Ο γραμματέας της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Σπυρόπουλος, ανήμερα της συμπλήρωσης 26 χρόνων από το θάνατο του ιστορικού ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ και Πρωθυπουργού, Ανδρέα Παπανδρέου, άφησε ένα λουλούδι στον τάφο του.
Αμέσως μετά, ο Α. Σπυρόπουλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Ο Ανδρέας Παπανδρέου και το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα έδωσαν ουσιαστική υπόσταση και περιεχόμενο στη Μεταπολίτευση.
» Με την ανεξάρτητη εξωτερική πολιτική, το ΕΣΥ, τη μείωση των ανισοτήτων, την εθνική συμφιλίωση, τον εκσυγχρονισμό του οικογενειακού δικαίου.
» Αυτή η ανεπανάληπτη κληρονομιά καθοδηγεί κάθε μας προσπάθεια για μια Ελλάδα δικαιοσύνης και ελπίδας».
Σχόλια
Τελευταία Νέα
- Οι 11 δεσμεύσεις της κυβέρνησης για το 2026: Τι προανήγγειλε ο Κωστής Χατζηδάκης από τη Θεσσαλονίκη
- Ο Τραμπ εντείνει την πίεση στην Τεχεράνη: Ανακοίνωσε νέους δασμούς για όποια χώρα συναλλάσσεται με το Ιράν
- Επιμένει το πολικό ψύχος: Νέες χιονοπτώσεις και θερμοκρασίες υπό το μηδέν – Πού χρειάζονται αλυσίδες
