Η Μπαρτσελόνα επιβεβαίωσε την απόκτηση του 19χρονου γάλλου αμυντικού Ζαν Κλερ Τοντιμπό από την Τουλούζ. Το συμβόλαιο του νεαρού ποδοσφαιριστή λήγει στις 30 Ιουνίου και η Μπαρτσελόνα θα τον παρουσιάσει την 1η Ιουλίου. Τον Τοντιμπό διεκδικούσε και η Μάντσεστερ Σίτι η οποία πρόσφερε «καπάρο» 4 εκατ. ευρώ. Η Τουλούζ προτιμούσε να κάνει μπίζνες με τους Πολίτες και όταν έμαθε πως ο Τοντιμπό προτιμά την Μπαρτσελόνα τον έθεσε εκτός ομάδας.
Για να εξευμενίσει τον γαλλικό σύλλογο, η Μπάρτσα υποσχέθηκε πως θα δώσει κάποιο ποσό.
Επιστροφή στην Πόρτο
Στο μεταξύ, ο βετεράνος πια Πέπε επέστρεψε στην Πόρτο με την οποία αγωνίστηκε τρεις σεζόν (2004-2007) πριν μετακομίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης. Παρά τα 35 του χρόνια ο Πέπε είχε επίσης προτάσεις από την Αρσεναλ και τη Μονακό.
Βρετανικά και ισπανικά δημοσιεύματα αποκάλυψαν ότι πριν από δύο μήνες η Ρεάλ Μαδρίτης προσέγγισε την Τότεναμ για τον δανό μέσο Κρίστιαν Ερικσεν. Τα Καυτά Σπιρούνια απαίτησαν 250 εκατ. ευρώ, βάζοντας φρένο σε οποιαδήποτε διαπραγμάτευση. Το συμβόλαιο ωστόσο του Βίκινγκ λήγει το 2020 και το καλοκαίρι οι απαιτήσεις της Τότεναμ δεν μπορεί να είναι εξωφρενικές.







