Χαμός γίνεται στην Κίνα με τη νέα ταινία του Τζέιμς Μποντ «Casino Royal». Η ταινία δεν είχε προβληθεί μέχρι τώρα στους κινηματογράφους του Πεκίνου, όμως δεν είναι λίγοι εκείνοι που ήδη την έχουν δει. Στους δρόμους της κινεζικής πρωτεύουσας πειρατικά DVD όλων των νέων ταινιών πωλούνται προς 80 λεπτά. «Προχθές βράδυ, εκεί που περπατούσα, φορώντας γυαλιά και καπέλο για να μη με αναγνωρίσουν, με πλησίασε κάποιος για να μου πουλήσει ένα παράνομο αντίτυπο».

Είναι λόγια του νέου 007, Ντάνιελ Κρεγκ, ο οποίος εξέφρασε την κατάπληξή του με αυτό που του συνέβη, ενώ περπατούσε σε δρόμο του Πεκίνου όπου βρέθηκε για την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας. «Με στενοχωρεί το γεγονός, όχι τόσο διότι πλήττεται η βιομηχανία του κινηματογράφου, αλλά κυρίως διότι ο κάτοχος πειρατικού DVD στερείται τη σπουδαία εμπειρία του σινεμά. Η ταινία θα έχει κακή ποιότητα εικόνας και ήχου.

Επιπλέον, επειδή ο κινηματογράφος είναι ομαδική δουλειά, θεωρώ πως είσαι κατά 50% κερδισμένος πηγαίνοντας να δεις την ταινία της επιλογής σου στο σινεμά. Έχει άλλη χάρη από το να τη βλέπεις μόνος στο σπίτι».