ΕΛΑΦΡΕΣ ανακατατάξεις στα ψηφοδέλτια της Ν.Δ.. Στο ψηφοδέλτιο της Β΄ Αθηνών δεν προστίθεται μόνο ο Κωστής Χατζηδάκης εκ Βρυξελλών. Θα πολιτευθεί και ο Αργύρης Ντινόπουλος. Η χαμένη εκ των προτέρων μάχη της υπερνομαρχίας ήταν ένα καλό ζέσταμα. Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, πάντως, από πλευράς Ν.Δ. στη μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας παραμένει άγρια. Κι αυτό γιατί οι εκλεγέντες στην κορυφή Κυριάκος Μητσοτάκης, Άρης Σπηλιωτόπουλος και Πάνος Παναγιωτόπουλος είναι εκτός κυβέρνησης, παρ΄ ότι νέοι και φερέλπιδες. Χρυσή και Αλεξία
ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ Επικρατείας Σουφλιάς και Έβερτ θεωρούνται αμετακίνητοι, Ρουσόπουλος και Βαληνάκης θα πολιτευθούν σε Υπόλοιπο Αττικής και Δωδεκάνησα, ενώ η Χρυσή Καρύδη δεν θα λάβει ξανά θέση στη λίστα. Μια επώνυμη γυναίκα θα υπάρχει οπωσδήποτε πάντως.

ΣΤΟΜΕΤΑΞΥ, οι γαλάζιοι της Α΄ Αθηνών ενδιαφέρονται να μάθουν αν θα πολιτευθεί η Αλεξία Έβερτ. Πήγε μια χαρά ως δημοτική σύμβουλος και αν ο μηχανισμός Έβερτ δεν χρησιμοποιηθεί στις εκλογές, είτε θα σκουριάσει είτε θα αποψιλωθεί περαιτέρω από άλλους υποψηφίους.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από