Αγνόησαν ο ένας την άλλη

«ΔΥΟ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ » μέχρι την εκλογή ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ. Και μετά πώς θα έχουμε τόσο χαριτωμένα στιγμιότυπα όπως αυτό που κατεγράφη χθες στην Μπρασερί της Σοφίας στον πεζόδρομο της Βαλαωρίτου; Ο Χρίστος Βερελής έτρωγε με τον Μάκη Κοψίδη και πίσω του πέρασε η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου . Και αυτή και αυτός υποδύθηκαν τέλεια πως δεν αντελήφθησαν ο ένας την παρουσία της άλλης.

Νέα γευσιγνωσία

ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ του Ευάγγελου Βενιζέλου από την Πειραϊκή είχε πολλά «σκηνικά». Υπάρχει, ας πούμε, και ένα περιστατικό που προέκυψε στο ουζερί «Στροφή» στο Πέραμα. Εκεί προσήλθε για άλλη γευσιγνωσία ο Ευάγγελος, επικεφαλής καμιά δεκαπενταριά ατόμων. Έπεσαν- αλήθεια είναι!- επάνω σε έναν κολλητό του Ρέλλου, ο οποίος στηλίτευσε τη ρίψη του καφέ στην είσοδο της Χαριλάου Τρικούπη.

Χώθηκε σε γραφείο

ΠΟΣΟΣΙΓΟΥΡΟ είναι το παπανδρεϊκό στρατόπεδο για την Κυριακή; Ακούω για ακυρώσεις εμφανίσεων σε πάνελ τηλεοπτικών σταθμών μεταξύ επτά και οκτώ το βράδυ. Λέτε να έχουμε εξαφανίσεις σαν αυτή του βουλευτή Γιάννη Διαμαντίδη που χώθηκε σε ένα γραφείο όταν είδε μπροστά του τον Ευάγγελο Βενιζέλο σε ένα πειραϊκό νοσοκομείο;

«Εγώ είμαι κόντες»

ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ο Βενιζέλος χαρακτήρισε τον Παπανδρέου ως «όμηρο των βαρόνων». Ρώτησαν τον Τηλέμαχο Χυτήρη αν νιώθει βαρόνος. Για να απαντήσει απτόητος ο Χυτήρης ότι «εγώ ως Επτανήσιος είμαι κόντες».