ΣτηνΠέρδικα αναζητήστε το « Σαρωνίς » (τηλ.

22970-61501) όπου υπό τη φιλοξενία του Δημήτρη Αναστασάκη θα δοκιμάσετε τις εξαιρετικές συνταγές της Νεκταρίας Λαζάρου. Στο μενού πρωταγωνιστούν τα θαλασσινά. Το ίδιο ισχύει και στον « Σκοτάδη » (τηλ. 22970-

24014) στην πόλη της Αίγινας, ενώ εξαιρετικούς μεζέδες (ξεχωρίζει το γεμιστό μανιτάρι, το μαστέλο Χίου) έχει ο « Τσίας » (τηλ.

6942.667490). Πλούσιο είναι το μενού που προσφέρει, σε ένα εξαιρετικό περιβάλλονμια μικρή αυλή και αίθουσα με πανέμορφους πίνακες ζωγραφικής- το « Συμπόσιο » (τηλ.

22970-23818). Οι φανατικοί του κρέατος επιβάλλεται να δοκιμάσουν τα ψητά του « Κώστα » (τηλ. 22970-32424) στους Αλωνες.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από