Εξωτερικούς πωλητές σε Ζάκυνθο, Κοζάνη, Κέρκυρα, Ιωάννινα και Καλαμάτα, αλλά και υπαλλήλους στο τμήμα κρεοπωλείου στη Θεσσαλονίκη, την Πρέβεζα, την Κατερίνη και τη Ζάκυνθο αναζητούν τα σουπερμάρκετ Metro Cash & Carry.

Ανοιχτές θέσεις υπάρχουν και για διευθυντικά στελέχη, υπαλλήλους καταστήματος αλλά και Product manager.

Οι ενδιαφερόμενοι για τις θέσεις των εξωτερικών πωλητών  πρέπει να είναι κάτοχοι πτυχίου ΑΕΙ/ΤΕ και να έχουν εμπειρία τουλάχιστον τριών ετών στον κλάδο HORECA και σε πωλήσεις B2B.

Επίσης πρέπει να διαθέτουν δεξιότητες επικοινωνίας, ικανότητες διαπραγμάτευσης και επίτευξης στόχων, ενώ θα πρέπει να λειτουργούν με συνέπεια και αποτελεσματικότητα και να είναι προσανατολισμένοι στους πολίτες.

Η εταιρεία προσφέρει ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών (συμπεριλαμβανομένου εταιρικού αυτοκινήτου), εταιρικό τηλέφωνο και tablet, καθώς και bonus επίτευξης στόχων.

Για τις θέσεις των υπαλλήλων που θα στελεχώσουν το τμήμα κρεοπωλείου, οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν απολυτήριο Λυκείου, να διαθέτουν δίπλωμα σχολής κρεοπωλών, ενώ θα συνεκτιμηθεί αντίστοιχη εργασιακή εμπειρία τουλάχιστον δύο ετών.

Ειδικά για τις θέσεις των διευθυντικών στελεχών οι ενδιαφερόμενοι εκτός από το πτυχίο ΑΕΙ/ΤΕΙ πρέπει να έχουν προϋπηρεσία τουλάχιστον τριών ετών σε αντίστοιχη θέση, καλή γνώση αγγλικών και χειρισμού Η/Υ.

Για όλες τις θέσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστέλλουν τα βιογραφικά τους σημειώματα, επιλέγοντας τον αντίστοιχο κωδικό της θέσης, στη διεύθυνση  https://mycareer.metro.com.gr