Ψάρι ή κρέας; Τα πάντα έχουν στην ευρύτερη περιοχή την τιμητική τους και ο ουρανίσκος σας δεν θα μείνει ασυγκίνητος.

Στο Ρίο υπάρχει το εστιατόριο « Καλυψώ » (2610994.740), που το προτιμούν διάφοροι διάσημοι για τη μαεστρία του στη σχάρα και το τηγάνι. Στην Πάτρα μπορείτε να φάτε στον « Αποστόλη » (2610273.244), που λειτουργεί από το 1925 και θα απολαύσετε σπιτικά πιάτα φτιαγμένα με μεράκι, στον « Γιώργο » (2610-522.910), με μεγάλη αυλή και με ειδικότητα στα θαλασσινά, στο « Δροσερικό » (2610223.270), με εικαστικές ανησυχίες, μεσογειακές και ελληνικές γεύσεις. Επίσης στο « Εstragon » (2610224.411) για «πειραγμένες» γεύσεις όπως σαλάτα εστραγκόν με προσούτο και κουκουνάρι, στο οινομαγειρείο « Λαβύρινθος » για κατσίκι λαδορίγανη, στον « Κονταξή », στον « Ντίνο » για φρεσκότατα ψάρια, αλλά και στον κλασικό « Καραβίτη » για πιο μοντέρνα πιάτα στην καρδιά της πόλης και χώνεψη με γλυκό αξεπέραστο. Εάν θέλετε να απολαύσετε φρέσκα ψάρια, οι καλύτερες ψαροταβέρνες του Δήμου Ρίου βρίσκονται στον Ψαθόπυργο. Στην όμορφη παραλία του ξεχωρίζουν οι ταβέρνες «Ονειροδρόμιο» (2610-932.070)

με φρεσκότατα ψάρια και μεζέδες, ο «Μακρύς Γυαλός» (2610-931.134), η «Αργώ» (2610-931.855)

και «Τα πλατάνια» (2610931.100), που συνδυάζουν φρέσκα ψάρια και ντόπια κρέατα.