Άχνη

ΣΤΙΣ ΠΙΤΕΣ η Α΄ Αθηνών αναστενάζει.

Στο έβδομο δημοτικό διαμέρισμα ήταν παρόντες Παπουτσής, Τσούρας, Συλβάνα Ράπτη και Παντελής Οικονόμου, έστειλαν εκπροσώπους οι Σκανδαλίδης, Αλευράς και Γιάννος , αλλά το «κλου» ήταν η συνύπαρξη Άννας και Κατερίνας Διαμαντοπούλου . Πολύ πιο χαλαρό το κλίμα στην πίτα του τρίτου δημοτικού διαμερίσματος. Εκεί ήταν μόνο οι Παπουτσής, Τσούρας, Συλβάνα και Άννα. Καθώς δεν είχαμε συνεπωνυμίες και άλλα μπερδέματα, υπήρξε περιθώριο για κάποιες φιλοφρονήσεις. Συλβάνα και Άννα βρέθηκαν ενδιαμέσως στον Εξωραϊστικό Σύλλογο Αγίου Παύλου. Η Ράπτη έχει καθιερωθεί, λόγω επιδεξιότητας, ως κοπέας πιτών. Οι άνδρες βουλευτές δεν τα καταφέρνουν χωρίς να γίνουν άσπροι από την άχνη- ζάχαρη.

Καζανόβες

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ τίποτε, πάντως, μπροστά στην κάθοδο του Σπύρου Βούγια στην Αθήνα. Δεν θέλω να τρομάξω άλλο τους υποψηφίους της Α΄- ο Σπύρος στη Θεσσαλονίκη θα πολιτευθεί. Κυνηγάει όμως την ψήφο των Θεσσαλονικέων της πρωτεύουσας. Έτσι, κάνει πάρτι στο «Μπουζ κοοπερατίβα» της οδού Κολοκοτρώνη, την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου.

Δεν θα είναι πάρτι μασκέ, θα έχει όμως βιντεοκλίπ, αποσπάσματα από ταινίες και λάιβ μουσική από τον Γιάννη Νάστα ο οποίος είναι «φροντ-μαν» στο συγκρότημα Χάχακες, που είναι κάτι σαν Θεσσαλονικείς Ρόξι Μιούζικ. Ελπίζω να τραγουδήσουν και το «Χέι, Καζανόβα»!