Τελικά δεν τα έχουμε δει όλα σε αυτή την χώρα ακόμη. Ακόμη και στο πόνο και την ταλαιπωρία του συνανθρώπου μας που επλήγη από το καιρικό φαινόμενο Daniel, άγνωστοι επιχειρούν να αποσπάσουν μοναδικά τραπεζικά στοιχεία από ανυποψίαστους ανθρώπους.

Η ανακοίνωση

Όπως ανακοίνωσε ο Δήμος Φαρσάλων, «εφίσταται η προσοχή σε όλους καθώς τις τελευταίες ώρες έχουν καταγγελθεί προσπάθειες εξαπάτησης από επιτήδειους που καλούν τηλεφωνικά ανυποψίαστους πολίτες και με το πρόσχημα πως πρόκειται να τους «καταθέσουν στον τραπεζικό τους λογαριασμό χρήματα ως ενίσχυση λόγω των καταστροφών από την κακοκαιρία» επιχειρούν να τους υφαρπάξουν τραπεζικούς κωδικούς με στόχο να προχωρήσουν σε παράνομες αναλήψεις των χρημάτων τους. Εάν κάποιος αντιληφθεί ότι έχει πέσει θύμα μίας τέτοιας προσπάθειας, οφείλει να απευθυνθεί άμεσα στην Ελληνική Αστυνομία».

Στο μεταξύ, από τη ΔΕΥΑ Φαρσάλων γίνεται γνωστό πως με βάση τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων που έγιναν στο υδρευτικό δίκτυο των πληγεισών περιοχών της επαρχίας, συνίσταται η μη χρήση του νερού για πόση και μαγείρεμα. Όπως αναφέρει η υπηρεσία, γίνονται διαρκώς προσπάθειες εξομάλυνσης της κατάστασης αλλά και νέες δειγματοληψίες για την επικαιροποίηση των δεδομένων με όλα τα συνεργεία μας εργάζονται πυρετωδώς για την αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν. Θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση το συντομότερο δυνατό.

«Εμφιαλωμένα νερά διανέμονται δωρεάν στο χώρο της Σκεπαστής Αγοράς. Εάν κάποιος πολίτης για αντικειμενικούς λόγους δε μπορεί να έχει πρόσβαση σε νερό, παρακαλείται να επικοινωνήσει άμεσα με το τηλέφωνο 6936604111.

Ζητούμε την κατανόηση όλων των πολιτών» είναι το μήνυμα προς τους δημότες από την Επιχείρηση.