Η περιπέτειά του στον κόσμο της μουσικής άρχισε με μια τρυφερή ιστορία αγάπης με ένα ανατρεπτικό φινάλε Αυτό αφηγείται το music video του τραγουδιού “Δεν χωρίζουμε” με το οποίο ο Αγγελος Τσίγας συστήνεται στο μουσικόφιλο κοινό. Ο νεαρός ερμηνευτής μιλάει για το συναρπαστικό ταξίδι του που μόλις ξεκίνησε

Η εκκίνησή  σας έγινε με  το «Δεν χωρίζουμε» (Ελεάνα Βραχάλη – Γιώργος Κυριάκου). Πως προσεγγίζει ενας νέος μόλις 19 ετών , ένα τραγούδι που ίσως οι στίχοι του ν απαιτούσαν βιωμένη εμπειρία; 

Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω την Ελεάνα Βραχάλη και τον Γιώργο Κυριάκο που μου έδωσαν να ερμηνεύσω αυτό το υπέροχο τραγούδι, καθώς και τα υπόλοιπα που θα ακολουθήσουν από το πρώτο μου ολοκληρωμένο άλμπουμ που υπογράφουν. Ένα τέτοιο τραγούδι, λοιπόν, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και για να καταφέρω να το ερμηνεύσω χρειάστηκε πολλή δουλειά, πολλή μελέτη και υπομονή. Το είχα αρκετό καιρό στα χέρια μου πριν το ηχογραφήσω, οπότε έκανα τα απαραίτητα λάθη στην προετοιμασία και έτσι στο στούντιο το ερμήνευσα χωρίς να το σκέφτομαι!

Αυτός ο ώριμος τρόπος ερμηνείας που οφείλεται; 

Θα έλεγα πως έχω πολλά περιθώρια για βελτίωση μέχρι να αποκαλέσω την ερμηνεία μου ώριμη, αλλά σίγουρα για το μέχρι τώρα αποτέλεσμα ευθύνεται η αγαπημένη μου δασκάλα, η κυρία Σοφία Βόσσου, με την οποία δουλεύουμε εντατικά και μου διδάσκει τα μυστικά της, από τεχνικές φωνητικής και ερμηνείας μέχρι τρόπο σκέψης και ζωής! Την αγαπώ πολύ και τη θαυμάζω για όλα όσα έχει κάνει στην καριέρα της, αλλά και για τις πολυάριθμες μουσικές της γνώσεις!

Πως φτάσατε σε μια  μεγάλη δισκογραφική εταιρία;  

Η γνωριμία μου με την Panik Records, και συγκεκριμένα με τον Γιώργο Αρσενάκο, έγινε μέσω Instagram. Πριν περίπου 3 χρόνια ανέβαζα στο προφίλ μου μικρά covers σε stories. Αποφάσισα μία φορά να στείλω σε προσωπικό μήνυμα στο Instagram και στην Έλενα Τσαγκρινού ένα cover από το τραγούδι της με τίτλο “Παράδεισος”. Της άρεσε και το κοινοποίησε στο προφίλ της. Από εκεί με είδε ο Γιώργος Αρσενάκος και μου έστειλε μήνυμα να μου προτείνει να συνεργαστούμε! Έτσι κανονίσαμε μια συνάντηση από κοντά και έξι μήνες αργότερα υπέγραψα το πρώτο μου συμβόλαιο με την Panik Records!

Αυτή η απρόοπτη και ευχαριστη εξέλιξη στη ζωή σας και μάλιστα τόσο νωρίς τι σας έκανε να σκεφτείτε; 

Ήταν όντως μία απρόοπτη και ευχάριστη εξέλιξη, αλλά πίστευα στον εαυτό μου και “έψαχνα” αυτή την ευκαιρία! Μόλις εμφανίστηκε την “άρπαξα” και είδα να γίνεται το πρώτο βήμα. Αυτό μου έδωσε ακόμη περισσότερη ελπίδα και έτσι αφοσιώθηκα ακόμη περισσότερο στον στόχο μου!

Η συνήθης διαδικασία για τα παιδιά της γενιάς σας και μαλιστα σε ένα τόσο δύσκολο περιβάλλον για την δισκογραφία, είναι η αναζήτηση διεξόδου μέσω διαδικτύου. Εσείς έρχεστε μέσα από έναν παραδοσιακό τρόπο.  Αυτό επιθυμούσατε   ή απλώς ήταν μια ευτυχής συγκυρία που αξιοποιήσατε; 

Και εγώ ξεκίνησα από το διαδίκτυο, αναζητώντας την ευκαιρία μου! Είναι πολύ εύκολο να ακουστείς και να σε ανακαλύψουν μέσω διαδικτύου. Αυτό όμως είναι μόνο το πρώτο βήμα! Αφού έκανα αυτό το βήμα τώρα θέλω πλέον να παρουσιάσω το δικό μου χαρακτήρα και να στήσω συνολικά την καριέρα μου. Γι’ αυτό, πιστεύω ότι μια εταιρεία σαν την Panik Records είναι το καλύτερο όχημα!

Πως ονειρεύεστε την πορεία σας και ποιοι αποτέλεσαν για εσάς εμπνευση; 

Θα ήταν μεγάλη μου τιμή και χαρά να συνεργαστώ με μεγάλους καλλιτέχνες όπως τον Χρήστο Μάστορα και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, που θαυμάζω πολύ! Θέλω ακόμη να δημιουργήσω νέες επιτυχίες και να ερμηνεύσω τραγούδια διαχρονικά. Ανυπομονώ να βρεθώ σε μεγάλες σκηνές με πολύ κόσμο και να ερμηνεύσω εκεί τα τραγούδια μου!

Η επιθυμία για το τραγούδι πως γεννήθηκε;    

Είχα πάντα μια επιθυμία και ενδιαφέρον για το τραγούδι μέσα μου που άρχισε να φαίνεται πιο έντονα όταν ήμουν 15 ετών! Η αφορμή να ξεκινήσω να ασχολούμαι πιο σοβαρά ήταν οι ΜΕΛΙΣΣΕΣ, καθώς λάτρευα τη μουσική τους. Οι γονείς μου με στήριξαν από την αρχή και τους άρεσε πολύ που ασχολούμουν με τη μουσική καθώς έβλεπαν ότι ήταν κάτι για το οποίο είχα πραγματικό πάθος. Είναι οι μεγαλύτεροι θαυμαστές μου!

Εκτός από καλλιτέχνη τι άλλο σας ευχαριστεί  να σκέφτεστε  τον εαυτό σας στο μέλλον; 

Πριν αποφασίσω να ακολουθήσω τον δρόμο της μουσικής, ήθελα να ασχοληθώ επαγγελματικά με το μπάσκετ. Τώρα όμως ασχολούμαι με το τραγούδι και κάνω πολλά όνειρα για το μέλλον πάνω σε αυτό οπότε δεν έχω κάτι άλλο στο νου μου!

Αλήθεια τα επόμενα 10 χρόνια πως φαντάζεστε τον εαυτό σας;   

Με φαντάζομαι σίγουρα πολύ απασχολημένο, να κυνηγάω να πετύχω τους τωρινούς μου στόχους, να ορίζω καινούργιους και να απολαμβάνω όλο αυτό το ταξίδι στο χώρο της μουσικής!