Συνεχίζεται η κακοκαιρία με την ΕΜΥ να ενημερώνει για την εξέλιξη των φαινομένων με νέο έκτακτο δελτίο.
Όπως αναφέρεται στο επικαιροποιημένο έκτακτο δελτίο, κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι χιονοπτώσεις ακόμα και σε χαμηλά υψόμετρα και οι θυελλώδεις άνεμοι θα συνεχιστούν έως και την Τρίτη (14-01-25).
Από την Τετάρτη (15-01-25) τα φαινόμενα βαθμιαία θα εξασθενήσουν ενώ ο παγετός, κυρίως στη βόρεια Ελλάδα, θα συνεχιστεί για το επόμενο τριήμερο.
Η πρόγνωση για σήμερα
Σήμερα Δευτέρα, αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες στο Ιόνιο (κυρίως το νότιο), τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, την Πελοπόννησο, τη Στερεά Ελλάδα, τη Θεσσαλία (κυρίως στα ανατολικά), τις Σποράδες και την Εύβοια.
Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στην Ήπειρο, τη Μακεδονία, τη Θράκη και τη Θεσσαλία πυκνές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν τοπικά σε ορεινές – ημιορεινές περιοχές και κατά τόπους θα χιονίσει και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο.
Στη Στερεά Ελλάδα και την Πελοπόννησο πυκνές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά.
- Λειψυδρία: Πού βρίσκονται σήμερα τα αποθέματα – Πώς προετοιμάζεται η ΕΥΔΑΠ για το επόμενο κρίσιμο διάστημα
- Κηφισιά: Ένοπλη ληστεία σε υπάλληλο εταιρείας με λεία 180.000 ευρώ – Οι δράστες έχουν συλληφθεί 19 φορές
- Πέθανε η αδελφή του Τζορτζ Κλούνεϊ, Άντα Ζάιντλερ – Το συγκινητικό μήνυμα με το οποίο την αποχαιρετά ο διάσημος ηθοποιός


![Δημόσιο Χρέος: Γιατί «κατεβάζει» την παραγωγικότητα στην Ελλάδα [γραφήματα]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/12/debt-600x352.jpg)




