Ο κ. Μιχάλης Κασσοκεράκης γράφει για την ενότητα στο ΠΑΣΟΚ:

«Εσύ ψηφοφόρε του ΠΑΣΟΚ, κρατήσου στο ύψος των περιστάσεων. Τα απαράδεκτα φαινόμενα της Κοζάνης καταδίκασέ τα και γύρνα την πλάτη σου. Είσαι ώριμος, έχεις άποψη και γνώμη, έχεις ένστικτο αλάνθαστο και πολύ μυαλό. Βλέπεις μακριά και δεν χρειάζεσαι συμβουλάτορα. Ξέρεις ποιος από τους τρεις μπορεί να φέρει ισορροπία στον κόσμο του ΠΑΣΟΚ και να κερδίσει τις εκλογές. Μην πηγαίνεις στις στημένες συγκεντρώσεις των παρατάξεων και μείνε αμέτοχος. Άφησε μόνους τους εγκάθετους που γεμίζουν τις αίθουσες μεταφερόμενοι από πόλη σε πόλη, απομόνωσέ τους γιατί φέρνουν μεγάλο φανατισμό, αλλά παράλληλα και διχασμό.

Όλοι αυτοί δεν είναι γνήσιοι και αγνοί ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ, είναι άνθρωποι που μετά τις εκλογές για πρόεδρο προσδοκούν να πάρουν μια καρέκλα. Δεν χρειάζεται να έρχεσαι σε αντιπαράθεση μαζί τους. Φθείρεις την ψυχή σου και την εσωτερική σου γαλήνη.

Εσύ Γιώργο με τον Βαγγέλη και τον Κώστα κάντε μια κοινή εμφάνιση- υπέρβαση και δώστε τα χέρια αγκαλιασμένοι. Η εικόνα που είχατε στη Θεσσαλονίκη μάς πλήγωσε. Δεν έχετε το δικαίωμα να μη μας υπολογίζετε, γιατί εμείς σας στηρίζουμε. Και τώρα, εσένα αγνέ ψηφοφόρε του ΠΑΣΟΚ ήρθε η ώρα σου. Προσπάθησε να μη ραγίσει το γυαλί και μην ξεχνάς οπωσδήποτε να πας να ψηφίσεις στις 11 Νοεμβρίου.

Στις 12 Νοεμβρίου όμως, υποστηρίζουμε με φανατισμό τον νικητή των εκλογών».