Δεν είναι μόνο οι πρωτοχρονιάτικες πίτες της αντιπολίτευσης – είναι και αυτές της ΝΔ που έχουν ενδιαφέρον. Εκεί μαζεύονται, κατά την προσφιλή τακτική, μπόλικοι υποψήφιοι για τις ερχόμενες ευρωεκλογές.

Μια τέτοια σύναξη έγινε πριν από λίγες μέρες σε περιοχή της Αττικής, όπου εκ του ΠΑΣΟΚ προερχόμενοι υποψήφιοι εν αναμονή έκαναν κι αυτοί την εμφάνισή τους. Για να συνειδητοποιήσουν πως γνώριζαν αρκετούς από αυτούς που έδωσαν το «παρών» από το κόμμα στο οποίο προηγουμένως συγκατοικούσαν.

Υπάρχει καλύτερη ένδειξη για την κεντρώα, γαλάζια επέκταση; Το θέμα είναι αν οι υπόλοιποι παρόντες άντεξαν την πρώην πασοκική σύναξη ή έπαθαν αναφυλαξία.

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.