Εβδομάδα ευρωπαϊκών διοργανώσεων αρχίζει από σήμερα, καθώς πριν από τους αγώνες των ελληνικών ομάδων προηγείται η κλήρωση. ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός περιμένουν λοιπόν από τη διαδικασία που θα πραγματοποιηθεί στη Νιόν να μάθουν τους αντιπάλους τους, εφόσον συνεχίσουν στα πλέι οφ. Για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ μάλιστα θα κληρώσει σε… διπλό ταμπλό, τόσο σε Τσάμπιονς όσο και σε Γιουρόπα, στην περίπτωση που αποκλειστούν.
ΑΕΚ και ΠΑΟΚ
Αν η ΑΕΚ περάσει τη Σέλτικ θα είναι και πάλι στο γκρουπ των ισχυρών και θα κληρωθεί με Γιουνγκ Μπόις ή με μία από τις νικήτριες των ζευγαριών Καραμπάγκ – ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, Μάλμε – Βίνα και Ερυθρός Αστέρας – Σπαρτάκ Τρνάβα. Αν αποκλειστεί από τη Σέλτικ θα είναι στο γκρουπ των ισχυρών και στο Γιουρόπα Λιγκ. Να σημειώσουμε ότι η Σέλτικ άρχισε με νίκη το πρωτάθλημα Σκωτίας, καθώς επιβλήθηκε στη Γλασκώβη της Λίβινγκστον με 3-1.
Αν ο ΠΑΟΚ αποκλείσει τη Σπαρτάκ Μόσχας θα βρει στον δρόμο του τη νικήτρια του ζευγαριού Μπενφίκα – Φενέρμπαχτσε. Υποψήφιος αντίπαλος θα προέκυπτε και από το ζευγάρι Ντιναμό Κιέβου – Σλάβια Πράγας, όμως η UEFA δεν θα ήθελε να ρισκάρει ενδεχόμενο συνάντησης ρωσικής με ουκρανική ομάδα. Οσον αφορά τη Σπαρτάκ, έφερε 0-0 με τη Λοκομοτίβ στο ντέρμπι της Μόσχας, στη 2η αγωνιστική του ρωσικού πρωταθλήματος.
Η αντίπαλος του Ολυμπιακού
Η Λουκέρνη, αντίπαλος του Ολυμπιακού, πέτυχε την πρώτη νίκη της στο ελβετικό πρωτάθλημα (έπειτα από δύο ήττες) καθώς επικράτησε στην τρίτη αγωνιστική της Λωζάννης με 4-2. Αν οι Ερυθρόλευκοι αποκλείσουν τη Λουκέρνη, ο αντίπαλος στα πλέι οφ θα προκύψει από τα ζευγάρια: Λειψία – Κραϊόβα, Χιμπέρνιαν – Μόλντε, Σπαρτάκ Σουμπότιτσα – Μπρόντμπι, Στουρμ Γκρατς – ΑΕΚ Λάρνακας και Μπασακσεχίρ – Μπέρνλι.
Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Vidcast: Στα Σχοινιά