Ψύχρα

ΜΙΚΡΑεγκλήματα μεταξύ υπουργών. Είναι γνωστόστους συνομιλητές των κυβερνητικών- πως σε διάφορες συσκέψεις ο Ευάγγελος Βενιζέλος παραπονείται ότι κρυώνει διότι οΘεόδωρος Πάγκαλοςόλως τυχαίως- ζητά να ανοίξει ο κλιματισμός ή, τον χειμώνα, τα παράθυρα.

ΚΡΥΩΝΕπρο ημερών ο υπουργός Αμυνας και στην αυλή της «πειραγμένης» ταβέρνας «Μinisize» που είναι κατά Ταύρο μεριά.

Ο Βαγγέλης ήταν εκεί με τη γυναίκα του, καθώς και με την Ελένη Κούρκουλακαι τον σύζυγό τηςΔιονύση.

Η αλήθεια είναι πως έκανε ελαφριά ψύχρα και ο Βενιζέλος δεν αισθάνθηκε άνετα ούτε φορώντας το σακάκι του οπότε η παρέα μετακόμισε στα ενδότερα.

Παντελόνια

ΔΕΝ ΞΕΡΩαν έχει κάνει σχολή ηΚατερίνα ΠελέκηΒουλγαράκη. Ωστόσο, η ατάκα με τα παντελόνια φαίνεται να αποκτά τη δική της πολιτική ζωή.

ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗΘεσμών και Διαφάνειας οΑπόστολος Κακλαμάνηςεξανέστη και δήλωσε πως «αν τα μέλη της Επιτροπής φοράνε παντελόνια πρέπει να βγούμε και να ζητήσουμε δημόσια το υλικό για τις υποκλοπές που δεν μας στέλνουν». Η έκρηξη αφορούσε την πρόθεση της κυβέρνησης να αφήσει το θέμα των Υποκλοπών αποκλειστικά στη Δικαιοσύνη και να μην ανταποκριθεί στις διαθέσεις της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, η οποία έχει ασχοληθεί με το θέμα, για περαιτέρω έρευνα.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣτης Επιτροπής Μιλτιάδης Παπαϊωάννου κατέστησε σαφές ότι αυτή θα ασχοληθεί μια ακόμη φορά με τα θέμα- βγάζοντας πόρισμα – με στόχο να ζητήσει τη δημιουργία Εξεταστικής Επιτροπής για τις Υποκλοπές. Προφανώς, εζήλωσαν τη δόξα τουΣήφη Βαλυράκημε την υπόθεση Siemens.