Ζυγός

(24 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου). Θετικά κινείται η εβδομάδα που έρχεται για εσάς. Η Νέα Σελήνη και πλειάδα πλανητών στον γειτονικό σας Σκορπιό, σας στρέφουν σε νέα ξεκινήματα σε κάθε τομέα. Η σαφήνεια και η ηρεμία μέσα σας και οι ώριμες κινήσεις είναι το ζητούμενο, ώστε να εξυγιανθούν οι παρασκηνιακές καταστάσεις και να αντικατασταθούν με υγιείς νέες επιλογές. Αυτό είναι το «κλειδί» και στον οικονομικό κι επαγγελματικό τομέα, όπου η ανάγκη για σημαντικές αλλαγές είναι πλέον επιτακτική.

Σκορπιός

(24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου). Σημαντική θα είναι για εσάς η εβδομάδα που έρχεται σε κάθε τομέα. Με τη Νέα Σελήνη, τον Ηλιο, τον Ερμή και την Αφροδίτη στο ζώδιό σας, κινητοποιούνται νέα ξεκινήματα με στόχο να αντιμετωπίσετε συναισθηματικές και οικονομικές καταστάσεις που σας παροπλίζουν. Εντονα γεγονότα στον οικογενειακό, επαγγελματικό και προσωπικό τομέα απαιτούν μια νέα πορεία πραγμάτων που θα στηρίζεται σε διαφανείς και όχι παρασκηνιακές και ομιχλώδεις καταστάσεις.

Τοξότης

(23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου). Η Νέα Σελήνη από τον γειτονικό σας Σκορπιό σε όψη με τον Δία και μια πλειάδα πλανητών εκεί, σας ωθούν αυτή την εβδομάδα σε εξαιρετικά σημαντικές κινήσεις στον προσωπικό και στον οικονομικό τομέα. Αποφύγετε να εμπλακείτε σε παρασκήνιο, φορτίζοντας συναισθηματικά πρακτικά ζητήματα. Δώστε προσοχή και ξεκαθαρίστε τη θέση σας από φαύλους κύκλους που σας αποδυναμώνουν, των οποίων η δημιουργία ανάγεται στο παρελθόν.

Αιγόκερως

(22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου). Εντονα φορτισμένη θα είναι η εβδομάδα για εσάς με ζητήματα που πρέπει πλέον να αντιμετωπιστούν ουσιαστικά αλλά και με ευκαιρίες, τόσο στον συναισθηματικό και οικογενειακό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Η Νέα Σελήνη από τον Σκορπιό σας στρέφει να αναθεωρήσετε σε βάθος λάθος οικονομικές και συναισθηματικές επιλογές που περιέχουν παρασκήνιο και έντονη συναισθηματική πίεση σε κάθε τομέα και να τις αντικαταστήστε με νέες θετικές επιλογές.

Υδροχόος

(20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου). Οι δύσκολες όψεις της Νέας Σελήνης, του Ηλιου, του Ερμή και της Αφροδίτης από τον Σκορπιό, σας εφιστούν την προσοχή σε μπερδεμένες καταστάσεις, παρασκήνιο και παγίδες στον οικονομικό και στον συναισθηματικό τομέα αλλά και σε ζητήματα που αφορούν την ψυχική και τη σωματική σας ισορροπία. Ζητήματα που περιέχουν έντονο φόβο και αυτοκαταστροφικές επιλογές, σας φορτίζουν με έντονο συναίσθημα και στρες. Αντιμετωπίστε τα στον πυρήνα τους και ελευθερωθείτε με κάθε κόστος.

Ιχθύες

(19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου). Κινηθείτε με θετική διάθεση αυτή την εβδομάδα και αδράξτε ευκαιρίες που εμφανίζονται στον οικονομικό αλλά και στον ερωτικό τομέα. Με τη Νέα Σελήνη στον φιλικό σας Σκορπιό, δημιουργήστε νέα ξεκινήματα που προάγουν την ισορροπία στον συναισθηματικό τομέα και διαχωρίστε τη θέση σας από παρασκηνιακές και έντονα αρνητικά φορτισμένες καταστάσεις, όποια και αν είναι η διάθεση των άλλων. Δώστε χώρο, φροντίδα και αγάπη στον εαυτό σας.

