Εκδήλωση ΣΕΒΤ – ΕΤΠ FOOD for LIFE για την Ερευνα και την Καινοτομία: Βασική προτεραιότητα του ΣΕΒΤ και της Ελληνικής Τεχνολογικής Πλατφόρμας (ΕΤΠ) είναι η προώθηση της έρευνας και της καινοτομίας για την αντιμετώπιση των σύγχρονων προκλήσεων του κλάδου των τροφίμων. Στο πλαίσιο αυτό, ο ΣΕΒΤ και η ΕΤΠ συνδιοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση, την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019, στην Αίγλη Ζαππείου, με θέμα «Ερευνα και Καινοτομία: Πυλώνες Ανάπτυξης της Ελληνικής Βιομηχανίας Τροφίμων». Θα συζητηθούν οι πολιτικές, οι στρατηγικές κατευθύνσεις, οι δράσεις και οι συνεργίες που θα πρέπει να αναπτυχθούν έτσι ώστε ο κλάδος των τροφίμων να ακολουθήσει τη σύγχρονη πορεία της οικονομίας, της κοινωνίας και του πλανήτη, αξιοποιώντας την έρευνα και την καινοτομία και ενεργοποιώντας τις απαραίτητες επενδύσεις. Θα πραγματοποιηθούν 4 workshops, που αφορούν τόσο τη Βιομηχανία Τροφίμων όσο και την ερευνητική ακαδημαϊκή κοινότητα, σε θέματα κρίσιμα για το μέλλον του κλάδου. Επίσης διμερείς συναντήσεις δικτύωσης εκπροσώπων της βιομηχανίας τροφίμων με εκπροσώπους από πανεπιστημιακά και ερευνητικά ιδρύματα της χώρας, που θα προβάλουν, σε ειδικό χώρο, τις τεχνολογίες που έχουν αναπτύξει και τα ερευνητικά επιτεύγματά τους, έτσι ώστε να βελτιωθεί η επικοινωνία και η προώθηση των συνεργασιών μεταξύ της βιομηχανίας και της ερευνητικής κοινότητας.

Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tanea.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.
Είστε συνδρομητής; Συνδεθείτε
Ή εγγραφείτε
Αν θέλετε να δείτε την πλήρη έκδοση θα πρέπει να είστε συνδρομητής. Αποκτήστε σήμερα μία συνδρομή κάνοντας κλικ εδώ







