Με ατάκες γραμμένες

SΜSμε πληροφορίες για το κυβερνητικό έργο στέλνει η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης κατόπιν εντολών της νέας «ομάδας σχεδιασμού» της κυβέρνησης. Ηταν κάτι που γινόταν με επιτυχία και στο ΠΑΣΟΚ επί γραμματείαςΓιάννη Ραγκούση.Στη Ν.Δ.

πάλι επαίρονται ότι έχουν φτιάξει κέντρο που γράφει πολιτικές ατάκες υποστηρίζοντας τους βουλευτές και τα στελέχη. Σύμφωνα με πηγή της Ρηγίλλης, η φράση για την «πράσινη πολυκατοικία» με θυρωρό τονΓιώργο Καρατζαφέρητου ΛΑΟΣ πήγε «γραμμένη» κι έτοιμη στη Βουλή.

ΟΝίκος Δένδιαςδεν είχε παρά να την εκφέρει με το γνωστό του πολιτικό μπρίο.

ΣΥΜΦΩΝΟΙ. Αλλά στην κυβέρνηση δεν θέλουν πράσινες πολυκατοικίες, αλλά πράσινες ταράτσες σύμφωνα με τις απαιτήσεις της οικολογικής επανάστασης.

Βοήθεια…

ΣΤΟΜΕΤΑΞΥ, η Ν.Δ.

καταβάλλει προσπάθειες να βοηθήσει τονΒασίλη Κικίλια. Η χθεσινή επίθεση του εκπροσώπουΠάνου Παναγιωτόπουλουκατά τουΓιάννη Σγουρούπου φάνηκε να παίρνει αποστάσεις από το Μνημόνιο- δεν είναι τυχαία. Στη Ρηγίλλης εκφράζεται, πάντως, αισιοδοξία ότι ο «πολυκερματισμός» που προκαλούν οι παράλληλες υποψηφιότητεςΓιάννη ΔημαράκαιΑλέξη Μητρόπουλουβάζει άνετα τον Κικίλια στον δεύτερο γύρο.