Ψάχνουν συμβούλους
ΔΕΝ ΞΕΡΩαν η έρευνα γίνεται με όρους «ΟpenGov». Ωστόσο, έχουμε διασταυρούμενες ενδείξεις και πληροφορίες ότι το Γραφείο Πρωθυπουργού- πιθανώς και λόγω της διεύρυνσης και ενίσχυσής τουαναζητά νομικό και οικονομικό σύμβουλο για τονΓιώργο Παπανδρέου.

Και η μεν θέση νομικού συμβούλου Πρωθυπουργού «χηρεύει» μετά την έξοδο- μια Κυριακή τέλος Αυγούστου - τηςΓλυκερίας Σιούτη.

Ωστόσο, οικονομικός σύμβουλος του Πρωθυπουργού δεν είναι οΗρακλής Πολεμαρχάκις; «ΕΙΝΑΙ», μου εξηγούν.

«Αλλά ο Πολεμαρχάκις είναι πολύ καλός σε κάποια πράγματα, ενώ οι ανάγκες είναι τεράστιες». Στη λογική αυτή επιστρατεύθηκε και ο Λουκάς Παπαδήμος.

Σε λάθος κτίριο
ΚΟΥΙΖγια γνώστες ενδοκυβερνητικών θεμάτων. Ποιο ζεύγοςυπουργός και υφυπουργός- που ανέλαβε νέο χαρτοφυλάκιο έσπευσε να εγκατασταθεί σε λάθος κτίριο; Μέσα στη σύγχυση του ανασχηματισμού, νόμισαν πως αναλαμβάνουν όλες τις αρμοδιότητες που αναλογούν στον υφυπουργό που έχει παραδοσιακά έδρα σε κτίριο της Κηφισίας. Πλην όμως το ντουέτο έλαβε όλες κι όλες δύο γραμματείες που αντιστοιχούν στο συγκεκριμένο χαρτοφυλάκιο. Οι μείζονες αρμοδιότητεςκαι οι σχετικές ΔΕΚΟέμειναν εκεί που ήταν. Τι θα γίνουν τώρα; Θα τους ζητήσουν ευγενικά να φύγουν; Θα τα κάνουν μόνοι τους; Οχι τίποτε άλλο, αλλά μέσα στον ενθουσιασμό των πρώτων ημερών οι «καταληψίες» έσπευσαν να αλλάξουν τα πατώματα...

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από