Μόνιμες θέσεις ιατρών και νοσηλευτών σε νοσοκομεία της Αγγλίας, του Βελγίου και της Γερμανίας προσφέρονται αυτή την περίοδο.

Οι υποψήφιοι μπορούν να ενημερωθούν από τις σχετικές ιστοσελίδες των νοσοκομείων ή των γραφείων πρόσληψης προκειμένου για τις διαδικασίες και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Συγκεκριμένα, θέσεις εργασίας ιατρών προσφέρονται σε δημόσια νοσοκομεία (NHS Trusts) στην Αγγλία. Ειδικότερα, τα νοσοκομεία ζητούν γενικούς ιατρούς, παιδιάτρους, ακτινολόγους, γιατρούς επειγόντων, γυναικολόγους, ουρολόγους και χειρουργούς.

Οι διαδικασίες πρόσληψης θα γίνουν μέσω της Remedium Partners του μεγαλύτερου ειδικού προσλήψεων μονίμου και ορισμένου χρόνου ιατρικού προσωπικού στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η εταιρεία προσφέρει μακροετή συμβόλαια με NHS Trusts, ενώ για λογαριασμό δημόσιων πανεπιστημιακών και μη νοσοκομείων αναζητά γιατρούς σε θέσεις SHO, Middle grade αλλά και consultants. Για τον σκοπό αυτό οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν τα βιογραφικά τους στο email: afroditevarvitsioti@remediumpartner.com Ειδικός σύμβουλος θα παρέχει στους ενδιαφερομένους όλες τις πληροφορίες για τις διαδικασίες πρόσληψης και τις επιλογές που υπάρχουν στο NHS σύμφωνα με τις προτιμήσεις των γιατρών.

Ολοι οι γιατροί θα χρειαστούν το IELTS ή το ΟΕΤ για την εγγραφή τους στον ιατρικό σύλλογο της Αγγλίας (GMC). Παράλληλα, η εταιρεία DHI Global Medical Group, με 68 κλινικές σε όλο τον κόσμο, ζητεί να προσλάβει νοσηλεύτριες για εργασία στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν πτυχίο νοσηλευτικές από χώρα της ΕΕ ή αναγνωρισμένο. Επιπλέον θα πρέπει να έχουν γνώση της αγγλικής γλώσσας σε επίπεδο B1/έμπειρου χρήστη. Θα προτιμηθούν υποψήφιοι με προϋπηρεσία άνω των 2 ετών.

Η εταιρεία προσφέρει ελκυστικό πακέτο αποδοχών, συνεχή εκπαίδευση με δυνατότητες μετεξέλιξης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της εταιρείας http://www.dhiglobal.com προκειμένου να ενημερωθούν για τις διαδικασίες πρόσληψης και να υποβάλουν τα βιογραφικά τους.

ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ. Δύο ψυχιάτρους με επίπεδο γαλλικών B2 για μόνιμη εργασία στο Βέλγιο αναζητά η εταιρεία Best Med Career. Για την υποβολή των αιτήσεων οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να είναι υπήκοοι κράτους της Ευρωπαϊκής Ενωσης, να διαθέτουν πτυχίο ιατρικής από κράτος – μέλος της ΕΕ και να έχουν πολύ καλή γνώση γαλλικών. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να γραφτούν στην επίσημη ιστοσελίδα της Best Med Career, προκειμένου να ενημερωθούν αναλυτικά για τις διαδικασίες προσλήψεις.

ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ. Γιατροί διαφόρων ειδικοτήτων αναζητούνται για εργασία στη Γερμανία.

Συγκεκριμένα ζητούνται ειδικοί και ειδικευόμενοι γιατροί των ειδικοτήτων γυναικολογίας, παθολογίας και νευρολογίας.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν καλή γνώση γερμανικών (επίπεδο B2). Αναλυτικά για τις διαδικασίες πρόσληψης και τις προσφερόμενες θέσεις οι υποψήφιοι μπορούν να επικοινωνούν στο email: softhom@otenet.gr.