αυτή στρέφει μέσα από γεγονότα όλη σας την προσοχή σε θέματα σχέσεων. Επαφές με σημαντικά πρόσωπα αλλά και συζητήσεις, δρουν αποκαλυπτικά και σας βοηθούν να βάλετε τάξη σε πρακτικά και ψυχολογικά θέματα αλλά και να κάνετε ουσιαστικές αλλαγές. Αποφύγετε τις εξαπατήσεις.

Λέων

(23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου). Η παρουσία της Αφροδίτης και του Ποσειδώνα απέναντί σας και η Πανσέληνος στον γειτονικό σας Καρκίνο, σας φορτίζουν με δυναμική διάθεση αλλά και σας στρέφουν σε δημιουργικά ξεκαθαρίσματα. Ταξίδια, επαφές με σημαντικά πρόσωπα αλλά και επαγγελματικές υποθέσεις που κινούνται σε θετικό δρόμο και σας δημιουργούν καλή διάθεση. Αποφύγετε κάθε είδους υπερβολές και μην εμπλακείτε σε χαοτικές καταστάσεις που ενέχουν εξαπατήσεις. Αδράξτε ευκαιρίες στον ερωτικό τομέα.

Παρθένος

(23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου). Οι ευνοϊκές όψεις του Ηλιου, του Ερμή και του Πλούτωνα, σας δίνουν θετικές προϋποθέσεις για να ξεκαθαρίσετε ζητήματα στον οικογενειακό και επαγγελματικό τομέα. Αποφύγετε ταλαιπωρίες που εγκυμονούν ταξίδια, μετακινήσεις αλλά και συγκρούσεις με συγγενικά σας πρόσωπα με τον Κρόνο σε όψη με την Πανσέληνο. Δώστε χώρο για μια πιο ουσιαστική προσέγγιση στον συναισθηματικό τομέα, και ισορροπήστε ζητήματα που εκκρεμούν εδώ και καιρό.

Ζυγός

(24 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου). Σημαντικά ζητήματα που έχουν προκύψει μέσω ανατροπών στο πρόσφατο παρελθόν, αυτή την περίοδο με τον Ερμή και τον Ηλιο σε δύσκολη όψη με τον Κρόνο στο ζώδιό σας αιτούνται επαναδιευθέτηση με στόχο να οδηγήσετε το χάος που άφησαν πίσω τους σε μια ανώτερης μορφή τάξη. Η όψη Αφροδίτης – Ποσειδώνα – Κρόνου σάς δίνει ένα εξαιρετικά υποστηρικτικό περιβάλλον για να αλλάξετε αρνητικά δεδομένα, με στόχο αυτήν τη φορά όχι το συμφέρον των άλλων αλλά την αγάπη προς τον εαυτό σας.

Σκορπιός

(24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου). Η ευνοϊκή όψη της Πανσελήνου από το φιλικό σας ζώδιο του Καρκίνου σε έντονη όψη με τον Κρόνο στον γειτονικό σας Ζυγό, σας ωθεί αυτήν την εβδομάδα σε δημιουργικά ξεκαθαρίσματα με αγαπημένα σας πρόσωπα. Αποφύγετε υπερβολές και εξαπατήσεις με την δύσκολη όψη Αφροδίτης – Ποσειδώνα στον οικονομικό και συναισθηματικό τομέα και χειριστείτε προσεκτικά άτομα και καταστάσεις που περιέχουν αρνητική φόρτιση. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε μετακινήσεις και ταξίδια.

Τοξότης

(23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου). Αποφύγετε την ερχόμενη εβδομάδα να φορτιστείτε με το βάρος ευθυνών και υποχρεώσεων που δεν σας αναλογούν, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον οικογενειακό τομέα. Η Πανσέληνος και ο Αρης σε δύσκολη όψη, σας εφιστούν την προσοχή σε εντάσεις και ανώριμες συμπεριφορές. Αξιοποιείστε την εύνοια της όψης Δία – Ερμή για να ισορροπήσετε πρακτικά, οικονομικά αλλά και προσωπικά ζητήματα που σας απασχολούν, αποφεύγοντας χαοτικές καταστάσεις.