Για την υλοποίηση των Προγραμμάτων Μαζικού Αθλητισμού, ο Οργανισμός Νεολαίας και Αθλησης Δήμου Αθηναίων θα προσλάβει με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και με ωριαία αποζημίωση 42 πτυχιούχους Φυσικής Αγωγής. Ειδικότερα θα αναλάβουν καθήκοντα οκτώ γυμναστές με ειδικότητα Μαζικού Λαϊκού Αθλητισμού ή Ασκησης για Ολους ή Αθλητικών Δραστηριοτήτων Κλειστών Χώρων, 10 γυμναστές με ειδικότητα στην Κολύμβηση ή στο Θαλάσσιο Σκι ή κάτοχοι διπλώματος Ναυαγοσωστικής, πέντε πτυχιούχοι με ειδικότητα στους Ελληνικούς Χορούς και πέντε άτομα με ειδικότητα στη Ρυθμική Γυμναστική ή στην Ενόργανη Γυμναστική ή στην Ορχηστική. Παράλληλα θα απασχοληθούν δύο γυμναστές πετοσφαίρισης, τρεις με ειδικότητα στον Κλασικό Αθλητισμό, τρεις με ειδικότητα στην Καλαθοσφαίριση και έξι πτυχιούχοι με ειδικότητα στην Ειδική Φυσική Αγωγή. Τα προγράμματα που θα υλοποιηθούν είναι: Α. Ασκηση στην παιδική ηλικία, Β. Παιδί και Αθλητισμός, Γ. Ασκηση στην εφηβική ηλικία, Δ. Αθληση και Γυναίκα, Ε. Ασκηση Ενηλίκων, ΣΤ΄. Ασκηση στην τρίτη ηλικία, Ζ. Ασκηση στην προσχολική ηλικία και Πρόγραμμα για Ατομα με Ειδικές Ανάγκες.

Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι κάτοχοι πτυχίου Φυσικής Αγωγής της ημεδαπής ή τίτλου της αλλοδαπής αναγνωρισμένου από το ΔΟΑΤΑΠ, να είναι άνεργοι και να μην έχουν κώλυμα κατά τα άρθρα 11, 12, 14, 16, 17 και 169 του Ν. 3584/07.

Πρέπει να διευκρινιστεί ότι οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν ένσταση κατά των πινάκων κατάταξης στον Νομαρχιακό Υπεύθυνο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση μέχρι αύριο, Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου, στα Κεντρικά Γραφεία του ΟΝΑ, Σατωβριάνδου 20, Αθήνα και ειδικότερα στο γραφείο Πρωτοκόλλου, 3ος όροφος, τηλ. 210-528.4863, αρμόδια υπάλληλος Κ. Σούλιου.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από