Κουίζ: Τι κοινό έχουν η… Ζαχάρω και τα Ζωνιανά; Απάντηση: Και στα δυο το πράσινο γίνεται καπνός! Στην πρώτη από φωτιά στα δένδρα της και στα δεύτερα από κάπνισμα στις… φούντες τους.

Στην Ιταλία, αυτές τις μέρες, σε μια γιγαντιαία επιχείρηση της αστυνομίας, συνελήφθη ο αρχινονός και αρχηγός της Κόζα Νόστρα με τον γιο του! Στα Ζωνιανά πάλι, αυτές τις μέρες, σε μια επιχείρηση με θωρακισμένα, ΜΑΤ, ελικόπτερα και βαρύ οπλισμό, συνελήφθη το Μανωλιό και το κοπέλι του!

Φοβάμαι ότι οι νταβατζήδες της Ν.Δ. είναι όπως η Μαφία των Ζωνιανών! Έχουν μαστουρώσει όλη την κυβέρνηση…

Να δούμε αύριο ποιος θα κριθεί κατάλληλος για αρχηγός του ΠΑΣΟΚ! Αν και κατά τη γνώμη μου, ο Γιώργος είναι πιο κατάλληλος για κοινοτάρχης Ζαχάρως και ο Βενιζέλος για κοινοτάρχης Ζωνιανών! Πάντως- μεταξύ μας- στις φετινές φωτιές του καλοκαιριού, οι μόνες περιοχές που δεν κάηκε το πράσινό τους σε Κρήτη, Ηλεία, Μεσσηνία, Ρούμελη, ήταν αυτές που ήταν καλλιεργημένες με ινδική κάνναβη!

Επαίρονται οι Κρητικοί, ότι οφείλουν τη μακροβιότητά τους στη λεγόμενη Μεσογειακή ή Κρητική διατροφή που βασίζεται στο κρητικό λάδι! Φαίνεται όμως ότι τους περισσεύει πολύ λάδι και κάποιοι (ευτυχώς λίγοι) το χρησιμοποιούν και για… λάδωμα! Μόλις τέλειωσαν τις ομιλίες τους οι αυριανοί υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ στο κλειστό γήπεδο Τάε Κβον Ντο στο Παλαιό Φάληρο και άρχισαν στο ίδιο μέρος το σόου τους οι μοναχοί Σαολίν Μονκς! Η διαφορά των πρώτων απ΄ τους δεύτερους είναι ότι οι δεύτεροι έχουν σύστημα ψυχοσωματικής πειθαρχίας. Αλλά και ακόμη στις βασικές αρχές των Σαολίν υπάρχει ο όρος ότι δεν φονεύουν και ότι η τέχνη της μάχης τους είναι αλληλένδετη με την ιστορία της Φιλοσοφίας,της Ποίησης και της Ρητορικής!

Μετά την αποκάλυψη ότι κινούνται γύρω στα 40 λεωφορεία της ΕΘΕΛ, που αποτελούν κινούμενες βόμβες, νομίζω ότι πρέπει να δημιουργηθεί και ένας ακόμη λεωφορειόδρομος. Ένας «Οnly bus» και ένας «Οnly bomb bus»!

Άσε που μετά τα είκοσι λεωφορεία που άρπαξαν φωτιά την ώρα που μετέφεραν επιβάτες, νομίζω ότι το υπουργείο Συγκοινωνιών θα πρέπει να κυκλοφορήσει εκτός από εισιτήρια διαρκείας και πυροσβεστικά διαρκείας!

Στον καταραμένο τόπο, το καλοκαίρι καίγονται τα δάση και τον χειμώνα καίγονται τα λεωφορεία! Σύμφωνα με στοιχεία της Ευρωπαϊκής Καρδιολογικής Εταιρείας,το πάχος αλλά και η περίμετρος της μέσης σηματοδοτούν σοβαρά καρδιαγγειακά προβλήματα! Ωχ! Δεν τον βλέπω καθόλου καλά φέτος τον Άγιο Βασίλη!

Άσε που αυτά τα Χριστούγεννα βλέπω λίγο δύσκολο να βρίσκουμε έλατα να στολίσουμε! Πιο πρόσφορο βλέπω να στολίζουμε χασισόδενδρα! Και οι τρεις είναι παπαδοπαίδια. Συγκεκριμένα ο προπάππος του Γ. Παπανδρέου ήταν παπάς στο Καλέντζι! Ο παππούς του Β. Βενιζέλου ήταν παπάς στην Εύβοια! Και ο πατέρας του Κ. Σκανδαλίδη είναι παπάς στην Κω! Να δούμε αύριο: Εδώ παπάς, εκεί παπάς ποιος θα βγει στο τέλος ο παπάς! Διακρατικές συγγένειες: Στην Ιταλία κυβερνούν οι νονοί! Στην Ελλάδα οι… κουμπάροι!