Katerini Run 2020

Ο Ημιμαραθώνιος της Κατερίνης στις 8/3 προσφέρει μια επίπεδη αγωνιστική διαδρομή, από τις πιο γρήγορες στην Ελλάδα, που αγγίζει τη θάλασσα, με φόντο τον Ολυμπο, τα Πιέρια και με πέρασμα από τα δημοφιλέστερα σημεία της όμορφης πόλης. Διοργανώνεται από τον ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας «Ζευς» και τον Οργανισμό Αθλητισμού του τοπικού δήμου με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας. Εκτός από τη βασική κούρσα των 21.100 μ. θα πραγματοποιηθεί και μικρότερος αγώνας δρόμου 5.005 μ. καθώς και αγώνας 1.000 μ. για παιδιά κάτω των 12 ετών. Πληροφορίες και συμμετοχές στο

www.zeusrunnersclub.gr.

Salomon Mountain Cup Πεντέλη

Εντείνονται οι ετοιμασίες για τον τρίτο και τελευταίο ορεινό αγώνα της σειράς Salomon Mountain Cup 2020 που θα πραγματοποιηθεί στην Πεντέλη και στον Διόνυσο την Κυριακή 8/3. Οι δύο διαδρομές δεν αφήνουν κανέναν αδιάφορο αφού εναλλάσσονται μεταξύ χωματόδρομων και όμορφων δασωμένων μονοπατιών, ενώ περνάνε από τα παλιά λατομεία της περιοχής. Η μεγάλη έχει μήκος 10.500 μ. και 660 μ. θετικής υψομετρικής διαφοράς και θεωρείται ιδανική για νέους αθλητές στον χώρο του βουνού καθώς τους δίνεται η ευκαιρία να δουν σε μικρογραφία συνθήκες που υπάρχουν στους μεγάλους ορεινούς αγώνες. Η μικρότερη διαδρομή των 6.500 μ. με 300 μ. θετικής υψομετρικής διαφοράς έχει το τελευταίο της κομμάτι ασφάλτινο, ώστε να μην τρομάζει τους νεοεισερχόμενους στον χώρο. Πληροφορίες και συμμετοχές έως 3/3 στο www.trailpro.gr.

Vergina Beer Run Vol.03

Ο τρίτος αγώνας Beer Run στην Ελλάδα διοργανώνεται φέτος στην Κομοτηνή στις 26/4 από την ομάδα των BeeRunners σε συνεργασία με τη Ζυθοποιία Μακεδονίας – Θράκης και τον Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρία «Ηρόδικος». Πρόκειται για έναν αγώνα-γιορτή 6.000 μ. με αφετηρία και τερματισμό τη ζυθοποιία στη ΒΙΠΕ Κομοτηνής με μία ιδιαιτερότητα: στο 3ο χλμ. της διαδρομής θα υπάρχει υποχρεωτική στάση και κατανάλωση ενός ποτηριού μπίρας Βεργινα lager! Μετά τον τερματισμό και τις απονομές θα ακολουθήσει πάρτι με (εννοείται) μπίρες και ζωντανή μουσική καθώς και ξενάγηση κατά ομάδες στον χώρο της ζυθοποιίας. Συμμετοχές στο http://bit.ly/2usxqRk.