ΕΛΑΦΡΕΣ ανακατατάξεις στα ψηφοδέλτια της Ν.Δ.. Στο ψηφοδέλτιο της Β΄ Αθηνών δεν προστίθεται μόνο ο Κωστής Χατζηδάκης εκ Βρυξελλών. Θα πολιτευθεί και ο Αργύρης Ντινόπουλος. Η χαμένη εκ των προτέρων μάχη της υπερνομαρχίας ήταν ένα καλό ζέσταμα. Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, πάντως, από πλευράς Ν.Δ. στη μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας παραμένει άγρια. Κι αυτό γιατί οι εκλεγέντες στην κορυφή Κυριάκος Μητσοτάκης, Άρης Σπηλιωτόπουλος και Πάνος Παναγιωτόπουλος είναι εκτός κυβέρνησης, παρ΄ ότι νέοι και φερέλπιδες. Χρυσή και Αλεξία

ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ Επικρατείας Σουφλιάς και Έβερτ θεωρούνται αμετακίνητοι, Ρουσόπουλος και Βαληνάκης θα πολιτευθούν σε Υπόλοιπο Αττικής και Δωδεκάνησα, ενώ η Χρυσή Καρύδη δεν θα λάβει ξανά θέση στη λίστα. Μια επώνυμη γυναίκα θα υπάρχει οπωσδήποτε πάντως.

ΣΤΟΜΕΤΑΞΥ, οι γαλάζιοι της Α΄ Αθηνών ενδιαφέρονται να μάθουν αν θα πολιτευθεί η Αλεξία Έβερτ. Πήγε μια χαρά ως δημοτική σύμβουλος και αν ο μηχανισμός Έβερτ δεν χρησιμοποιηθεί στις εκλογές, είτε θα σκουριάσει είτε θα αποψιλωθεί περαιτέρω από άλλους υποψηφίους.