Τρίτη 3/1/2012

Αιγόκερως
(22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου). Η θετική όψη της Σελήνης με τον Πλούτωνα ζητά να ρίξετε φως σε σχέσεις και συνεργασίες που χρειάζονται ξεκαθαρίσματα, ώστε να φύγουν τα όποια σύννεφα. Ενα σημαντικό ζήτημα που αφορά τον επαγγελματικό τομέα ή μια συναισθηματική σας σχέση, θα χρειαστεί χειρουργική ακρίβεια και ιδιαίτερη προσοχή στον τρόπο με τον οποίο θα το χειριστείτε.

Υδροχόος
(20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου). Με την όψη Ερμή - Αρη και τον Δία σε δύσκολη όψη με το ζώδιό σας, αποφύγετε υπερβολές σε συζητήσεις στον συναισθηματικό τομέα αλλά και σπατάλες στον οικονομικό. Σημαντικές συζητήσεις αυτή την περίοδο έρχονται να διαφωτίσουν σκοτεινά σημεία που το προηγούμενο διάστημα σας είχαν μπερδέψει.

Ιχθύες
(19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου). Η δυσμενής όψη του Αρη απέναντί σας και του Ερμή φορτίζει με ένταση και έντονες διαφωνίες τόσο τον επαγγελματικό τομέα όσο και προσωπικές και οικογενειακές υποθέσεις. Αποφύγετε την ταύτιση με συμπεριφορές και χαρακτηρισμούς αλλά και την αρνητικότητα των συνομιλητών σας και οδηγήστε με ψυχραιμία τα γεγονότα ώστε να εξυπηρετήσουν τους στόχους σας.

Κριός
(21 Μαρτίου - 19 Απριλίου). Δυναμικές κινήσεις στον επαγγελματικό τομέα αλλά και επαφές με σημαντικά άτομα που μπορούν να βοηθήσουν, με την όψη Ηλιου - Σελήνης, στην προώθηση των στόχων σας περιέχει η σημερινή μέρα. Προσπαθήστε να κινηθείτε σε πολλά επίπεδα και να είστε ευέλικτοι, αποφεύγοντας τις άσκοπες εντάσεις. Το ίδιο ισχύει και για τον συναισθηματικό τομέα.

Ταύρος
(20 Απριλίου - 20 Μαΐου). Η ασάφεια που υπάρχει εδώ και καιρό τόσο μέσα σας όσο και σε πρακτικά ζητήματα, σας δυσκολεύει να αποφασίσετε ποιες θα ήταν οι κατάλληλες κινήσεις που πρέπει να κάνετε. Με την όψη Ηλιου - Σελήνης - Πλούτωνα, η σημερινή ημέρα είναι κατάλληλη για να εξομαλύνετε και να αποσαφηνίσετε τις εσωτερικές σας συγκρούσεις και να ξεκαθαρίσετε μέσα σας πώς να δράσετε.

Δίδυμοι
(21 Μαΐου - 21 Ιουνίου). Αν σκέφτεστε να περάσετε σε αλλαγές που αφορούν τον επαγγελματικό, οικονομικό και προσωπικό τομέα, καλό είναι να δρομολογήσετε πρώτα μέσα σας και τη δική σας αλλαγή στάσης απέναντί τους. Οι πιέσεις που δέχεστε αυτή την περίοδο σας ζητούν, με την εύνοια της Αφροδίτης και του Κρόνου, να διαφοροποιηθείτε σημαντικά και να ανοίξετε νέους δρόμους, τόσο μέσα σας όσο και εξωτερικά.

Καρκίνος
(22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου). Η Σελήνη σε όψη με τον Δία και τον Ηλιο απέναντι από το ζώδιό σας, σας φέρνει σε επαφή με αρκετά πρόσωπα με στόχο να διευκρινιστούν και να επιλυθούν ζητήματα που σας απασχολούν εδώ και καιρό. Αν σκέφτεστε να κάνετε αγορές αλλά και να διευθετήσετε σοβαρά ζητήματα αυτή την περίοδο, αποφύγετε να στηριχτείτε σε πρόχειρες αξιολογήσεις.

Λέων
(23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου). Οι όψεις της Σελήνης με τον Κρόνο και τον Ηλιο αναδεικνύουν μέσα σας σκέψεις που περιέχουν αλλαγές και μια διαφορετική αντιμετώπιση, τόσο σε επαγγελματικά όσο και σε προσωπικά θέματα. Αξιοποιήστε την εύνοια της Αφροδίτης απέναντί σας και στραφείτε προς τις καινούργιες σκέψεις χωρίς αναστολές και φόβους.

Παρθένος
(23 Αυγούστου - 23 Σεπτεμβρίου). Οι όψεις της Σελήνης με τον Δία και τον Ηλιο φορτίζουν θετικά συζητήσεις με αποκαλύψεις που σας ξεμπλοκάρουν. Νομικές διαδικασίες, επαγγελματικά και οικονομικά θέματα που σας έχουν αγχώσει, θα βρουν λύση αν αλλάξετε πολιτική και αξιοποιήσετε θετικά πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Το ίδιο ισχύει και στον συναισθηματικό τομέα.

Ζυγός
(24 Σεπτεμβρίου - 23 Οκτωβρίου). Στον συναισθηματικό τομέα αυτή την περίοδο συζητήσεις που προκύπτουν αλλά και νέες γνωριμίες οδηγούν τα πράγματα σε καλύτερη πορεία. Δώστε στον εαυτό σας χρόνο αλλά και ξεκούραση, με την εύνοια της Αφροδίτης, παίρνοντας αποστάσεις από την πίεση των τελευταίων ημερών ώστε να αναδιοργανώσετε το πρόγραμμά σας.

Σκορπιός
(24 Οκτωβρίου - 22 Νοεμβρίου). Εντονα θα σας απασχολήσουν συναισθηματικά και οικογενειακά ζητήματα. Η όψη Σελήνης - Δία σας βοηθά να ξεμπλοκάρετε μέσα σας συναισθηματικά θέματα, που είναι πιθανό να εμπλέκονται με πρακτικές διαδικασίες. Συζητήσεις και επαφές που προκύπτουν με κοντινά σας πρόσωπα, σας δίνουν τη δυνατότητα να δείτε ξεκάθαρα τον τρόπο με τον οποίο χρειάζεται να κινηθείτε.

Τοξότης
(23 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου). Οι όψεις Ερμή - Αρη και Σελήνης - Δία σας ζητούν να αποφύγετε άσκοπες εντάσεις και αντιδικίες και να κινηθείτε με καλή διάθεση, εστιάζοντας στη βοήθεια θετικών προσώπων. Εντονα γεγονότα την τελευταία περίοδο σας έχουν αναστατώσει, χωρίς να έχει βρεθεί ο κατάλληλος δρόμος ώστε να αξιολογηθούν εσωτερικά και αυτό σας οδηγεί σε λάθος κινήσεις.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από