Ο Γιάννης Μπουζούκης έφυγε από τον Παναθηναϊκό, κάτι που ήταν αναμενόμενο πως θα γίνει εδώ και καιρό. Εψαξε την προοπτική του εξωτερικού, δεν βρήκε ομάδα από κάποιο προηγμένο πρωτάθλημα, βρήκε όμως τη Ζούλτε Βάρεγκεμ του Βελγίου. Το γεγονός πως οι διαπραγματεύσεις μεταξύ του Παναθηναϊκού και των Βέλγων δεν οδήγησαν κάπου μπορεί αρχικά να δυσανασχέτησαν την πλευρά του ποδοσφαιριστή, όμως τελικά μπορεί να του βγει σε καλό. Από ποια άποψη; Ο Μπουζούκης θα μείνει στο ελληνικό πρωτάθλημα μέσω του ΟΦΗ, μιας ομάδας που τα τελευταία χρόνια κερδίζει τη χαμένη της αίγλη. Και δουλεύει πολύ με νέους ποδοσφαιριστές. Υπάρχουν αρκετοί ποδοσφαιράνθρωποι μέσα στον σύλλογο και η δουλειά που κάνουν έχει αρχίσει να αποδίδει καρπούς στο γήπεδο. Συνέβη την πρώτη χρονιά με τον Γιώργο Σίμο στον πάγκο, συμβαίνει και φέτος με τον… μπαρουτοκαπνισμένο Νίκο Νιόπλια. Ο Μπουζούκης θα πάρει συμμετοχές στον ΟΦΗ και είναι στο χέρι του να τις εκμεταλλευτεί και να αλλάξει το… στάτους του. Γιατί η αλήθεια είναι πως αν εξαιρέσουμε την πρώτη του σεζόν, στον Παναθηναϊκό δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που του δόθηκαν. Με κίνδυνο να θεωρηθεί ένα χαμένο ταλέντο.

Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tanea.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.
Είστε συνδρομητής; Συνδεθείτε
Ή εγγραφείτε
Αν θέλετε να δείτε την πλήρη έκδοση θα πρέπει να είστε συνδρομητής. Αποκτήστε σήμερα μία συνδρομή κάνοντας κλικ εδώ
- Αποκάλυψη στους πόλους του Δία και του Κρόνου: Οι κυκλώνες που κρύβουν το μεγάλο μυστικό τους!
- Διαδικτυακή συζήτηση του Συμβουλίου Διεθνών Σχέσεων – «Η επίπτωση των πρόσφατων γεωπολιτικών εξελίξεων στην Ευρώπη και την Ελλάδα»
- Τσιάρας μετά τη συνάντηση με εκπροσώπους των μπλόκων – «Είναι η στιγμή ο καθένας να αναλάβει την ευθύνη που του αναλογεί»







