Tην πρόσληψη 62 εποχικών υπαλλήλων με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου ανακοίνωσε ο Δήμος Ανω Λιοσίων Νομού Αττικής. Το νέο προσωπικό θα απασχοληθεί για οκτώ μήνες και θα καλύψει εποχικές ή παροδικές ανάγκες των Υπηρεσιών Καθαριότητας και Πρασίνου. Στον δήμο θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους 45 εργάτες καθαριότητας ΥΕ και 17 εργάτες κήπων ΥΕ.

Για τις θέσεις δεν απαιτούνται ειδικά τυπικά προσόντα, αλλά οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών.

Οσοι επιθυμούν να καλύψουν τις θέσεις θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό έντυπο ΑΣΕΠ ΣΟΧ. 1 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, στα γραφεία της Υπηρεσίας στη διεύθυνση: Δήμος Ανω Λιοσίων, Πλατεία Ηρώων 1, Τ.Κ. 133 41, τηλ. 213-204.2740. Πρέπει να αναφερθεί ότι οι αιτήσεις μπορεί να αποσταλούν και ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, υπ΄ όψιν κ. Σταυράκη Νικόλαου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων: α) στον Δήμο Ανω Λιοσίων,β) στον δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www. asep.gr),γ) στα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) αλλά και στην ηλεκτρονική διεύθυνσή τους (www. kep. gov.gr).