Η κ. Αφροδίτη Κοκόση και ο κ. Νικόλαος Γρίβας, σε κοινή επιστολή τους προς τον Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο, γράφουν για το πρόβλημά τους:

«Η επίσκεψή σας στους συγγενείς των θυμάτων του πενταπλού φονικού είναι αντάξια του παραδείγματος τού Καλού Σαμαρείτη και σας τιμά. Όμως…

Ο Δήμος Αγρινίου, λόγω αλλαγής του πολεοδομικού σχεδίου, κατεδαφίζει τα σπίτια μας. Που σημαίνει ότι ουσιαστικά μάς πετάει στον δρόμο. Γεγονός που ισοδυναμεί για μας με έναν άλλου είδους θάνατο. Όχι κεραυνοβόλο, αλλά αργό. Που είναι πολύ χειρότερος.

Μας προσφέρει, βέβαια, κάποια ψίχουλα αποζημίωσης (37.000 ευρώ στην Αφροδίτη Κοκόση, επίσης κάποιο οικόπεδο και 14.000 ευρώ!!! στον Γρίβα Νικόλαο). Τα οποία, όπως είναι ευνόητο, κανενός είδους στέγη δεν μπορούν να μας εξασφαλίσουν. Και, ασφαλώς, ούτε στην περιπέτεια οποιασδήποτε οικοδομικής δραστηριότητας μπορούμε να ριχτούμε. Επειδή, πέραν της οικονομικής δυσπραγίας και της φροντίδας των υπερηλίκων γονέων μας, αντιμετωπίζουμε ανυπέρβλητα προβλήματα υγείας, τα οποία οφείλονται και αυτά, σε μεγάλο ποσοστό, στην ψυχική ταλαιπωρία εξαιτίας της άδικης και απάνθρωπης αντιμετώπισης εκ μέρους του Δήμου Αγρινίου».