Παζάρι δωματίων on line

http://www. igogreece. com Παζάρι δωματίων ξεκίνησε στο ελληνικό Ίντερνετ από το online ταξιδιωτικό περιοδικό «Ιgogreece». Κάνοντας κλικ στην υπηρεσία room bazaar, ο επισκέπτης αναζητά δωμάτιο σε μια περιοχή, οι συνεργαζόμενοι ξενοδόχοι ενημερώνονται άμεσα και καταθέτουν την πρόταση προσφοράς καταλύματος. Ο χρήστης δεν έχει παρά να επιλέξει την προσφορά που τον συμφέρει. Προς το παρόν, η υπηρεσία λειτουργεί πιλοτικά για την Αθήνα, την Ύδρα και τη Λήμνο, ενώ από την 1η Φεβρουαρίου θα περιλαμβάνει όλες τις περιοχές της Ελλάδας.


Για να μη χάνεστε

http://www. driveme.gr Ανανεωμένο πλήρως εμφανίζεται στο Διαδίκτυο το παλιότερο και καλύτερο site για τους ελληνικούς δρόμους. Στο περιεχόμενό του προστέθηκαν χάρτες όλης της Ελλάδας και η δυνατότητα προτάσεων για την καλύτερη διαδρομή προς τον προορισμό του χρήστη. Μέσω της λειτουργίας «Διαδρομή», το site υποδεικνύει στο χρήστη με ποιον τρόπο θα φτάσει στο σημείο που τον ενδιαφέρει βάσει των παραμέτρων όπως μετακίνηση με αυτοκίνητο, μηχανή ή με τα πόδια, αποφυγή διοδίων ή Δακτυλίου κ.λπ. Προστέθηκαν επίσης σημεία ενδιαφέροντος όπως κινηματογράφοι, θέατρα, φαρμακεία, τράπεζες κ.λπ.


Τα καλύτερα του 2007 .

Εμπιστευθείτε το περιοδικό «Βillboard» για τις πλέον αναμενόμενες κυκλοφορίες του 2007, μία από τις καλύτερες όπως διαγράφεται χρονιές για τη δισκογραφική βιομηχανία. Αν δεν μπορέσουν ούτε φέτος να συγκρατήσουν την πτώση των πωλήσεων άλμπουμ, οι δισκογραφικές προβλέπεται πως το 2008 θα προχωρήσουν σε ριζικές αλλαγές (http://www. billboard. biz/bbbiz/content-display/magazine/features/e3ixVD ΥΒSz0pΥ g1w5o8e ΧΜteΑ%3D%3D). Ένα εκατομμύριο τραγούδια υπάρχουν στη νέα ψηφιακή υπηρεσία του ραδιοφωνικού σταθμού Village FΜ και του site mpGreek. Το τραγούδι κοστίζει 1, 1 ευρώ και το άλμπουμ 1 1 ,9 ευρώ. Οι επισκέπτες μπορούν να κατεβάσουν δωρεάν τα podcast του σταθμού για αναπαραγωγή στο iΡod ή τον υπολογιστή (http://www . villagemusic.gr).

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από