Στη θαλπωρή του οικογενειακού του περιβάλλοντος βρίσκεται από χθες ο Πάμπλο Λάσο. Ο τεχνικός της ομάδας μπάσκετ της Ρεάλ πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο της Μαδρίτης όπου νοσηλευόταν μετά το έμφραγμα που υπέστη, ανακοινώνοντας μάλιστα ο ίδιος τα νέα μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Τwitter.

Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tanea.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.
Είστε συνδρομητής; Συνδεθείτε
Ή εγγραφείτε
Αν θέλετε να δείτε την πλήρη έκδοση θα πρέπει να είστε συνδρομητής. Αποκτήστε σήμερα μία συνδρομή κάνοντας κλικ εδώ
- Θεόδωρος Ρουσόπουλος: Αναλαμβάνει πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του συνεδρίου της ΝΔ – Στα Ιωάννινα την Τέταρτη τον πρώτο προσυνέδριο
- Παραιτήθηκε ο Αλέξανδρος Αυλωνίτης από το Κίνημα Δημοκρατίας – Έκανε λόγο για «πραξικοπηματική απόπειρα παραβίασης αρχών»
- Αίγιο: 14χρονος στο νοσοκομείο μετά από επίθεση 16χρονου – Αναζητείται ο δράστης







