Στα δικαστήρια της Ευελπίδων συνεχίζεται σήμερα η διαμάχη ανάμεσα στην Έλενα Παπαρίζου και τον Τόνυ Μαυρίδη.
Η Έλενα Παπαρίζου κατέθεσε μήνυση εναντίον του πρώην συντρόφου της και για πολλά χρόνια μανατζέρ της, Τόνυ Μαυρίδη και τον μηνύει για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση.
Όπως ανέφερε μάλιστα ο δικηγόρος της, η μήνυση έχει να κάνει κυρίως για οικονομικούς σκοπούς και λόγους.
Ωστόσο, σύμφωνα με τον δικηγόρο του κ. Μαυρίδη, έγινε ένσταση για το θέμα της συκοφαντικής δυσφήμισης, η οποία έγινε δεκτή.
Σήμερα η δίκη θα αφορά στις οικονομικές διαφορές μεταξύ του ζευγαριού, σχετικά με τα κέρδη από εταιρεία που είχαν από κοινού.
Σχόλια
Τελευταία Νέα
- Φινλανδή καλλονή η μεγάλη αντίπαλος του Ακύλα: Από τον Πύργο του Τραμπ στον «θρόνο» της Eurovision!
- Οι τιμές των εισιτηρίων του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026 προκαλούν αντιδράσεις – Μεταπωλήσεις και η «δυναμική τιμολόγηση»
- Ήξεραν και σε ποια θέση καθόταν: Ο «προδότης που ήταν δίπλα στον Χαμενεΐ» και οι υποψίες των Ιρανών για το ποιος είναι