Κριός

(21 Μαρτίου – 19 Απριλίου). Με τη Νέα Σελήνη και μια πλειάδα πλανητών στον Σκορπιό, θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή από εσάς σε κάθε τομέα την εβδομάδα που έρχεται. Κάντε σημαντικά ξεκαθαρίσματα, αποφεύγοντας να αφήσετε το παραμικρό στην τύχη του και έχετε τα μάτια σας ανοιχτά, ώστε να μην πέσετε θύμα περιπλεγμένων καταστάσεων και παρασκηνίου. Αξιοποιήστε την εύνοια του Αρη και κινηθείτε με σταθερότητα, ρεαλισμό και μέτρο, κάνοντας νέες αναγεννητικές επιλογές.

Ταύρος

(20 Απριλίου – 20 Μαΐου). Η Νέα Σελήνη και μια πλειάδα πλανητών απέναντί σας στον Σκορπιό, εντείνουν την ενασχόληση σας με οικονομικά θέματα αλλά και σχέσεις που δυσλειτουργούν εδώ και καιρό. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε υπονομεύσεις, παρασκήνιο αλλά και παγίδες. Η περίοδος που διανύετε θα σας φέρει αντιμέτωπους με την τάση σας να κρατάτε «νεκρές» επιλογές και καταστάσεις στη ζωή σας σε κάθε τομέα. Είναι σημαντικό να «κλείσουν» πλέον οριστικά, κάνοντας χώρο στη ζωή σας για νέες αναγεννητικές επιλογές.

Δίδυμοι

(21 Μαΐου – 21 Ιουνίου). Η εβδομάδα που έρχεται θα είναι εξαιρετικά έντονη και αντιφατική για εσάς. Η Νέα Σελήνη και η δύσκολη όψη του Αρη με τον Ερμή, σας φέρνουν αντιμέτωπους με σημαντικά μπλοκαρίσματα που είναι «χτισμένα» μέσα σας πάνω σε ισχυρούς φόβους και σας καθηλώνουν, στερώντας σας τη δύναμή σας. Από την άλλη, με την εύνοια του Κρόνου, καταστάσεις με έντονη συναισθηματική φόρτιση στον οικονομικό και στον επαγγελματικό τομέα είναι εφικτό να λυθούν υπέρ σας.

Καρκίνος

(22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου). Η εβδομάδα ευνοεί την επαναξιολόγηση σημαντικών θεμάτων μέσα από επαφές και συζητήσεις. Η Νέα Σελήνη και μια πλειάδα πλανητών στον φιλικό σας Σκορπιό σε όψη με τον Ουρανό, τον Δία και τον Ποσειδώνα, σας στρέφουν να εντοπίσετε τον βαθύτερο λόγο εξαιτίας του οποίου δυσλειτουργούν σχέσεις, συνεργασίες και οικονομικά σας θέματα. Αξιοποιήστε τη δυναμική του Αρη για ξεκαθαρίσματα σε κάθε τομέα μακριά από πλάνες, παρασκηνιακές κινήσεις και στρεβλώσεις.

Λέων

(23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου). Από αυτή την εβδομάδα με τον Αρη στο ζώδιό σας αλλά και τη Νέα Σελήνη και μια πλειάδα πλανητών σε δύσκολη όψη από τον Σκορπιό, καλείστε να προβείτε σε εκκαθαρίσεις που αφορούν στον οικονομικό και τον συναισθηματικό τομέα. Η όψη Δία – Ηλιου σας λέει πως η περίοδος αυτή είναι έντονα φορτισμένη με την αναγκαιότητα σημαντικών αλλαγών σε καταστάσεις παρασκηνίου και μπερδεμένων και σκοτεινών καταστάσεων που δυσλειτουργούν τη ζωή σας στο σύνολο της.

Παρθένος

(23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου). Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό του Σκορπιού και μια πλειάδα πλανητών, σας στρέφουν να ξεκαθαρίσετε παρασκήνιο και σχέσεις και συνεργασίες, κάνοντας μια νέα αρχή. Επαναπροσεγγίσεις σε κάθε τομέα, σας βοηθούν να εξυγιάνετε καταστάσεις που εκκρεμούν στον οικονομικό τομέα με κόστος την αποδιοργάνωσή σας. Αναλάβετε την ευθύνη να κάνετε επιλογές που σας απαλλάσσουν από αρνητικές καταστάσεις και σας ανανεώνουν σε κάθε τομέα της ζωής σας.