ΘΥΜΑΣΤΕ τους συγγενείς του Λευτέρη Ζαγορίτη εξ Ηπείρου που κατέβηκαν στην Αθήνα; Την έλευσή τους είχε επικαλεστεί ο γραμματέας της Ν.Δ. για να μην πάει στο κέρασμα του προκατόχου του Ευάγγελου Μεϊμαράκη στον «Μπαϊρακτάρη». Λοιπόν, η επίσκεψη συνδεόταν με τον γάμο μιας ανιψιάς. Για τον γάμο αυτό, που θα γίνει στα Γιάννινα, αναχωρεί σήμερα ο Ζαγορίτης. Ελπίζω να μην παντρεύουν την ανιψιά για να δικαιολογηθεί η απουσία του Ζαγκόρ από το τραπέζωμα του «Βαγγέλα»…

Δέκα ημέρες

ΑΛΛΟΥ γάμοι και χαρές κι αλλού υπαρξιακοί προβληματισμοί. Το πρώτο δεκαήμερο της νέας χρονιάς είναι κρίσιμο για το μέλλον του Νίκου Καραχάλιου. Ο γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού της Ν.Δ. καλείται να αποφασίσει αν θα κατέβει ή όχι ως υποψήφιος βουλευτής στις εκλογές.

Από τη Ρηγίλλης δεν υπάρχει περιορισμός ως προς την επιλογή περιφέρειας. Ο Νίκος δηλαδή μπορεί να κατέβει στο Υπόλοιπο Αττικής ή όπου αλλού επιθυμεί. Έχω την αίσθηση όμως πως το ξανασκέφτεται και δεν αποκλείεται να προτιμήσει να παραμείνει στον στρατηγικό σχεδιασμό του κόμματος.

Ο ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ δεν πρόκειται να οριστικοποιήσει τις προθέσεις του αν δεν λάβει τη γνώμη του Κώστα Καραμανλή.